_Pēc ģīmja jau izskatās lecīga_

Vai jūs, ieskatoties potenciālā kopdzīves partnera sejā, mēģinat prognozēt viņa raksturu? Un ja, izskatās, ka lecīga vai iedomīga, nemaz viņai nerakstāt vai neejat klāt iepazīties realitātē. Lai nebūtu tā, ka no vilka bēg, uz lāča krīt

neko  tverko (ja pareizi saprotu kas tas vispār ir; tad "speķi krata") - nē tas nav tas:) Gaita sprigana, dibens, nu teiksim tā "mierīgi līgojas".

av2  savaa zinnaa, ja sieviete ir saimnieciska, un arii sex jomaa viss super, tad vinnai ir jaabuut ari ar passapzinnu, jo ir veerta taa. Ko es saku, sevi ir jaaprot noveerteet.

DanaL  Ak, Torpedo! Tak zinām, ka jūs izvēlaties pēc dibeniem, nevis pēc deguniem. Un mātišķīgs dibens nudien nav tik mazs, kā tev gribētos. Tāpēc jau tev arī nesanāk.

Meneta  Runa ir par profilā izvietoto bildi? :))
Realitātē, lielākoties, atnāk pavisam cits cilvēks! Un tikai ieskatoties viņa acīs un ieklausoties viņa valodā var prognozēt raksturu.

solvitas  Pats smieklīgākais, ka citus pēc sejām vērtē profils bez sejas foto :) Aiz ko tad autors savu daili tā slēpj? Vai baidās, ka apžilbsim no viņa skaistuma? Torpedo vispār ar to vien nodarbojas kā ar citu kritizēšanu, pauž sašutumu par čekistiem, kritizē veselības aprūpes sistēmu - impotence ir tā diagnoze dēļ kuras tas viss, ka sejas ne tādas, dibeni ne tādi un sašutums par to, ka citi čaļi visām seksu piedāvā - nu kā tā var!!! Kā tā var!! Torpedo gan nevar, jo impotence šo jau panākusi.

Aukstums  nevar prognozēt partnera raksturu uzmetot acis sejai... labi pazīstamu cilvēku var nolasīt no sejas, bet tas ir tikai tad, kad jau pazīsti..tad pēc sejas zini, ka kaut kas noticis, bet citādi... nē.. Ja cilvēks izskatās šāds vai tāds, parasti domā- iedomīgs, tad tā ir vislielākā maldīšanās attiecībā uz otru.

Reezija22  Jābūt profesionālim, lai pēc bildes spriestu par cilvēku. Kad cilvēks pozē, Tu redzi masku. Reti kurš fotografējoties jūtas brīvi. Kaut ko varētu spriest, ja bilde ir nejauša, bet arī tas ir tikai mirklis.

lapukoks  Jā.. der ieskatīties sejā... pirtiņā sēžot uz lāvas...
Bet ja nopietni, tad es paņemtu potenciālā partnera/es
dzimšanas datus (jo precīzākus - jo labāk) un apskatītu saderību sinastrijās. Tad jau neklātienē būtu skaidrs - vai tur kaut kas labs ir gaidāms, un vai es šo cilvēku klātienē gribēšu redzēt...

Meneta  lapukok,
Dikti sarežģīti :))
Kurus dzimšanas datus analizēsi? :)
Esi pārliecināts, ka dati anketā norādīti korekti?

Vaukskis  Līdz šim es neesmu to darījis; domāju, ka apzināti pēc izskata necenstos prognozēt raksturu, bet uzticētos intuīcijai, kura parasti nepieviļ, un laikam gan tiešām, ja sejā acīmredzami atspoguļotos personasaugstprātīgums, tad normālā situācijā lieki neriskētu pārsteigt vai iztraucēt ar savu rakstīto vai sacīto, tomēr jāņem vērā apstākļi, kādos mēs atrastos.. . Potenciāli iespējams teju viskautkas !

riebekle  Pēc bildes jau vien neko īsti pateikt nevar, vien nojaust varbūt. Kamēr neesi parunājies, tikmēr diez vai kāda skaidrība būs, patiks vai nepatiks, lecīga vai ne. :)

Mailija  Nu ja,nu ja:D Tā ir ja par visām varēm cenšas otrā atrast kādu vainu un...ja nav kam citam piesieties tad vismaz var pateikt ka izskatās lecīga.:DD
Sievietes vispār ir "briessssmīiigi" radījumi,tāpēc mīļā miera labad iesaku atturēties!!:D

joens  Ar "lecīgiem ģīmjiem" te bilžu papilnam, tāpat pietiekami daudz, ko papildina ne mazāk "lecīgi" teksti anketā. Ņemt to nopietni var tikai tad, ja tiešām nerada interesi. Daļa to "lecīgo" gan ietekmē pavisam otrādi :)

mis_parkere  Labāk izskatīties lecīgai nekā būt lecīgam ;)
Tu torpedit pārspēj 20 oho madāmas :D

korneelija1958  Protams ,ka pēc foto rodas pirmais iespaids par cilvēku.Paskatoties kādus tik foto sievietes liek ,lai piesaistītu vīriešu uzmanību reizēm goda vārds nāk smiekli.Protams to nevar teikt par daudzām sievietēm.Gluži vien pēc foto nevar vērtēt cilvēku,satiekoties un parunājoties tas priekštats bieži vien mainās.

baluba  ... kam sieviete ne lecīga vispār ? .....
Ir jau ir mailij briesmīgi, ts jau sen skaidrs, bet vienalga mīlam un bez Jums nevaram :)

runcitis15  Vēl nav zināms vai tā cilvēka patiesā fotogrāfija.

Piparkuka  Nez vai tā uzreiz var redzēt, ka lecīgs! Nu nevar. Bildes ir tikai bildes...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu