Kāpēc vīrieši melo par saviem gadiem?

Ir gadījies "pieķert" dažus kungus, kuri šeit melo par saviem gadiem - saka, ka ir jaunāki, kā patiesībā. Kāpēc vīriešiem jāmelo par savu gadu skaitli?

Liepa53  Kas par tiem 5 gadiem šur vai tur. Nu ir tā atšķirība. Pēc 50 sieviete katru klāt nākušo gadu ļoti labi jūt. Kāpēc melot, tiešām nezinu.

gertrude  tad nu gan Ņūtona binoms- kāpēc melo? grib jaunāku, grib izlikties jaunāks, slimīgi uztver katru nākošo jubileju (reāls gadījums), tikai nepadomā par to, ka randiņā tāpat viss nāks gaismā, jo, būsim reāli, ļoti maz cilvēku (abu dzimumu), tiešām izskatās gadus 10 jaunāki.

selnija_  Melošana vispār nekāda labā pazīme nav. Secini, ko no tā cilvēka var gaidīt, ja viņš sāk iepazīšanos ar meliem. Varbūt tas ir kaut kāds mazītiņš izmisums par to, ka gadi nav tik cik gribētos, un laiks nestāv uz vietas, to nevar pagriezt atpakaļ. Ne katrs spēj ar to samierināties. Vispār tas nav viegli. /To es par sevi protams./
Vispār parādība sena, un liekas nekad nezudīs.

solvitas  Nu bet Ieva_no_kurzemes, ko gan lai viņi dara, ja tu savos 62 gados vēlies partneri 54-64 gadus vecu? Respektīvi pārsvarā spied uz jaunākiem par sevi. Un viņi piemērojas un vēlamo cenšas panākt ar viltu. Pensionārus jau mūsdienās it visur diskriminē.

marmorakaraliene  I ko ar tiem plikajiem gadu skaitļiem darīsi - uz sviestmaizes smērēsi? Vai nav vienalga, cik vīrels ieraksta sev gadus - ja nav fīlings, tad arī nebūs, un ja būs, gadi būs pie kājas.

burleska  Nav vienalga, cik gadus ieraksta. Ja būtiska starpība starp ierakstīto un reālo, sieviete velti zaudē laiku. Vīriešiem derētu saprast, ka par jaunākām ir jēga domāt varbūt vēl 45, vai vēl 50 gados, ja labi saglabājies, labi pelna un ir interesants vīrietis. Pāri 60 vai dažam vēl ātrāk jau ir jādomā par sava vecuma vai vecākām sievietēm. Nu noveco tie vīrieši ātrāk un, kā jau te minēja, arī vidējais dzīves ilgums daudz mazāks. Un dzīvē bieži sanāk tā, ka tie, kas ap 40 ir atraduši daudz jaunākas, ap 45-50 paliek vieni. Vēl kādu laiku pretojas liktenim un mēģina padzīvot pa brīvo, bet 60-65 gados jau nākas melot ar cerību, ka kāda nepamanīs dzīvē, cik tad to gadu patiesībā ir.

elsa  Bazhix, tas bioloģiskais vecums parasti ir prātu nodzīvojušiem onkuļiem, kuri sakās, ka sirdī esot jauni un grib pamēģināt uzkāpt uz jaunu miesu.:D To visur var manīt ik uz soļa.
Vispār jau ir tāda opcija pajautāt konkrētajiem onkām kā pie bikts , kāpēc viņi tā grēko.:D

Nellda  sievietei, kura atklāti pasaka savus gadus, nekas nav svēts.
bet vienu vai divus gadus cilvēki vienkārši pieliek vai noņem, lai netiktu ziņkārīgu cilvēku atpazīti

valmierietis333  Nu kuram/kurai gan nepatīk justies jauniem un spēcīgiem !

Flints  Vispār jau dzīves novērojumi liecina, ka dažkārt savu patieso vecumu vienlīdz slēpj kā sievietes, tā vīrieši. Kamēr cienījamā topika autore sēd, šūpo kājas un apdomā, kādēļ cilvēki melo vispār, varu ieteikt pastudēt krievu izcelsmes psiholoģijas zinātņu doktora, profesora Alekseja Sitņikova atziņas, lai nenāktos šeit 234.reizi uzdot vienu un to pašu jautājumu.

Felde  Lasu,un domaju-man dod 40-43 gadus...nu tad druscinn piemelot esot topaa-likssu kaadus 38... Nu supeer Ja kads redzees mani kopaa ar mazmeitu,kura macas 3.kl -teikssu,ka meita! Re kaa tas notiekas!? kuru gan tie gadi interesee???- nu tocc nesaprotu,kaapec jaamelo?-tapat tak atlkasies,kaa var iedomaties,ka citi ir tik primitiivi mullkki.....

Aukstums  zinu konkrētu atbildi no konkrēta vīrieša, kurš bildi bija ielicis pamiglainu, tāļumā, bet tā tīŗi neko, seju sasKatīt nevarēja un , precīzi, 10 gadus jaunāks. tobiš 42, dzīvē 52.. ilgi sarakstījāmies, tā un šitā un nolēmām satikties... dzīvē ieraudzīju, un tiešā tekstā paprasīju KĀPĒC ???? Vīrietis tik pat tieši atbildēja , ka viņam der tikai līdz 39 gadi (iemeslu gan nenosauca), pārējās esot vecas.mm... , bet tā kā uz 52 gadi neviena neķerās, nāks melot...TĀ, LŪK...bet , cilvēkam tā arī nepielēca, ka atklājot melus, neķersies ne tik, jo ja patīk tad patiks ar visiem 52...

neko  Kut dzirdēju izteikumu, ka vislabākais laiks dzīvē esot tas, kad nevajag ne gadus piemelot klāt, ne ar ņemt nost:)

gatins18  Ir vairāku tipu vīrieši un katram ir savs iemesls melot vai tieši otrādāk- nemelot. Pirmais varētu būt nepārliecinātība par savām spējām jebkurā vecumā. Otrs- mēģināt sevi parādīt un pierādīt, lai gan ne ko no tā visa, kas nepieciešams nespēj. trešā- vienkārši meļi, kurus interesē tikai gulta. Ceturtā - atkal nepārliecinātība, bet par to, ko vispār vēlas

bruce  Neķer kreņķi, te ir visādi "slimiķi" :) par piemēru, esmu norādījis sev pāris gadus vairāk, lai solīdāka anketa :)

Meneta  Kāpēc melo? Otram galvā neielīdīsi un vai vajag!?

Charmanta  Katrs dara kā vēlas, vienīgi tā ir necieņa pret otru cilvēku...iztērēts laiks un nerēķināšanās ar vēlmēm.

Smaila  Neciešu melus un tukšus solījumus. Ar cilvēku, kurs melojis, nekāda veida attiecības neveidotu. Un labprātāk komunicētu ar, piemēram, 55-gadnieku ar aktīvu dzīves pozīciju, nekā ar nīkulīgu 45-gadnieku.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu