Primara velesanas

Ko primari velas sieviete ? Domaju-.katrai ir sava pati svarigaka velesanas,ta kura nostajas visam parejam velesanam prieksgala un varbut parejas pakartojas tai.
Ko gatavas sievietes "ziedot","uperet ",lai sasniegtu sev primari velamo (pasaprotami, dzive ta iekartots-, par visu jamaksa un no kaut ka naksies atteikties ,lai sasniegtu velamo) ?

coldlands  Atkal onkas diskriminē, man ar ir vēlēšanas.

_Krasula_  Veselība, pārticība.
Ziedot nākas laiku.

puuuka  ja Tavs jautājums ir domāts,ko sieviete vēlās no vīrieša.Tad es būtu ļoti laimīga,ja mans vīrietis mani mīlētu un cienītu,būtu patiess un īsts,un arī es viņam pretīm dotu to pašu...viss pārējais ir pakārtojam un sakārtojams:)

medusbite3  Kurss mullkkis te buus gatavs kaut ko upureet?

DanaL  Torpedo, tavai zināšanai - šobrīd katru dienu uz darbu 4 km attālumā un atpakaļ cilpoju kājām. Kopā 8 km tikai uz darbu un atpakaļ.
Man arī tevi paaudzināt kādā jautājumā?

Aukstums  Rodas sajutu,kad ta no sirds ,kveli ar degsmi neviena neko nevelas, kad iet runa par "upuri",...AUTOR, Tu jau uzstādīji to, kas ir primāri, nevis, ko no sirds vēlās... tās ir divas dažādas lietas.. es ar degsmi ziedoju 20 gadus savas dzīves pilsētā, kas nav mana, MĪLESTĪBAS DĒĻ...domāju, ka normāls upuris... bet pretī saņēmu SAVU ĢIMENI, mīlestību, un visu , kas no tā izriet. Un, to, ko no sirds vēlās sievietes, to, noteikti zin viņu tuvākie, jo katrai , šajā brīdī, tas ir kaut kas atšķirīgs un jo mazāk publiskojams.

its_me  Pateikšu tikai par sevi. Bija skumji, kad bērnība beigusies :D vot tas bija laiks, kad par Tevi atbild vecāki :) tas nenozīmē, ka valdīja visatļautība, noteikti nē. Bet zināt, ka ir cilvēki, kuri Tevi pieņem un rūpējas jebkurā gadījumā ir satriecoši laba :)
Kļūstot pieaugušam, gan pēc pases, gan psiholoģiski, bija jāatlaiž bērnība. Nezinu, vai te derēs vārds "upurēt". Droši vien, ka nē. Bērna statuss paliek pagātnē. Ar visām infantīlām muļķībām un histērijām :D
Laime ir sevi apzināties. Kā pieaugušo cilvēku. Kā sievieti :) apzināties, ko nozīmē brīvība, var tikai pieaugušais cilvēks, viņam arī ir, ar ko salīdzināt.
Bet bērns dvēselē nekur nav pazudis :)

av2  paraadiet man vienu sievieti, kura negrib ccupa naudinnas. Tad varot dariit ko gribaas? Vienaam dariit ? Vai nopirksiet sev pavadonnus, uz laika, kameer apniks?
Ja juuss uz ssobriidi, bec naudas ccupas, esat vienas, tad kas mainiisies, kad buus taa ccupa? Kur uzradiisies kaads, kas juus miilees, un ko juus miileesiet ...patiesi? Vai tas vairs tad nebuus svarigi?

dodekaedrs  Varu atbildēt tikai par sevi.
Man viss, ko 21.gs. var dot, ir dots - izglītība, karjera, neslikts finansiālais stāvoklis, ceļojumi, taču ir jēdziens “sievietes laime”, kuru, sasodīts, nekādīgi nevaru realizēt, jo ir kaut kāds kosjak na kosjake - i melo, i pašai nepatīk, i es pati nepatīku.

AivarsN  Šī iekārta ir radījusi tik daudz viltus mērķu,ka to sasniegšanai cilvēki upurē visu savu laiku un enerģiju. Ne pašai laimei,ne cilvēkam,ar kuru to kopā baudīt,laika vienkārši neatliek. Un nevienu no tām vispārpieņemtajām muļķībām, cilvēki pat nedomā upurēt savas īstās laimes dēļ. Mīļā miera labad,drošāk ir noliegt pat tās teorētisku iespējamību. Slīcējam jau arī noslīkt ir daudz vieglāk,kad viņš zaudē cerību iespējai izglābties.

Torpedo  _Visi vieglie ceļi ved uz elli_ Tas par komfrtu, vieglo naudu utml. Dzīvē piepildījumu dod tikai tas, kas smags un grūts. Teiksim, kā Blaumaņa laikos, kad sieviete no 20 līdz 40 gadiem dziemdēja pa bērnam. Grūti, nabadzība, bet kāds gandarījums!

its_me  Kāds gandarījums? Vai kāds jautāja, vai viņa grib tā dzīvot? Nabadzībā utt? Diez vai sievietei vispār kāda teikšana bija.

Piparkuka  marseli- ļoti jocīgi uztver vai domā!
PRIMĀRI sieviete vienmēr vēlēsies, piemēram, drošību.
Stabilitāti. Visas, pie tam, šeit ļoti loģiski un adekvāti visu izsaka. Pastāstot arī par ziedoto utt.

Sieviete vēlas baudīt dzīvi, pasauli, skatīties uz bērniem, uz nākotni (ko redz viņos), skatās uz dabu, mīl, vēlas būt gribēta, mīlēta. Stabila! Droša un drošībā.

Tās arī vēlēšanās no sirds! Un arī- lai ir ko ēst! Un lai var to ēdienu nopirkt..... Tas arī ir primārais. Ja es nevaru nopirkt maizi vai jebko citu, varbūt sapņošu par operu Vīnē, taču reāli primāri domāšu/gribēšu un vēlēšos ēdienu!

Piparkuka  av2- ja būs "čupa", tas nebūs svarīgi jeb- tikpat, cik patreiz! Tas NAV primārais.... (ne čupa, ne obligāts vīrietis).

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu