Pretējā dzimuma draugi- mīļākie

Sveiki visām un visiem! Meklēju domubiedrus vai personas ar kurām parunāt par diezgan aktuālu tēmu katrās attiecībās. Vai esot attiecībās ir iespējams veidot tikai "tuvu draugu attiecības" ar pretējā dzimuma pārstāvi un kad jāsāk uzmanīties no šādām attiecībām no vienas vai otras puses. Jūsu viedokļi?

ocelots_parastais  Runa šeit nav par bijušo... runa ir par attiecību izmaiņām divu cilvēku starpā, kur pēkšņi šādu vai tādu iemselsu dēļ ir ienācis kāds cits (c) Autors
--------------------------
Lasu, lasu, neko neaprotu. Kam tur no kā jāuzmanās tuvu draugu attiecībās? Pārvēršot šo verbālo pļurzu vienkāršos vārdos, tā laikam izklausītos šādi: Ko teiks mana sevai (draudzene), ja es PĒKŠŅI nodibināšu " tuvu draugu attiecības" ar citu sievieti? Neko labu jau neteiks, vari necerēt.

realiste  gatins18 šeit neviens nepateiks ir iespējams ar bijušo palikt tikai par draugiem vai nav iespējams. Turpinājums atkarīgs no jūsu iekšējām sajūtām un tā pamata uz kura tika būvētas līdzšinējās attiecības.

kosrem  Ir man divas draudzenes. Nav pārkāpta tā robeža kur tā pajūk. Nu jau mūža garumā palīdzam nesavtīgi viens otram. Tā kā ticu vienkāršai draudzībai starp vīrieti un sievieti.
Arī ar bijušajām trim sievām ir normālas attiecības, bez naida. Pats savu vainu atzinu, jo biju dzērājs. Tagad ni un ni, jau vairāk kā 30 gadu.

labapa  Jā ir iespējams viss ko vien vēlies. Lielākie iebildumi parasti ir no Tev apkārtējo cilvēku puses - Greizsirdība galvenais. Pašām attiecībām ar gan iet uz augšu un uz leju, bet tā jau ir jebkurās.

Geisha  Man ir bērnības draugs ar kuru draudzējamies jau 50 gadus. Dzīvē var ienākt mīļākais/ā. Draugs ir cilvēks kurš vienmēr būs sasaucams X stundā. Un parasti tas ir cilvēks kurš ar Tevi ir apēdis jau vismaz pudu sāls, kurš ir gājis daudzus gadus Tev blakus. Kurš tikko ir ienācis Tavā dzīvē tāds zaļš paziņa vien ir. Nejauc kopā kas ir draugs, mīļākais un paziņa.

edding  Man daži bijušie mīļākie tagad ir draugi. Un tikai.

scheriff  gatins18! Runāsim tieši kā vīrs ar vīru. Tu tak vēlies ar to trešo, NEJAUŠI dzīvē ienākušo, personu reāli nogrūsties, izjust kaisli, paplest pavasari, patrenkāt zutelēnu pa āliņģi, noelsties baudā, bagātināt panīkušo seksuālo dzīvi, atjaunot atmiņas par pirmo reizi, kad sievu "bildināji, pamērcēt cīsinu mērcītē. Un to visu bez sekām, atbildības, viss draudzības vārdā, piedrāzt bērnus un ģimeni. Es zinu, kas tev dos īsto atbildi - tava sieva. Jā, topošais alimentu pavēlniek. Kad vakarā tupēsi virtuvē uz ķeblīša un rīsi vakariņas ko sieva pagatavojusi tieši tev, raugies uz viņu un iztēlojies ka viņai ir tikpat labs draudziņš, kā tev draudzenīte. Ja nepaliks nelabi, tad pierodi pie situācijas uzķeblīša, jo tas būs tavs vienīgais draugs, drīzumā, un bez vakariņām. Domā, ka tad ka tev viss apkārt juks un bruks tu savai "draudzenītei" būsi dikti vajadzīgs. Domā, muldu? Nekas, tad kad tava sieva nokļūs brīvajā seksa tirgū, tad jestrie zēni, no iepazīšanās saitiem, kā šis, pamodinā viņā draudzīgu kaisli. Vairākas reizes vienas nakts laikā, kamērr tavi bērni gulēs otrā izstabā. Sargā sievu, jo tā ir labākā daļa no tevis!

EzitisMiglaa  Parasti labākie draugi ir tie , ar ko kādreiz , sen protams , ļoti sen ja jāprecizē , ir bijušas intīma rakstura attiecības . Savādāk - nu nekā - agrāk vai vēlāk kāds noraujas un norauj otru vai otrs vnk pārtrauc visu .

Eurika  Nevar !!!! Priekš kam tev vēl viena draudzene , ja tev jau ir savējā ? Tas izskatās pēc vēlmes būt kopā ar vairākām vienlaicīgi . Ja ne sākumā gluži fiziski.... tad emocionāli noteikti .Un ir jau arī "emocionālā" krāpšana , ka tā vietā lai pilnvērtīgi ieguldītos attiecībās ar savu meiteni tu velti laiku vēl citai . Un fiziskā krāpšana sākas galvā...ar emocionālo.

sau_le  Pilnīgi piekrītu aukstumam un gandrīz kā par mani. Ja varētu, tad attiecības turpinātu ar bijušo, nodzīvoti 20 gadi, kopīgi bērni, draugi, īpašumi, atmiņas, bet.... Brīdis, kad nemācējām....( laiks pagājis, brūces dziedējis), esam fantastiski draugi, visā! Nu gandrīz....

RRAGANA  Esmu draudzējusies ar vīriešiem. Ir bijušas ļoti labas attiecības vairāku gadu garumā, kas nemanāmi pārauga draugu būšanā. Lielākoties kādā brīdī esmu sākusi just no pretējās puses kādus impulsus, mājienus, fluīdus kam vairāk kā tikai draugu būšanai. Un šajā mirklī ir Stop! lēnām attiecības tiek atdzesētas un paliek vēsas, ja es negribu šo cilvēku par ko vairāk.
Līdz ar to, mans uzskats ir-nevar būt pretējais dzimums ļoti labs draugs un tikai. Esmu, iespējams, utopiste, bet uzskatu, ka vislabākajam draugam ir jābūt otrajai pusei, kas protams neizslēdz ļoti labus, patiesus draugus no sava dzimuma. Tamdēļ arī tiek dibinātas ģimenes, jo viens otram ir vislabākie draugi, mīļākie, prieks un atbalsts grūtā brīdī!

Ieklausies Sceriffa padomā. Piekrītu.

Piparkuka  Var būt. Manai meitai ir ļoti labs draugs no skolas laikiem. Un nekas "tāds" tur nav bijis, katram savi draugi/ draudzenes. Bet, kā satiekas, tā ie vislielākā ākstīšanās, zirgošanās, runāšana, kopā iešana utt.
Mierīgi var būt.
Par vīriešiem- nezinu, ja manam dēlam būtu tāda tuva draudzene, tas šķistu jokaini un nepieņemami.
Kā meitene/sieviete pilnīgi pieņemu, ka var būt draugi vīrieši. Vienkārši- pļāpāšanai.

Piparkuka  DanaL- patiešām tas, kam es varu visu ko palūgt izdarīt ir bijušais vīrs. Tur nav draudzība (pļāpāšana un tml.), taču paļauties- vienmēr var!

Charmanta  scheriff cepums...
Nemelojiet sev...nu nav, nav tādas vienkāršas draudzības...

EsparTevi  :D scheriff ļoti precīzi un skaisti aprakstīta vīriešu patiesie nolūki ´´draudzībai´´ ar sievieti!
No manis arī cepums!!!!
p.s no sevis vēl piebildīšu, ka vīrieši, kuri postulē šo draudzību un zvēr, ka nekādu citu nolūku nav, tāpat vēl ar putām uz lūpām apgalvo, ka sieviešu krūšu izmērs neko nenozīmē! ;)))

Trusis1983  Mulkibas tas viss.Pazinas var palikt,nevis kautkadi baigie draugi.Smadzenu puderetaji,ta tos sauc.Un diezvai otras puses ir par to,jo ja ta ir,tad viniem vienalga,ko jus tur darat.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu