Interesanti ....?

Kā jūs domājiet vai iepazīšanas portālos var atrast otro pusīti nopietnām attiecībām?Kā jūs domājiet?

Sula  Var!!!

Vaukskis  Jaa, tikai tas ir dikti gruuti izdaraams !

Margriete  Var, pie noteikuma, ka esi sieviete un esi uz mieru ar variantu, kas par tevi 10 g vecāks.
Pārējie var atrast vieglu flirtu. Varbūt kādu horizontālu deju sabīdīt. Bet nevajadzētu sacerēties, kā arī konkurējošām firmām pa purnu solīt utt

C_hloe  Neko nedomàju. Zinu, ka ir satikušies.

Vollija  Pēc loğikas, vietai noteikti nav ne vainas, jo iepazīšanās portālos ir iepazīties gribošie. Par rezultātiem - veikme, intuīcija, prāts! :)))

Un, pat ja tie sakarīgo un Tavām vēlmēm atbilstošo procenti kopumā varētu būt vāji, iedvesmo tas, ka ne jau statistikie rezultāti mūs te intetresē, bet gan pietiek ar vienu sastaptu "savējo" cilvēku.

Nate  Par cik Tu gatava ņemt arī 70 gadīgu, tad šanses ir. Pensionārs būs laimīgs ticis pie labi pelnošas aprūpētājas.

Kurts69  protams var. Bet man nāk prātā salīdzinājums ar Paralimpiskajām spēlēm. tie kas nevar nostartēt pilnvērtīgās iepazīšanās sacīkstēs, tie startē virtuālajās.

Torpedo  Nu, tām, kam te ir tie 38 un 39 un neizsktās pēc begemotiņiem, tām vēl ir cerības, ātri skrienot, ielēkt aizejošā vilciena pēdējā vagonā

Anita73  Var.

preilene  Protams, ka var :) tāpat kā jebkur citur :)

AivarsN  Viss atkarīgs no kvalitātes. Jo kvalitatīvāka pusīte,jo vairāk savienoties gribošu pusīšu.

coldlands  Kad lasu un besijos, ka mol cik tad var strocit līdzīgu tēmu desmitiem reižu, tad saprotu, ka laikam esmu kļuvis par šejienes mēbeli.

Flints  "Dinalase"! Var atrast. Un ne tikai to vien. Patiesībā esmu par to pilnīgi pārliecināts. :)
Tīri joka pēc, starp citu, interesanti būtu uzzināt, ar kādu statistiski vidējo biežumu augšminētais vai tam līdzīgs jautājums šeit uzpeld? Griestos skatoties, man gribas teikt - vidēji 3,456789 reizes gadā. Palabojiet, ja es smagi kļūdos.

gertrude  šis jautājums ar apskaužamu regularitāti uzpeld reizi mēnesī, tā arī nesaprotu vai cilvēks ir tikko piereģistrējies un tiešām vēlas zināt vai ir vērts mēģināt, vai kāds no vecajiem kadriem izmisīgi vēlas sev pievērts uzmanību.

AudraSeele  Brīnumi dzīvē arī notiek. Reizēm ilgi jāmeklē...

DanaL  gertrude, nevis reizi mēnesī, bet reizi nedēļā. Tāpēc es vairs nespēju izteikties nopietni un ar atdevi.

Alionushka  /Šausmās saķer galvu, iedomājoties vien, ko ir zaudējusi cilvēce, DanaiEl nespējot izteikties nopietni un ar atdevi./

DanaL  Redzams, Aluonushka, ka tev bieži nākas šausmās saķert galvu. Bet to vajadzētu darīt daudz saudzīgāk. Rezultāts šobrīd ir visai bēdīgs.

zoomed  nevajag iespringt. Ja kaut ko izvirzi par pašmērķi, tad rezultāts var būt bēdīgs ;)

sauliite27  tas viss ir vienkarsi smiekligi te neta nu nevar gan atrast isto un vieniigo jo reti ir tadi cilveki kuri saka patiesibu par sevi..

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu