Vai eksistē mazi meli?

solvitas  Nu ,mīļas, visas kas te izteikušas tik kagegoriski pret meliem, varu jums atklāt, ka arī kosmētikas lietošana un matu krāsošana ir meli, nemaz nerunājot par push up krūšturiem un smaržām. Un nez cik sajūsminātas tad jūs būtu, ja Torpedo arī pret jums vērstu savu patiesību, ka viņam liekās, ka jūs esat vecas celulītpakaļas, bez pupiem un ka jums vispār jābūt ekstāzē ka kāds vēl uz randiņu aicina. Manuprāt labāk jau lai viņš klusē, ja no viņa patiesības tikai ļaunums rodas.

Jurijs1962Augums163  mazi meli par lielu peli : )

Tessa  mde, krushu kremi un pušapi atkal rulle, nabaga veči, brizhiem man shkjiet, atliek vinjiem paskatiities spoguljos, redzes pretii ezeljus :D
shad un tad vajag piemelot. vai nokluset. viss atkariigs no situacijas. nav jamelo svariigas lietas, vai tadas, kuras atklasies un bus neerti. protams, var vertet cilveku pec patiesuma, bet skatoties, kas tas par cilveku un atkal, kura gadiijuma.

solvitas  Stika, tas tikai nozīmē, ka tam vīrietim bija pamats slēpt šo faktu no tevis, jo kā redzams 1x šķīries ar 2 bērniem tev viņš likās ok, bet reālais, kurš 3x šķīries ar 4 bērniem uzreiz tika pamests un vēl ielikts iepazīdanas portālā tipa pašausmināties kopā ar visādām Tessām un Gunitaam kāds cūka gan viņš ir! Ļauni!

Drole  http://time.com/4805380/lying-telling-the-truth/



Ja kaads apgalvo, ka nemelo, ir skaidrs, ka samelojis vismaz divreiz.

Drole  https://www.telegraph.co.uk/men/the-filter/11231817/The-science-of-why-we-lie.html

https://www.aaas.org/news/science-seeks-understand-why-everybody-lies

https://www.statisticbrain.com/lying-statistics/

preilene  Varēji viņam apjautāties, kāpēc meloja. Viņš noteikti atbildētu, ka tad, ja teiktu patiesību, Tu nebūtu piekritusi tikties ar viņu. Un tā arī noteiktu būtu, vai ne? Es nespēju iedomāties nevienu sievieti, kas tiktos ar 3X šķirteni ar 4 bērniem.

Es šaubos, ka pēc viņa atklāsmes būtu kā filmās - Tu viņam mestos ap kaklu, sabučotu un teiktu: "Mazais muļķīt, nekas nespētu ietekmēt manas jūtas pret Tevi. Viss, kas ir pagātnē, paliek pagātnē, ka tik Tu esi man blakus. Tikai, lūdzu, apsoli man vienu - nekad vairs nemelot."

Viņš zināja - ja teiks patiesību, nebūs nekā. Bet nu tik un tā neatbalstu melus.

Paula6  Jā, ir mazi un lieli meli, tikai kurā situācijā tie ir teikti, iemesli un kam..tas gan ir jāsaprot un nevajag liekuļot, ka visi, vai kāds/a vienmēr saka tikai patiesību. Tik patiesa un pareiza cilvēka vispār nav, bet ja kāds ar to lielās, tad viņš pats ir melis un dzīve viņu vēl nav mācījusi. Nevis izspļaut to lielo taisnību, bet labāk paklusēt vajadzīgajā brīdī vai izvēlēties atbilstošu situāciju lai pārrunātu radušos jautājumu, to gan derētu atcerēties vienmēr...

DanaL  Neticu, ka tie nemelotājiotāji nekad nav melojuši, piemēram: šovakar esmu ļoti aizņemta; viss kārtībā, man nekas nekaiš, utt. Sanāks tās pašas padsmit reizes dienā. Un tas "es nekad nemeloju" ir vislielākie meli.

Tessa  solvitasa, davai atrod kadu manu viedokli, kura es shausminos par kadu viirieti un saku, kads cuka vinjsh ir, jo precejies 3x un ar daudzam atvasem.

ja tu nevaresi man to paradiit/nokopet, es publiski uzskatiishu, ka esi dailjtirseja un oho PA tu busi realos luzeros, jo neatbildi par sakamo.
tatad, es gaidu :)

Aukstums  samelot par bērniem, diezkas nav...es , noteikti pajautātu, kāpēc meloja...

ne_meklejumos  Meli ir meli, nedalu tos pakāpēs. Nav vienmēr vis jāpasaka, var noklusēt detaļas, kas otram nav jāzina vai var radīt sāpes.

SamantaR  Skaidrs, ka ir mazi meli. Melo visi, no Pēterīša smilšu kastē līdz Pēterim Saeimā.
Piemērus nesaukšu, neesmu melošanas guru, bet pa lielam, melot nedrīkst tikai pie tiesas, visos citos gadījumos tā ir gaumes lieta, -skatoties, cik ļoti to otru tu cieni. Piemēram, pašreiz PA ir situācija, ka pilnīgu patiesību paģēr prostitūtas t.sk. vīriešu dzimuma. Kurš pats ir pilnīgs padla pēc definīcijas, ar gredzenu pirkstā ik dienas dirnot seksa portālā 15 g pēc kārtas.

Alionushka  Mazi meli varētu būt pateikt, ka tev visi zobi īstie, kaut gan mute pilna implantiem. Lieli meli būs, ja sāksi stāstīt, kat tev abas kājas kā Ronaldu, kaut gan viena ir taisīta no slikti tēstas pagales. Tā apmēram es redzu to situāciju ar to trīsreizējo šķirteni - daudzbērnu tēvu. Tam veim noteikti ir tādi defekti, ka tur nekad nav labojams un viņu atliek tikai nodot pārstrādei.

Epifanija  nevajag piekopt tādu dzīvesveidu, ja ir jāmelo, mazi meli arī ir meli, agri vai vēlu tie atklājas un paši no sevis

av2  vissi melo , vairaak, vai mazaak.Arii kluseessana ir meli.... Tikai diemzzeel ir cilveeki, kas melo, lai iegutu sev labumu, un ir, kas melo, lai pazzeelotu kaadu. Starpiibu redzi?

Vaukskis  Pētot literatūru par šo tēmu, ātri pamanīsiet, ka daudzi autori apgalvo- mēdz būt attaisnotie meli.Neskatoties uz to, neviens no viņiem neuzņemas atbildību minēt konkrēti, kādos gadījumos meli ir pieļaujami. Par dažu patiesību ir dārgi jāmaksā, atsevišķās situācijās ir ieteicams izlikties, ka viss ir daudz labāk, nekā ir patiesībā. Mēs tik ļoti esam pieraduši pie meliem, ka vairs nespējam tos atdalīt no mūsu dzīves, no mūsu rakstura. Visbriesmīgākais šajā situācijā ir tas, ka cilvēks vairs nav spējīgs atšķirt un apzināties, kas viņa dzīvē ir meli un kas – patiesība. Bieži vien to ir ļoti grūti izdarīt.
Noteikti esat dzirdējuši sakāmvārdu: "Gudri meli ir labāki par dumju patiesību." Par to noteikti var strīdēties, jo patiesība nevar būt dumja, patiesība vienkārši ir patiesība. Cilvēks, kurš vēlas zināt patiesību, parasti pats nojauš neizbēgamo, liek to manīt citiem un prasa patiesas atbildes uz saviem jautājumiem. Atsevišķos gadījumos ar patiesību nav jāuzbāžas, jo daži cilvēki nav spējīgi un nevēlas to pieņemt. Un tā vairs nav melošana, pat ne mazie meli. Tā ir patiesības paturēšana pie sevis līdz mirklim, kad cilvēks pats izteiks vēlmi šo patiesību atklāt. Lai kādi būtu meli- mazi vai lieli, kāda labuma iegūšanas nolūkos vai slinkuma skaidrot patiesību dēļ, vērsti uz uzmanības sev vai citiem pievēršanu, tie ir uztverami kā aizsargmehānisms, kas attālina no cilvēka psiholoģiskajai veselībai nepieciešamās realitātes apzināšanas.
Ja cilvēks pirmajā randiņā man būtu kaut ko man būtisku samelojis, es diezin vai turpinātu satikties, lai iepazītos- pat ar īstu, citādi vēl padomātu.. ! Jebkurā gadījumā man būtu nepatīkami uzzināt vai tikai nojaust, ka esmu/tieku piemānīts.

Piparkuka  Varbūt viņš teica par pēdējo ģimeni.
Nu un?! Viņam varbūt nebija ērti uzreiz stāstīt, ka 3x šķīries. Pie tam- uzreiz, 1.x tiekoties. Pagaidām svešai sievietei. Gan jau pēc tam visu pateiktu.
Mēs ne vienmēr 100% taisnību sakām, piem., par bijušiem darbiem- kāpēc aizgājām un tml.
Šo konkrēto piemēru neuzskatu par meliem. Tikai- ne visa pateikšanu. Domā, viņam būtu arī jāizstāsta, cik meiteņu bijis, ar ko slimojis, kādas operācijas bijušas utt?!
Nē. Viss ar laiku un iepazīstot labāk.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu