Tikko kā pašķirās un uzreiz lec iepazīties!

Vai nevajadzētu tiem,kas nesen kā pasķirās ,tomēr sēdēt uz vietas.
Nē kā uzreiz skriet meklēt plākstei,un mocīt citus ar savu bardaku galvā?

preilene  Red_Heat, ar sievietēm tik vienkārši nebūs, tikai tad, ja viņas patiešām nokaitināsi, uzzināsi visu patiesību ;)

Tā kā - mācies lasīt starp rindiņām ;)

Tessa  solvitasa, rimsties jel, tu mani interese vismazak. smerejies, aprekjini, tikai dieva delj, neej uz to kafeiniicu, kur medz ienakt nesmaržiigas tantinjas. un neatstaj par ilgu vakaros bernu pie spelju zalem /mans ir rupji runajis/

solvitas  Te viens zināms čalis bija ielicis bildi vērtēšanā. Es iekomentēju - vai sievai patīk bilde? Tad nu puisis atrakstīja, ka esot izšķīrušies un izdzēsās. Gandrīz žēl viņa palika, jo es jau domāju ka viņš tikai nokrāpt sievu grib. Ka nu tik sev ko sliktu nenodara tagad.

amelija  Neredzu iemeslu sēdēšanai uz vietas. Kam un kā labā!

piladzoga  katrs dara kā vēlas

amelija  Fuck..izlasīju citu komentārus :))))

Par Solvitas tekstu reāli var pasmiet. Sieviete nikā solvitas, tu nopietni domā, ka čalim kaut kādas koments netā liks kardināli mainīt savu dzīvi??? Pipec...iekomentēja par sievu un šams izdzēsās..jo ko??? Pārmetumi šamo sagrauza, vai kas??? solvitas, kāds tavs redzējums, kā dēļ kāds nezināms, ir izdzēsies no šīs vietnes,dēļ tava komenta?

solvitas  Amelija, tak atdziesti! Nesaprotu kaut kāds pilnmēness vai nāk, ka te saradušās kaut kādas neadekvātas lecīgās. Tā bija ironija par to, ka viņš sev ko nodarīs. Bet izdzēsās dēļ mana komenta, jo tas komfnts bija foto vērtēšanas sadaļā. Viņš bildi uzreiz izņēma ārā no vērtēšanas un profilu izdzēsa.

ocelots_parastais  Ja tas foto vērtējumu kārotājs acumirklī pēc identitātes atklāšanas izdzēsās, tad nebija vis šķīries. Tā solvitas rādās esam tāda rūdīta būtne, bet pēkšņi nu tik naiva izrādās.

langstinsh  Tāda nebūs-bet savādāka gan-sāp ilgi...

edding  sadalu pusnakts orhidejas viedokli. Nav takš neviens nomiris, kādēļ jāsēro. Nu padomāt tikai, viens viņu pameta. Nekas, nāks nākamais.

av2  liekat tak Solvitas mieraa vienreiz. Neapniik taa slimaa uzbraukssana??
Par teemu , nu esot it kaa vieglaak paardziivot sskkirssanos, ja plaaksteris ira....Nav pieredzes gan man.

Mia__Mia  Bet šī ir reāla problema portālos. Kā ar kādu papļāpā, tā atklājas, ka nupat šķīries un sirds vēl sāp, cer, ka aizlāpīs ar kādu citu. Nē,paldies, normali cilvēki negrib būt plāksteri, kam;er potenciālais kavalieris naktīs raud spilvenā pēc vecās mīlas.

langstinsh  Vai tiešām šeit nevienam nesāp///
Vienas azbesta iekšas...

Minkans22  Esmu ievērojusi, ka te arī daudzi precētie meklē seksa izklaides. Sieva mājā, bet ...sastāsta zilus brīnumus- rutīna iestājusies, guļot atsevišķi, šķiršoties...Kā tad lika pagaidīt!

studentka  Tā ir reāla problēma, ka cilvēki nemāk izsērot savas sāpes. Tādi traumēti metas iekšā jaunās attiecībās un pēc tam izsecina-visi vīrieši/visas sievietes vienādas. Ne jau tie citi ir slikti, tu pats savu "mironi" visur staipi līdzi.Tie, kas grib būt "stipri" apkraujas ar darbiem, sportiem, hobijiem, mīļākajiem, bet tā neizsāpētā trauma iekšā kā trupe un agri vai vēlu tas liks sevi manīt.Un tādu slimo ir daudz, PA topsiki tam ir dzīvs pierādījums.

DanaL  Tādi ir visbīstamākie, īpaši, ja no viņiem partneris aizgājis. Tad metas piedzīvojumos ar pilnu krūti, lai tam aizgājušajam pierādītu, ka tas viņam arī pie kājas, ka viņš arī atradis citu cilvēku...
Ne tas otrs, ne citi viņam patiesībā neinteresē, tikai jārada kaut kāda šķietamība sev pašam un tam pirmajam.

preilene  Es gan teiktu, ka pēdējos komentāros beidzot ir uzrakstīts tas, ko Tu gaidīji ;)

Katram no mums ir savādāk - vienam jāsēro ilgāk, citam mazāk, cits atkal vispār nemāk būt viens un viņam obligāti blakus vajadzīgs otrs. Un neviens no variantiem nav nepareizs. Arī ar plāksteri - ir daudz gadījumu dzirdēts, ka sākotnēji it kā plāksteris, bet pēc tam love līdz mūža galam. Bet - ja cilvēks ir īstais. Un mēs nezinām, kurā brīdī īsto satiksim, tāpēc ir jāmēģina ;)

straume22  Jo ātrāk iepazīstas ar nākamo, jo pilnvērtīgāka dzīve. Paiet, ar, labs laiciņš, kamēr atrodi īsto. Kad tavs cilvēks tev blakus, nemeklēsi vēl kādus brīnumus. Nāksi uz oho pakacināt vietējo tautu.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu