Varbūt nemaz nevajadzēja iepazīties?

Ir bijušas domas, ka nemaz nevajadzēja ar viņu iepazīties un varbūt dzīve būtu iegrozījusies pavisam savādāk?Kāpēc vajadzēja vajadzēja viņu satikt?

Alionushka  Bet edding, ko nozīmē Ali&Co?! ParadokS? Mde. Ak, kungs, tā vecā dura takš ir iedomājusies, ka ir nenormāli gudra un zvērīgi asprātīga, un var nolikt pie vietas jebkuru. Jā... Atliek tikai lūgt cienījamo publiku apžēloties un likt zaļos īkšķīšus pie katra pacientes edding, atvainojiet, iepirdiena. Citādi šī galīgi nojūgies, un tas būs uz īkšķīšlicēju sirdsapziņas. Kā labas gribas žestu ielieku pirmo īkšķīti!

Flints  Vajadzēja vai nevajadzēja... Šķiet, teju man vienīgajam no visiem šeit iepriekš komentējušiem attiecību ekspertiem nav bijis tas gods pazīt "Viņu" personiski. Kur ir nepieciešamais faktu materiāls, uz kā ekspertiem būvēt savas smalkās teorijas? Par ko vispār ir runa - par sievieti vai vīrieti? Iebakstiet, lūdzu, ar pirkstu cienījamās topika autores uzrakstīto jautājumu tekstā, kur tas ir pateikts... :)

Tessa  tada zaljumballes tema, tiešam umpapa ritma. pavalses liidzi.

Kurts69  tas viss ir tik sarežģīti...:D

Ajisata  Ocelots-parastais, feinas dziesmas pantiņu ielicis...es viņu smaidot nodziedāju!!! :)

Eurika  Noskaties filmu " Durvis aizveras". Paltrova galven. lomā.. Tajā ir atbilde uz Tavu jautājumu !

nedolce_negabana  Ar gadiem manī nostiprinājusies pārliecība, kā cilvēks rīkojas, kā viņam tajā brīdī ir bijis iespējami labāk. Vai licies, kā būs labāk:) Nav jēgas neko nožēlot, jo lielākā daļā gadījumu, savādāk rīkoties nav bijis iespējams.

Aukstums  bija taču aŗī kaut kas labs, foršs, kutelīgs, kuteklīgs...tas arī jāatcerās.

janisb  Paskatoties uz jaunības dienu bijušajām draudzenēm, varu tikai priecāties, ka nebiju ar mieru eskalēt attiecības līdz bērniem, tagad visas šķīrušās, dažas pat 2x, ar vairākiem bērniem bez īpašumiem un labiem ienākumiem. Ja toreiz būtu parakstījies, visdrīzāk būtu tieši tādā pašā "stāvoklī", bez labas izglītības, karjeras un niecīgiem ienākumiem, varbūt pat ārpus LV...

Piparkuka  Pirmkārt- ja patreiz vēl satiecies un tas nav bijis pareizi- mierīgi vari to pārtraukt.
Otrkārt- ja bija, bija, nu un. Tagad jau ir citi laiki un bijušais ir pagātne. Atliek pateikt sev, ka tā bija kļūda vai ka labāk nebūtu satikusi. Un viss.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu