Vai nevajadzētu 1. vēstulē?

Vai nevajadzētu 1. vēstulē pajautāt iemeslu, kāpēc viņa ir izšķirusies no sava iepriekšējā vīra? Lai zinātu, ar ko pašam rēķināties, jo cilvēki jau būtiski nemainās. Un vai ir vispār kko vērts uzsākt un kkā izpildīties?

Virgo  Nu un ka agrāk biji balta un pūkaina , ja satiekot Tevi mana dzīve paliks tikai sliktāka, tad labāk Tevi nesatikt...

Skarlete  Izlasīju savā horoskopā Suns/Vēzis - visu mūžu meklē savu ideālo mīlestību...un kurš tad vainīgs pie tā ka atkal ideālāka jāmeklē??!:D

VAZ07  Kas tur ko zinat , neprata sadzivot ar pirmo ar nakamo rikosies tapat , cilveki tiesam nemainas!

Luusila  Torpedo, kko vērts uzsākt un kkā izpildīties es tev ieteiktu tikai tad, ja zirgastei būtu kaklā uzkarināta šilte ar visu tev interesējošo informāciju. Savādāk nav vērts tev savu pakaļu kustināt.

Luusila  Nabaga nelaimīgais, da kurš ar tevi te jokojas? Tev nopietnus padomus izsaka, cenšas tavu grūto likteni atvieglot, jo mēs jau tādas vairāk smagu dzīvi baudījušas, re, pat pieradušas ik pie katra čurājiena pietupties, kamēr tu ar savu stīvo muguru aumež zābakus apmīz...

Sallija2  Oi Torpedo!!! :D Kur tad tik zemu latiņu esi nolaidis? Iesi ar šķirteni iepazīties? Kā tad ar Tavu sapni par vidusskolnieci ar zirgasti??? Sajuti nāves smaku guļot slimības gultā bez zālītēm?

runcitis15  Vienu vai vairākas reizes šķīrusies.Domā Torpēdo ,ka Tu būsi īstais ar kuru dzīvos laimīgi mūžu mūžos.

Anita73  Starp citu, šis jautājums gandrīz vienmēr tiek uzdots, tāpēc tēma, domāju, nav aktuāla, bet varbūt ne visiem, tad ņemu savus vārdus atpakaļ.:)

Anita73  Visticamāk, ka apzināti. Kāds tīri ziņkārības pēc, jo daudziem cilvēkiem tas ir raksturīgi - interesēties par citu privāto dzīvi, bet citi, lai saprastu, vai ir vērts.

Anita73  Precīzi.;D

av2  kura sieviete reaali pateiks, ka pati bija vainiiga ...da kaut pie kaa? Vienmeer tad viirietis, kkeems, pie visa vainiigs. Taa kaa ssii ideja ir galiigi garaam.

C_hloe  Nē, nevajadzētu. Vispār nevajag izprašņāt kā izmeklēšanā:) jāsāk ar to, ka saprot vai vispār ir patika.

mikeliene  Tā garā sarakstīšanās īsti neko nedod,labāk ātrāk satiekas dzīvajā,tad viss saliekas pa plauktiņiem. Ir bijis,mēnesi sarakstos it kā liekas viss ok,bet kad satiekās tad čušs..

Flints  "Torpedo"! Uzjautāt jau Tu otram cilvēkam vari jebko - piemēram, kāda ir viņa attieksme pret Stambulas konvenciju, svaigēšanu vai klaiņojošu kaķu iemitināšanu dzīvoklī, tikai kas Tev dod pamatu uzskatīt, ka svešs cilvēks jau pirmajā atbildē vēlēsies sniegt Tev patiesu un izvērstu skaidrojumu par savu līdzšinējo attiecību pieredzi un, ļoti iespējams, tās intīmiem aspektiem. Cik daudz dažādu cilvēku, tik neatkārtojamu kombināciju. Vai Tu pats vienmēr izplūsti vaļsirdībā ar pirmo pretimnācēju...?

Piparkuka  Sarakstīšanās ir pat loti kolosāla... Un ar to, ar kuru sakrīt domas, redzējums vai tas feelings, sarakstīšanās būs kā tādi dvēseles svētki

Meneta  Jautāt vari! Noteikti saņemsi detalizētu informācijas izklāstu:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu