Kur ir kaifs?

Es te PA lasu, ka gandrīz visi vīrieši sievietēm piedāvā uzreiz tikai seksu. Es tagad sāku domāt, kāpēc tas tā? Nu, lāb, pieņemsim, ka kādas Emmas uz to arī tā uzreiz parakstīsies, kad tad viņš no tā jutīsies uz ilgu laiku laimīgs? Celsies viņa pašapziņa? Būs kkāda labi paveikta darba apziņa? Vobšem - kur ir kaifs? Man liekas, ka ilgstošu laimes stāvokli var panākt tikai kkā ilgstoši piepūloties gan garīgi, gan fiziski un visi vieglie ceļi uz kaifu ir pilnīgi nevērtīgi. Bet, varbūt, arī kļūdos

coldlands  Kad pašam sāk nestāvēt, tad sākas nesaprašana, mol kāpēc?

altalilija  kāpēc lai nepiedāvātu seksu? ko vēl vīrietis var piedāvāt? nauda man pašai ir

Jason  Tātad, autor, var izdarīt secinājumu, ka ne visi meklē ilglaicīgu laimi. Dažiem pietiek arī ar vairākām īslaicīgām laimītēm... :D

elsa  Man ar´ nepiedāvā. Baidās, maitas. :D
Lab´, piedāvā jau reizēm, bet es uz tādiem aicinājumiem neatsaucos.
Bet man ir viens paziņa no oho, kurš teica, ka tādu Emmu ohujā ir daudz. Viņam sākotnēji bijis tā, ka randiņi bijuši katru dienu un pārsvarā vienmēr noslēgušies ar seksu. Viņa teiktajam ticu, jo tas ir cilvēks, ar kuru varam izrunāt jebkuru tematu atklāti.
Bet vīrieši par seksu nepārtraukti domā ne tikai ohujā. Strādājot vīriešu kolektīvā ir tendece, ka neatkarīgi no tā brīvs vai precēts, viņi sapņo katru sievieškārtas kolēgi nolikt guļus.

Aldis211  Sarijies alu,brauc stundu autobusā,un kad tiec pačurāt- vot tas ir kaifs.:}

VAZ07  Piedavajums tas jau nav pienakums darbibai , bet iemesls turpmakai attiecibu veidosanai !
Sievietes atvertibas parbaude ,ja jau domas to noliez tadar darbiem vispar bus problemas!

Epifanija  sasniegt laimes stāvokli katram ir ļoti individuāli, pa lielam būs noņēmis sev spriedzi - jaunākiem, vecākam - kādam šķitīs, ka saticis emmu, kā autoram, kādam šķitīs, ka tagad pats ir Apollons, vēl kāds dalīsies ar piedzīvoto ar draugiem un stāstīs, kādas tās sievietes ir, bet pa lielam tāpat daudzi staigā apkārt neko nedabūjuši, jo patiesībā jau paši nezin, ko vēlas, salasījušies sieviešu žurnālus, saskatījušies porno, salasījušies grāmatiņas... vai tad normālas sievietes vairs iet uz randiņiem, sev par apsmieklu, lai atkal un atkal uz savu pusi dzirdētu - neesi mana tipa, jo pirmā randiņa jau neizmasē kuli? ...kādā līmenī paši esiet, ar tādu līmeni arī tiekaties!

havjiers  neredzu kaifu piepūlēties un mocīties ,ja citiem to nevajag darīt .pūlēm ir jābūt samērīgām,pieklājības robežās ,lai neaizvainotu dāmu un nepazemotu sevi .

Kurts69  vidēji statistiskajam vīrietim nav laika lasīt grāmatas un apmeklēt kultūras pasākumus. labākajā gadijumā aizvelkas pāris reizes nedēļā uz sporta zāli, bet teātri aizvieto ar RIMI. Attiecīgi nav vielas komunikācijai. Cik tad ilgi runāsi par laiku, sabiedrībā notiekošo vai vēl nedod Dievs - politiku. Tad nu komunikācijai labākas atlikušais variants ir sekss. Daudzi visu apdomājot atmet nevajadzīgo un uzreiz ķeras pie pēdējā,un tikai tāpēc, ka jūtas vientuļi:)

studentka  Nu diez vai tai karalienei arī būs trīs pupi un petene šķersām pagriezta. Tā kā, tas, ka viņa būs labāka ir tikai tavas iedomas. Bet tām karalienēm jau tāpati bēda-visi viņas grib tikai izdr... un vairāk neko.Nesen lasīju interviju ar Olgu Dreģi, kur viņa skumji atzinās kāpēc jau 40 gadus viena..

havjiers  torpedo,12:35 bija čalis ,kurš izlēca pa logu aiz "gandarījuma" ,jo sekretārei dāvināja dimantus ,kamēr nejauši uzzināja ,ka pārējie ofisa kolēģi tiek cauri ar piecīti .

scully  žēl tikai to bērnu, kuri no tie sakariem rodas un par kuriem tie gribētāji neliekas ne zinis. Ap 30% ģimeņu ir vientuļās mātes Lv un neba jau visas atraitnes.
Un no pieredzes- kad veci paliek, un visādas problēmas sākas, tad pēkšņi atceras- "oj, man tur bērns kaut kur bija. Ko es viņam varētu paprasīt. Kaut es par pienākumiem nospļāvos, bet viņam taču ir pienākumus ar papuci , i parunāt, i pastaigāt izvest , uzturēt galu galā savu radītāju."

magone4  Sievietēm viss ir vienkārši, vīrieši no viņām grib tikai seksu. Problēmas sākas, kad vīrieši mēģina saprast, ko no viņiem grib sievietes.

kokto  Mēs jau te lasām un lasām bet diez vai kurš un kura tā īsti atdzīsies kā tur īsti ir vai paņēma un iedeva lai nesaņemtu nosodījumu citu acīs . Rupji sakot kam tas " pis " kurš ar kuru kniebjās ? Kapēc tevi satrauc citu vēlmes ?

kokto  Tiko radās doma : " Nedomā citu dzīvi , dzīvo savu ! " :)

Raja  sexuālu bremžu un kauna trūkums ir viena no šizofrēnijas pazīmēm:)
pie nosacījuma, ka nav lietotas apreibinošas vielas:)

nedolce_negabana  Raja, laikam daudz šeit esošo savu dzīvi pavada vienā tvaikā:)) Ja nav patiešām slimi...

Raja  dzīvi pavada vienā tvaikā...

laaaabs - tas jāatceras:)

Raja  Ha - nu gan secinājumi:)

IET IET:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu