pēkšņs klusums - kā atteikums

Kas sapīgāks - atteikums turpināt attiecības izteiktais vārdos, vai vienkāršs klusums kas iestājas pēc kāda sarakstes perioda, kurā laikā tev nebija izteiktās nekādas pretenzijas. Vienkāršs klusums - kā atbildē uz tavām vēstulēm ar jautājumu : kas, lūdzu, nitīcis ? Patiešām - kapēc ? Varbūt sieviete sajūt no tādas rīcības kādu īpašu gandarījumu ?

inaralaima  Kā saka man pazīstams psihologs,noslauki asaras,tava laime var pieklauvēt pie durvīm,bet varbūt pat divas !

Drole  Ir publika, kas paarstaaj komuniceet ar visiem, kad iesliigst depresijaa. Ir publika, kas gatava otru akmenjiem nomeetaat, ja tas atsakaas pildiit bezmaksas psihoterapeita lomu. Ir publika, kas dienaam dirn uz virtuaalaas skameikas un zina vislabaak un visvairaak par aprunaajamajaam personaam. :D

Karmensita  pazuda i pazuda

viņas problēma

kad atradīsies, tev ir izvēle- turpināt vai neturpināt

un pauzē arī ir izvēle

nemeklēt citu vai meklēt citu

magnija  apnika sarakstīties par neko

Vaukskis  Sāpīgāks ir atteikums turpināt attiecības, kas izteikts vārdos ! Pēkšņs klusums ir iespēja "pa kluso" katram atkāpties un iet savu ceļu.. .

Reezija22  Tad man jājautā, kur Jūs esat bijis visus savus 56 gadus? No Jūsu anketas es sajūtu zemu pašvērtējumu, un kalpa garu. Ja tas Jūs apmierina, esiet pacietīgs un gaidiet savu vagaru!

studentka  Man arī tāda bēda-mani arī ignorē.Viss bija tik jauki, jau pārrunājām, ka mums seksā aizspriedumu nav,bet kad piedāvāju bargās kundzes sesiju, pēkšņi klusums!! Esmu šokā!! Kas notika?

amelija  Nopietni!!!
Es lasu un.....nē nu nopietni!!!! Āpāc, kas tiem cilvēkiem ir?? Ja saraksti, kaut kādu sūxx saraksti, jau uztver par attiecībām!? Es pat neiedomāšos, kas galvā sazīmējas pēc pirmās tikšanās :)))

Tessa  amelija, ir runa par pieklajiibu parasto un bazara filtreshanu. netaisies neko veidot, nebuve pilis, neplano, nesoli. elementarais "satiksimies", "būšu", "ja tev bus grutiibas, paliidzeshu". nafigam tas viss? ja otrs komunice, vinjam ir interese. par kko vinjsh doma. kaut ko sak planot attieciiba uz to pašu tikshanos.
ir vienkarshi cuciski shita uzvesties, teret otra laiku un kraut virsu trablus, ja ir pa gaisiem vai ir zapasnojs variants :D
koroch, neta laikmets vairakumu izmacija neveidot inerneta neko, punkts.

edding  Iespējams, ka uzradās kāds cits, ar kuru sarakste bija vēl interesantāka un dāma izdomāja, ka jābūt uzticīgai, tādēļ Tevi pameta. Bet varbūt viņai bija grūtības izlasīt nevietā saliktās mīkstinājuma zīmes, ja vēstules rakstīji tādā pat stilā, kā PA. Pamēģiniet balsī palasīt tessas tekstu. Kā rakstīts- bez garumzīmēm, ar ch. Ļoti jautri sanāk.

vilks28  Tev nevaidzētu atrasties virtuālajā vidē. Jūtīgs esi.

riebekle  Es arī ne uz visām vienmēr atbildu, kaut cenšos, jo pieklājība tā prasa. Tomēr ir tādi eksemplāri, kas ir garlaicīgi vai, nu kā lai maigāk pasaka, bezcerīgi vai, un tad es arī neatbildu, jo nav ko slaukt beigtu govi un rakstīt "čerez ņe mogu", ja redzu, ka tur pat sarakstes interesantas nav,par citām perspektīvām pat nerunājot.

spigana1964  Vienīgais ko varu pateikt,nav lemts.Jo satiekas un izveido attiecības tikai tie kam lemts satikties.Tāpēc saproti,tā bija tikai garāmejoša sieviete Tavā mūžā.Tu taču nepārdzīvo par to ,ka cita maršruta tramvajs aizbrauc garām.

Mailija  Nu ar tām sarakstēm ir tā,nekad neesmu sapratusi tādus kas bez maz vai uz vienas ielas dzīvo,bet nu nekādi nevar nonākt līdz reālam randiņam un tik turpina garum garās sarakstes,lai gan vnk varētu satikties un viss taptu skaidrs.
Izņēmums var būt ja abi dzīvo dažādās valstīs un pat tad ja cilvēki viens otram interesē un jūt ka kaut kas var sanākt-tomēr cenšas organizēt to reālo tikšanos.
Citādi sieviete var padomāt ka Tev neko vairāk par rakstīšanos nevajag!

runcitis15  Sievietei radās jauns piedāvājums vai pārdomās par Jūsu attiecībām.

Reezija22  Es jūs gribēju tikai sapurināt. Šeit ir cilvēki, kas grib tikai pažēloties, cilvēki, kuri grib izlādēt dusmas, cilvēki, kuriem gribas parunāt par seksu, cilvēki, kuri krāj telefona nummurus, domājot, ka ir uzvara, cilvēki, kuri izprasa foto un pazūd, ir tādi, kuri liek svešas bildes ..........Te varētu ilgi un gari rakstīt. Ir ārkārtīgi daudz cilvēku ar vieglām un smagām novirzēm. Neņemt galvā un iet uz priekšu! Tas ir, darīt to, ko pašam gribas!

Anita73  Vai piedāvāji viņai satikties? Ja viņai būtu bijusi vēlēšanās Tevi kaut kad arī satikt, tad nebūtu pārtraukusi saraksti. Savā ziņā vari uzelpot, jo ilgstoši sarakstīties un beigās saņemt "groziņu" atteikta randiņa izskatā varētu būt vēl nepatīkamāk...varbūt.

valmierietis333  Neatkarīgi no tā , vai tā ir sarakste vai reālas nopietnas attiecības - sāpīgākais tomēr ir klusēšana , otra neinformēšana - bēgšana ir gļēvulība !
Jābūt kaut nelielai cieņai pret otru cilvēku ,lai viņam nav jāmin ,kur esi pazudis !

Es vienmēr cenšos , kaut tās pašas sarakstes - vienkārši paskaidroju iemeslu ,lai cilvēks ir informēts ...
Cienu tās sievietes ,kas saņemas un atvadās , lai gan vairākums , ja kaut kas nav pa prātam - tā nozūd !

Laikam divreiz esmu tikai šādi nogrēkojis , un arī neapzināti - citu apstākļu ietekmē !
Neskaitu tās bērnišķīgās ,kas vairāk par jā un nē neprot uzrakstīt , tādām pat nav jēga ko skaidrot - maz ticams ,ka sapratīs - drīzāk vēl apvainosies !

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu