Randiņu ētika un normas?

Ko drīkst un ko nedrīkst darīt randiņos, kādiem jāizskatās un par kādām tēmām ir jārunā, ar ko jāsāk un ar ko jābeidz, varbūt kādam ir kāds ieteikums, lai nebūtu pārpratumu un domstarpību, paliekot kaut kam neizrunātam un nepateiktam šķiroties un neziņā, kādam mokoties vai būs otrs randiņš?

Jurijs1962Augums163  Par ko nerunātu , esi sapratusi jau, autore, ka jāiet ar vesāku pratu, neuzskatīt to kas patīcis jau par "savu". Laikam esi nesen 1, un OHO nesen.

Anita73  Man šķiet, ka pēc iepazīšanās pirmajā randiņā atvadoties nav kaut kā samāksloti jāuzdod jautājums, vai būs otrais. Varbūt tad, ja pavisam, pavisam liekas, ka nē, nav, var pats to pieklājīgi pateikt, bet, ja viss ir bijis forši, tad turpinājumi sekos paši par sevi ar zvaniem, wa, sms un tikšanos.

Jurijs1962Augums163  autore - kā bērns, a mums vēl stastā par "vīriešu infantilismu" :)

solvitas  1. - cik nopratu no Epifānijas stāsta, tad pēc randiņa bija klusums un viņa pati zvanīja čalim un tad arī izdzirdēja sakramentālo - Tu neesi manā gaumē. Turpmāk tā vairs nedari! Klusums pēc randiņa no vīrieša puses uz jāuztver kā baltais karodziņš.

2.- uzkrāso lūpas

3. - smaidi

4.- uz visiem jautājumiem atbildi ar - " Jā, es arī!"

havjiers  svarīga ir doma ar kādu iet uz randiņu.man ir pārliecība ,ka tas nav izklaides pasākums .

Anita73  Epifānija, es tikai izteicu savu viedokli par tēmu, kuru aizsāki. Neesmu apveltīta ar pareģes spējām. Domāju tā - satikies, bija forša iepazīšanās - brīnišķīgi! Dzīvo tālāk, neuzņemot laiku, cik ilgi kaut ko gaidīt.

LaskovijMerzavec  Tas jau sen, sen izrunāts - vispirms sekss un tad var domāt par randinu

Raja  Spodri, Mailija vismaz norūca feini:)
Un - ja Tu vērtē sievieti pēc celulīta, tad esi... zaļš vēl..

Ja par tēmu - piekrītu viedoklim, ka randiņu var novadīt ar elementāru cieņu vienam pret otru. Pārējais - sekundāri.

lailux7  Randiņā tu satiecies ar pilnīgi svešu un pilnīgi citādu cilvēku, bet atvadīties vari no jau drusku pazīstama, ja jēgsi to tā novadīt. Svarīgi ir randiņā nerunāt par klātesošajiem, cik iespējams. Bet randiņam var būt temats, protams, citādi temats būs klimats, politika un sports, kur reti ko labu var pateikt un runājamais ātri aptrūkst. Tas varbūt neattiecas uz randiņiem, kur mērķis ir sekss vai kādam kādu apēst, piekaut vai ko tādu.

Torpedo  Nu, nedrīkst 1. randiņā atdoties, ja negrib tikt pieskaitīta BMP (bezmaksas prostitūtai)! Tā arī visa ētika

Raja  hmmm

man gan tā neliekas, ka nevar pirmajā randiņā...
var - ja ir sajūta, ka abi grib:)
ja visas čakras un kosmiskie ripuļi tā sastājušies, ka jāvajag:)

P.S. zinu vairākus pārus, kuri pirmajā randiņā nobaudīja viens otru un - aprecējās vēlāk un bērnus saražoja:) Feini:)

Nekad nesaki nekad:)

Bet - vai tā ir bieži - Nē:)

Tāpat kā labu mīļāko (cilvēku ar kuru ir tikai sexuālas attiecības) atrast ir tikpat grūti kā labu vīru:)

inito4ka  ..mans domāt,nebūtu labi urbināt degunu,kasīt pakausi un olas :D grauzt nagus ar naf labi. Runāt par politiku ar nevajag,var sakauties,ja nesaskan. :)
Ierasties vēlams tīriem un sakoptiem.
Un, ja satiekoties, saostās un feromoni nenostrādā,tad labāk uzreiz čau un nav,netērēt velti savu un citu laiku :D

Raja  es vienā randiņā nekā nevarēju saprast..ir vai nav..
šķiroties apskāvāmies un es vienkārši atklāti gar kaklu "iesmaržoju"..
tad tapa skaidrs:)
bet cilvēkam pārsteigums bija:)
sieviete - un tā - no dzīvnieciskās puses paņēma:)

gigi

kreizi  Cilvēks tas pats dzīvnieks vien ir. Viss caur ožu notiek. Un jušanu. Izrādās,galvenais caur siekalām,,,vai nu sapas vai nē. JĀ! feromoni nosaka visu.

amelija  Epifānija, pilna bibliotēka ar pamācībām kā randiņot. Lasi un izvēlies sev tīkamāko. Tāpat jau tā izvēle būs jāizdara, kaut no šeit ieteiktā ;)

Torpedo  Raja, Blaumaņlaikos jauniešiem bija jāciešas līdz kāzu naktij gadu gadiem līdz tikai pie sekša. Bet tu nevari pat vienu vakaru nociesties - visu vajag te un tūlīt

Labrador  Viirietim uz randinju jaaierodas iipashi ekskluziivi.Auto jaabuut vismaz Bentley , kaa darbavietu jaamin - ministrs vai maksaatnespeejas administrators. Tad varbuut sekos naakamais randinjs ar visaam no taa izrietoshajaam sekaam.

Piparkuka  Jābūt pašai un jārunā par ikdienišķām tēmām, kas patīk, kas nē, kādas intereses. Vairāk pļāpā vīrieši un tad jau var piebalsot vai izteikt kādas savas atziņas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu