KAM būtu jānotiek lai jūs izdzēstos no OHO?

Kādā no iepriekšējām tēmām kāda dāma neizturēja viedokļa nesakritību un vieglu presingu un izdzēsās.Es pats to uzskatu par vājuma pazīmi ka nevajag uzdot jautājumu ja negribi dzirdēt jebkuras atbildes.Arī agrāk ir gadījies ka kāds izdzēšas ja tā stiprāk "noraujas pa virtuālo feisu".Es gan ir ciets kā pabedīts, ko tik man nav te rakstījuši, bet man pilnīgi pie kājas.
Tad vai jūs izdzēstos sajūtot kārtīgu virtualo presingu?KAM ir jānotiek lai jūs izdzēstos no OHO?

Aukstums  Torpedo, respect.

Anita73  Torpedo atvainošanās izlasījās ļoti patiesa. Pievienojos Aukstumam.

Sula  Saņemu drosmi un izdzēšos. Un tad pārņem vājums,ilgas pēc oho un atgriežos. Patīk man būt starp jums. Žēl ka neļauj izmantot veco lietotāja vārdu.

vilks28  Nu redzat, plauktiņu nesaskrūvēja viņai un izdzēsās.

Tessa  edding, nevis slikti izskatas, bet melo, darga)) un bilde man sen te stav, tas jums abam ar solvitasu. brilli uzlieciet gan :)

dzzekiss  Kāpēc no OHO būtu jādzēšās. Mēs visi gribam nolaist pa kreisi. Gribuelve prasa naudu. Te par baltu velti.

valmierietis333  Drīzāk internetu atslēgs ...

Tad ,kad saeimas sarunas ir apnikušas ,tad jānāk te uz sabiedrības krējumu palūrēt !

tas45  Atrod feinu otru pusi šeit un iet ārā no te;jienes..

Margriete  Sajūtot "kārtīgu virtuālo presingu" es droši vien -kā jau visi-sāktu šķetināt kamoliņu, lai uzzinātu, kur galiņš:
Var gadīties, ka "presinga" autors/-e dabūtu ar pavisam reālu čībingu pa galvingu.

av2  par kaadu presingu iet runa? Kaa kaads/kaada , te PA, saak uzbraukt personiigi?
Beernudaarzs, godavaards. Tie uzbrauceeji passi ir ta 7x vairaak kritizeejami, nekaa pats. Aprejot citus te tikai rakstiitaajs paraada cik pats ir tups, un atpalicis. Un vai citu zaakaassana ir tas, kam PA domaats, un vai nozaakaajot citu, passapzinna cellas? Kaa jau teicu, beernudaarzs, tiessaam.
Taa kaa lai izdzeestos no oHo var buut tikai viens iemesls - apnika viss, vai arii oHo nogaaja pa burbuli pats.

Kurts69  kad rodas sajūta, ka virtuālā vide sāk ietekmēt manus paradumus, tad izdzēšos.

Reezija22  Dažreiz nekam īpašam nav jānotiek, vienkārši apnīk. Tas aizņem ļoti daudz laika. Cik gleznas var uzgleznot, cik dziesmas var sacerēt! Daudz interesantāk nekā runāt, rakstīt pa tukšo!

Alionushka  Jāuznāk drausmīgai garlaicībai, kad visi tā apnikuši, ka no skatīšanās vien apmetums no sienām sāk birt un auksti enetlektuālas sarunas rezultējas žāvājoties izmežģītā žoklī. Tāds, kurš spētu mani nopresēt beigtu, pa šiem x-padsmit gadiem vēl nav uzradies. Mana oho stāža pārtraukumi ir skaidrojami tikai ar piespiedu atskaitīšanu neapmeklēšanas dēļ. Tomēr pieļauju, ka ir trauslas dvēseles, kuras tiešām pelnījušas saudzēšanu (PA tādas nemēdz uzturēties).

AgrisA  Ja šī saikne paliks neinteresanta es arī viņu pametīšu. Liela daļa jautājumu ir bez jēgas un apsurdi. Es vienkārši neatbildu.

Piparkuka  Izmaiņām personīgajā dzīvē!
Tas iespaido garastāvokli un esmu laikam 2x izdzēsusies un tad atkal atnācu, jo tomēr interesanti palasīt un pakomentēt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu