Mīlestības drusciņa.

Sarunājoties pie polša es savam korišam kas meklē kādu ko izkniebt-pajautāju-Vai mīlot to savu sievu?Atbildēja, ka mīlot, bet tikai mazdrusciņ.Man kaut kā nav saprotams ko nozīmē tāda mīlestības drusciņa.Vai nu mīl vai nu nemīl, bet kas ir tikai drusciņ mīlēt?Un kā jūs reaģētu ja zinātu ka tas otrs mīlot tikai mazdrusciņ?Vai pietiktu ar drusciņu?

afrodithe  Sēžu, domāju (par doto problēmu)- tā tiešām tagad mēdz spriedelēt divi veči, vai tomēr viena tante pati ar sevi......

miers2  Kad jums ir suns, tad viņš mīl daudz, bet nereti tas sāk kaitināt - kas par daudz, tas nav vairs kārdinoši. Kad jums ir kaķis, tad tas mīl drusciņ un nebāžas visu laiku virsū ar savu ļubestību - paretam ielec klēpī un izrādās, ka tas ir forši, ja mīlestības nav par daudz..tā gadās

afrodithe  Nu bet, cien.autor/e, tāpēc jau mēs te visi esam pulcējušies! (Sanāk, ka tikai Jūsu domas ir jēdzīgas) Bet es to nesaku, tā jau būtu kasīšanas.

druskupagrozishos  Domāju, ka vai nu mīl vai nemīl, bet, kas saka drusciņ, laikam nemaz nezina, kas ir mīlestība. Arī tā gadās. Galu galā mīlestība IR Dieva dāvana, un ne jau katrs šo dāvanu dabū. Bet ja esi šo dāvanu dabūjis, tad esi pateicīgs liktenim vai Dievam (kā nu katram labāk patīk) un rūpējies par to. Šodien lasu, ko teicis režisors Gruzdovs: "Es saprotu, ka mīlestība, mīļotais cilvēks jau nav īpašums. Tāpēc mīlestību vajag barot ar uzmanību, ar prieku, bez tā nekā nebūs".

Torpedo  Nu ja, nu ja, ar suņa mīlestību nekas cits pasaulē nevar sacensties. Cilvēkiem parasti tā vienam pret otru ilgst 2 gadus vai nedaudz ilgāk, tad suns mīlēs savu saimnieku visu savu dzīves laiku padsmit gadus. Vot, tas tik ir kkas!

janisb  Ārija Elksne reiz trāpigi teica:
Vēji mēdz sacīt, ka esot
Daudzos viņš izkaisīts,
Ka no daudziem pa lāsei
Vajagot paņemt sev līdz.

_Krasula_  Sarunāt var visu ko. Bet, ja rastos situācija, kurā pastāvētu iespēja sievu zaudēt, iespējams, ka tas drusciņ pārvērstos par daudz drusciņ.
Drusciņ ir labāk nekā "es tevi nemīlu, nemīlu, mīļā".

elis  Autors pie polša laikam nav sapratis sava drauga atbildi pareizi!

-draugs tak atbildēja ka mīlot,..... bet to ko domāja -mazdrusciņ- tas attiecas ka polšā laikam palicis mazdruzciņ,
- tā tās klačas un pārpratumi rodas pie polšiņa

C_hloe  Tur rutīna, pieradums, apnikums iestājies. Varbūt mīl un, tikpat labi, nemīl vairs, tik pieraduma pēc domā, ka drusciņ mīl. Ilgi kopā dzīvojot to otru uztver kā savējo pat tad, kad jūtas jau zudušas.

cardreader  Vai nu mīl vai nemīl, tas tāpat kā nevar būt stāvoklī pa pusei, vai nu ir, vai nu arī nav ...:D

Raja  Cilvēki ir spējīgi mīlēt tikai tā, kā viņi ir spējīgi to saprast, izprast un just..
parasti jau partneris nospoguļo mūs pašus.

reti mūsdienās ir cilvēki, kuri var padalīties ar mīlestību, kas viņus ir jau piepildījusi un nu jau plūst pāri malām..

cilvēciskās vērtības degradējas - vājprātīgā tempā.

pārsvarā jau var runāt tikai par pieradumu un atkarīgām attiecībām..
jo - tā tīri filosofiski - ja cilvēkam atņem mantu un statusu - interesanti - kas paliek pāri..

Piparkuka  Galīgi garām! Ja vīrietis prec, tātad mīl un tas nebeidzas un nemazinās. Tas tikai liecina par to, ka šis vīrietis nav mīlējis līgavu.. Nožēlojami.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu