Mērķis dzīvē

Sievietes saka, ka viņām vajag vīrieti, kuram ir kāds mērķis dzīvē. Kas vēl varētu būt vīrieša mērķis dzīvē, atskaitot naudas pelnīšanu, ko sieviete atzīti par labu mērķi un būtu gatava ielaisties ar tādu vīrieti?

marselis  21:18 ..majas ideja jauka,kad tas nav
kad ta ir...,ta isti vairs nevienu nepriece

av2  Dimezzeel muiusdienaas Ir probleema ar taam "maajaam pie uudenniem". Musdienu sievieteem....vajag zzoping molus, eertu transportu, beerniem skolas tuvu, daarzinnus, sakaartotu mediciinu , ikdienu utt.
Uzcelsi to maaju "LV pie diikka", seedesi tur viens.....ar savu mobiilo bites internetu, un viss.

neko  av2: nu paga... māja Vecrīgā, Daugavas malā vairs nav māja pie ūdens?:)) Skolas un viss pārējais ar blakus ir.

av2  neko - cik reaali LV viirietis var uzceklt maaju ....Vecriigaa (? ), Daugavinnas malaa? Apallla nulle. Uzcelt var netaalu no mazpilseetinnam Latvijaa , kuras iegriezzoties, sskkiet, ka ir izmirussas jau pavisam. Sievieteem tas neintresee.

Tessa  av2, tu tik sunains un aizspriedumains, ka nav briinums, ka tev acas tikai cacas ar brjulikiem uzliktajos plastmassas nagos, kuras, izlasot pusotru gramatinju sava dziiviite, sapnjo par jaunuzceltu maju Vecriiga.
pasaki, ka tu esi Alfrēds Ašenkampfs. un tev ir māja jugendstila. kamer vinjam bus katarse, gaz gar zemi.

mairita1971  To jūgendstila māju ir jāuztur.Tagad visi cenšas tās pārdot.Vīrieša mērķim ir jābūt ar skaidru galvu un jārēķina iespējas pēc sava maciņa.

Piparkuka  Vīrieša mērķis varētu būt- labklājība, ģimene, aizrautība (viss interesantais, aizraujošais, daba, ceļot, braukt u.c.).

av2  tessa - es tikai cerru , ka pati savus murgus arii lasi, un apjeedz cik stulba esi pasaa buutiibaa ?

valmierietis333  Esmu sapratis ,ka jautājumi par mērķiem ir jāignorē - vai arī to vietā jāstāsta pasakas ,jo retais spēj tos pieņemt !

Jo katram/katrai galvā jau savi mērķi - bet uzklausot otra mērķus , bieži vien otrs saprot ,ka mērķos nesaskan un tad sākas cirks !

Cilvēki ir izvēlīgi , izlepuši egoisti , kuri uzskata ,ka tev jāpieslīpējas viņu mērķiem , pretēju iespēju nemaz neizskata !
Ar izņēmumiem , ja maks liels , tad meitēns var apdomāt sekošanu džekam uz pasaules nostūri !

Vaukskis  Viiriesja meerkjis, ko akcepteetu sievietes, vareetu buut no veel seit nemineetajiem buut par prieksziimiigu teeti beernam saakot no vinja ienjemsanas liidz pat ..... , jo atvases vinjaam meedzot buut pat svariigaakas par vecjiem un tiesji ar attieksmi pret taam vecaakas sievetes par Arianas Grandes un jaunaakaa vecuma grupaa esosajaam, nevis dzimumloceklja garumu, tiekot daudz kas meeriits.

Alionushka  Man patiktu vīrietis, kura mēķis būtu doties glābt vaļus, piemēram. Ar tādu vismaz nebūtu garlaicīgi. A šitie nagliņskaitītāji un sapņu piļu būvētāji var iet sēnēs.

Vollija  Mērķis - dzīvot labi, interesanti un laimīgi. Un katrs šajos vārdos ietvers kaut ko savu un te nu, šķiet, stāsts ir par to, ka pievelkas līdzīgums.

Bet traki, ja cilvēkam nav mērķu, viņš ne pēc kā netiecas un nealkst, nav ambīciju pozitīvā nozīmē. Tas liecina par vērtību trūkumu kopumā un tad nu sanāk, ka ir pārāk daudz "brīva" laika, nav orientieru un galu galā sākas problēmas, kas rodas no bezdarbības.

burleska  Tā kā man pašai mērķi mainās katru mīļu brīdi, vīrietis ar konkrētiem mērķiem mani vienkārši baidītu. Šķistu, ka man nāksies būt par skrūvīti viņa mērķu piepildīšanā :)

AivarsN  Jo dižāki mērķi,jo grūtāk tajos atrast vietu sievietei.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu