Mī Tū

Ko jūs domājiet par jauno modes kustību Mī Tū? Jums arī kāds 1970. gadā gadījumā nav uzlicis roku uz celīša, lai tagad to nelieti beidzot atmaskotu? Un kam lai es tagad stāstu par sieviešu divdomībām attiecībām pret mani dzīves laikā? Kāds gadījumā nav informēts, vai nav arī tāds Mī Tū cietušajiem vīriešiem?

coldlands  Jādomā ar prātu, bet ne ar clenu, koķetēt ir jāprot, bet ne iebraukt ar delnu, nepazīstamas sievietes kājstarpē, un domāt ka baigais amzieris.

KostaPinta  Zēni, būs ziepes! Šķiet ka tuvojas matriarhāts! :)))

neko  "Šķiet ka tuvojas matriarhāts! :)", pff. nobaidīji. Latvijā tak viņš vienmēr ir bijis. Tas pēdējos gadus 20 onkuļi dumpoties sākuši:)

KostaPinta  Neo, jebkuras izcīnītās tiesības stiepj līdzi kravu pienākumu!!! (plikas tiesības būtu pat ļoti OK)

MrJones  ...Hilarija......vs...Tramps...simboliski messidzhs.
Kaa notiek manipulaacija parasti,,..dalot divaas frontees un piemetot ogles katraa no taam,..kas var buut veel efektiivaaks, kaa viirieshu/sievieshu karinji...gandriiz 50/50 visas globaalaas massas paarklaajums,..pat politika un religija nestaav klaat!!
Citu ´´veertiibu´´ iefiltreeshana,,.caur sievieti iespeejams reguleet ari mazaak kvalitatiivu viirieshu vairoshanos,,..neo-feminisms,,.u.t.t. ,...visa shitaa veco skandaalu vilkshana gaismaa,..nav nekas cits, kaa organizeeta kampanja!! Es nesaku, ka nekas taads nebuutu vareejis buut,..varbuut,,..20%,..patiesiiba(?) ..,30%..? ..pat ja visi 70,..,kaut KAS kaut KAD atpakalj PAGAATNEE ir noticis, par ko mistiskaa kaartaa netika zinjots, tagad peekshnji ar vien lielaaku aktualitaati guust,,.saista uzmaniibu,. tiek paardots!! Tas noziimee RED ALERT,,..attieciigi tiks mainiita NAAKOTNE!!
..tad,,.aapeec Kenedija slepkaviibas apstaaklju no jauna izskatiishana nenotiek,,....vai 9/11....manupraat pietiekami daudz misticisma tajos,,..veesturiski noziimiigi?!!!!!

neko  Nu... tiesības jau patiesībā vajadzīgas tikai tiem, kam nav iespēju. Pārējie (-as) vienkārši dzīvo kā uzskata par vajadzīgu un par tādām lietām nedomā:)

valmierietis333  19:44,

Mērķis ir viens - pakļaut planētu un iznīcināt lielāko tās populācijas daļu - runa iet par vismaz 5miljardiem cilvēku - tur augšā to nemaz neslēpj!

Vieglāk ir pārņemt kontroli pār valstīm ,kur veči ir mīkstie - sieviešu drēbēs un augstos papēžos staigājoši ņuņņas, tas nozīmē ,tādā valstī nav pretestības , un lai arī kā feministes vēlētos savu vienlīdzību - viņas to var paveikt tikai uz lupatu fona , jo ar īstajiem večiem sacensties viņām nekad nebūs iespējams (dabas likumi ir nepielūdzami) , tieši tā pat kā večiem dzemdēt bērnus!
Un kas ir sieviete(īpaši mūsdienu Eiropas) pret bruņotu vīru (iebrucēju) armiju - pilnīgi nekas , tas ir gluži kā nevarīgam bērnam konfekti atņemt !

Amerikāņiem ļoti patīk demonstrēt savu varenību iebrūkot vājākās valstīs un šaujot pa mierīgajiem iedzīvotājiem , tikai nez kāpēc viņu nīstajā Krievijā viņi tā neuzdrošinās iesoļot , bet gan sūta svešas armijas uz tās robežām - vien vārd sakot varoņi ,kas varoņi ir tikai uz papīra vai pret neapbruņotiem cilvēkiem ! Nu un tādi kad nāks varenās sievietes slaktēt! Veču tak vairs nebūs ,kas viņas aizsargās ! Tā kā vajag ar galvu domāt , jo sekas būs neatgriezeniskas !

Sievietei ir jārūpējas par savas sugas(populācijas) turpinājumu , vīrietim par ligzdas drošību - viss cits ir pret dabu un apdraud cilvēces pastāvēšanu!
Sarīdot dzimumus , dzimstība diez gan strauji iet lejā - tādēļ ļoti izdevīgi cilvēku grupiņai ,kurai tie miljardi liekēžu nav vajadzīgi ,kas tikai resursus izlieto !

Un ja tagad sāks bērnus čakarēt pirms tie izveidojušies par nobriedušiem cilvēkiem - tak tur ģimeņu vispār nebūs - slimi , pāroties nespējīgi , neauglīgi indivīdi !
Jau tagad sūdzas ,ka neesot cilvēki ar atbildības sajūtu , visādi slimi egoisti , bet pēc gadiem 20 būs sūdi lieli , tā paaudze nemaz uz pretējo dzimumu neskatīsies !

Un pavisam skaidrs ,ka konvencija tiks pieņemta , šobrīd tas ir izlemts , tikai cenšas tam augsni sagatavot , ne vel

valmierietis333  Un pavisam skaidrs ,ka konvencija tiks pieņemta , šobrīd tas ir izlemts , tikai cenšas tam augsni sagatavot , ne velti delfos ik pēc 3 dienām parādās zombējošie rakstiņi , un ,kad vēl palasu komentārus ,
-ir tur manītas glupas sievietes ,kas uzķērušās ,pat neiedziļinoties, uz Trojas zirga saukļa ,ka redz konvencija aizsargās viņu tiesības ,
tak tās mērķis ir uzbrukums cilvēcei , nevis pēkšņi šiem tik ļoti iepatikušās sievietes ,ka jāsāk finansēt feministu kustības !
-Un otra daļa komentētāju pilnīgi atgādina apmaksātus troļļus , kuru mērķis ir cilvēku zemapziņā par katru cenu ielikt ideju ,ka redz cik vērtīga tā konvencija būs !
Priekš tam domāta policija ,nevis pedofīlu sistēma , lai sievietes aizsargātu !

Vienaldzīgi var būt šajā jautājumā tikai mīkstie , un egoisti ,kuriem nav bērnu , vai nav spējīgi attiecības izveidot ,
man personīgi vēl ir mērķis dibināt ģimeni un man nav pieņemami , ka manus bērnus varēs čakarēt izglītības iestādes un kaut kādi no skapja iznākušie !

Pēc pieņemšanas varētu pārbaudīt demokrātijas spēku , un sūdzēt valsti (varbūt arī Eiropu)tiesā par vīriešu diskrimināciju , ģimenes iekārtas bojāšanu un uzbrukumu bērnam un tā psihei !
-Bet rezultāts jau zināms - visur dominē nauda !

Vaukskis  Jaunā modes kustība ir kaut kas vēl nebijis ! Tā ir vienreizēja iespēja sadot vīriešiem par visiem viņu reālajiem un piedēvētajiem pārinodarījumiem pret sievietēm gadsimtu gaitā un nostrostēt profilaktikai; to iemeslu var izdomāt tik daudz, ka pietiks ko uzkraut teju visiem ! Torpedo, labāk nestāsti par sieviešu divdomībām attiecībā pret tevi dzīves laikā, jo it sevišķi jau tagad vīrietim sievietes priekšā būtu jājūtas melnam un maziņam, tā kā viņas nu ir pārākās... ! Tā kā ir sieviešu lietas uzvaras gājiena laikmets, visiem, kuri jebkad aizskāruši sievietes darbos un vārdos, tostarp man, vajadzētu atvainoties un zemoties grēksūdzē par pāridarījumiem sievietēm vēstures gaitā līdzīgi kā it īpaši vācu nācija nožēloja holokausta ietvaros pret izredzēto tautu paveikto un Vilijs Brants nokrita ceļos tevis minēto 1970. gadu pašā sakumā Varšavā geto sacelšanās pieminekļa priekšā. Ja kaut kas tāds būtu noticis, tad nevajadzētu organizēt "mī tū", bet varētu nodibināt kaut kādu citu kustību- iespējams, to pašu "mī tū" , bet tikai vīriešiem- un arī pie reizes nopelnīt vai "atsist" naudiņu no sievietēm, taču tas tagad joprojām tālākā nākotnē, tā kā pārāk daudz ir nepaklausīgu vīriešu ! Amerikāņi uz tiesvedību ar milzu naudas apgrozību ir ļoti naski, tādēļ tajā lielvalstī tas trends sākās.

pusnakts21  Es lasu un brīnos, kā pat sazverestības teorijas izdomā, vaino Ameriku, kosmosu un citplanētiešus, nu visu, tikai nekad neatzīs, ka vīrietis ir bijis vainīgs, smieklīgi.

MrJones  pusnakts21,,...Jaa, iespeejams, viirietis ir bijis vainiigs,..1-2 gadiijumi,,..tak sheit runa ir par kaut ko Citu - kampanjveidiigi tiek vilkti aaraa pagaatnes greeki - kam tas ir izdeviigi, kas par to visu maksaa,,..kas pasuuta sho orkjestri..?
Vajag skatiities uz visu atteelu kopumaa nevis tikai vienu izrautu pikseli no taa,...!!

Drole  Stambulisms ir tikai viens no paverdzinaashanas elementiem - saindeeta konfekte, ieviistiita spiidiigaa rozaa celofaanaa.

https://billmuehlenberg.com/2016/04/08/cultural-marxism-war-family/
https://sovereignnations.com/2018/02/14/marxist-feminisms-ruined-lives/
http://www.debate.org/opinions/has-feminism-destroyed-the-family

____

(C)
“Mark my words, that´s the sound of the barbarians pounding at the gates,”
https://youtu.be/MwdYpMS8s28?t=1261

pusnakts21  Starp citu, esmu par Stambulas konvenciju, ļoti saprātīgs dokuments.

adamsone  Uzmācīgi onkuliņi, kas izmanto dienesta stāvokli, ir neviennozīmīgs jautājums. Ir meitenes, kas mācītas nepretoties. Un ja vēl onkuliņš strādā tur, kur viņa tik ļoti grib nokļūt un idealizē visus, kas tur ir, vnk ir cilvēks bez dzīves pieredzes....Nu bēdīgi tad, bet laiks un sikolohs var palīdzēt tikt pāri.
Celt gaismā grēkus pēc gadu desmitiem ir vnk zemiski. Aktrises ir vājas un atkarīgas personas, bet sasparoties tad, kad nu ir tā slava un turība, pateicoties tam pašam onkuliņam, ir pilnīgs "vē". Droši vien, ka jācīnās kādiem citiem līdzekļiem, kādiem, neesmu domājusi, naff mana problēma.
Esmu par Stambulas konvenciju, starp citu. Par tūdaliņiem, kas nespēj saglabāt savas ģimenes, bet iepazīšanās lapā gaudo, ka nu tulīt nāks sliktie un visu iznīcinās, nav ko teikt. Lupatas ir un paliek lupatas.

Drole  Viirieshi ir ´opressed´, sievietes ´depressed´, toties feminazi un soyboys danco pa galdu...

"Women today are depressed, because feminism has given them a depressing life. ´"

https://www.mgtow.com/forums/topic/the-hidden-agenda-of-feminists/

Alionushka  Torpēdis būtu jānosūta pie feministēm apgramstīšanai un dotumu apspriešanai. Lai izbauda! Tik jāšaubās, vai kāda feministe būs ar mieru smērēt nagus ap šo kailgliemezi.

Discreta  Es tad vēl nebiju dzimusi, tāpēc nesaprotu, par ko vispār ir runa. Bet, ja kāds atļāvās pieskarties, uzreizi dabūja pļauku.

av2  esmu par to, ka normaals viirietis maak normaali gan sist kanti, un arii saprot , kas ir atteikums.PUnkts.
Neredzu probleemu tajaa aspektaa. Probleema ir cita, ka tiek vilkti aara 100 gadus veci notikumi, jo, redz, tajos laikos nu taa , taaa gribejaas tik pie piiraaga...da vienalga ar kuru galu straadaajot , passaam apbizzotajaam. Pretiigi, ka var taa uzvesties muusdienaas ..... taadas zvaigznes . Pusmuuzza kriize ? Nevienam vairs neesat vajadizigas ? Uzmaniibas truukums ? Rodas iespaids, ka arii ssodien liela dalla ir ar mieru ats***at, ka tikai karjera sabiidaas . Fu**ing viduveejiibas, ta ejat uz MCdonaldu straadaat, nelienat tur, kur peec buutiibas cilveekam bez talanta nebuutu jaabuut !

Pillerina  Mani atkal mūspuses populārs salavecis pasākumā pirms gadiem ierāva sev klēpī un paijāja vidukli, kamēr skaitīju pantiņu :-) Izrādās vēlāk, - liels un traks jāklis, pie tam ar interesantām novirzēm savos seska izpaudumos :D
Ko tagad darīt un kā pārdzīvot? Me Too!!!!

Parama  nepretojieties, nepretojieties Stambulas konvencijai, tikai pēc tam nebrīnieties, ka jūsu mazdēlus jau bērnudārzā un skolā pataisīs par pediņiem, kam sievietes neinteresēs. Esmu no pedagogiem dzirdējusi kādas rekomendācijas no ES jau tagad pienāk skolās. Skumji, ka cilvēki neredz tālāk par savu aizvainoto pakaļu.

Drole  http://www.spiked-online.com/newsite/article/telford-girls-the-wrong-kind-of-victims/21217


metoo ir tikai instruments sievieshu uzseedinaashanai uz marksisma adatas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu