Divi plus viens ?

Esmu pārsteigta, cik bieži raksta precēti pāri un aicina pievienoties viņiem kā trešajai, pārsvarā protams, seksuālām attiecībām. Man tas neliekas ne pieņemami, ne saistoši, bet ko domājat Jūs par šādiem piedāvājumiem? Vai Jūs tādus izmantotu kā sieviete vai vīrietis? Un kas viņiem pietrūkst?

Jurijs1962Augums163  kuriem tas normāls dzīves veids, Palka

Piparkuka  Nav interesanti, jo svešs ir svešs. Otrkārt- trešais liekais traucē izbaudīt kaut ko ar to, kurš patīk (vienalga, kurš tas būtu).
Labāk to skatīties filmās un tur, kur ir daudzi...:)

av2  Iesaku ierakstiit mekleejot, nu teiksim, sievieti, ka meklee taadu sievieti, kurai intreseetu "vienalga" kaads dzimums. Buusiet paarsteigti cik daudz ir taadu sieviessu sseit, kas tiessam meklee taadas attiecibas.
Galiigi nesaprotu tos viiriessus , kas te maacaas virssu sievieteem, kuras skaidri noraadiijussas, ka melee viirieti. Ir tak pietiekossi daudz taadas, kas ir bi-seksuaalas te, oHo.

Geisha  Man ir arī sievietes rakstījušas. Vienmēr jau var atteikties. Varbūt impotents vīrietis meklē 2 sievietes. Vismaz ar aci papriecāties, ja jau viss ir lupatās. Normālam vīrietim tas nav vajadzīgs (pats tiks galā).

estepat  Pastījos anketu- ļoti smuka un smuidra meitene-- secinājums- melo, ka pārsvarā tikai tādi piedāvājumi.

Laila14  Slimi..slimi...Riebj šie apgalvojumi..Ja pašiem nav kaut kas pieņemams...Tad otru nosaukt par Slimu...ir baigi Cool...Ar varu neviens nekur nevelk...Gulēt zem segas tumsā un masturbēt..tas nav slimi? Bet maigoties ar skaistu ,sievieti un vīrieti ir slimi? Izglītojieties taču...Cilvēki..man jūs žēl..visur saskatat neķītrību un izvirtību...Cilvēkus mīl viņa skaistā auguma dēļ..ne jau dzimuma..Bet ja prāts ir Tups..tad tur neko nevar padarīt. Paprasiet Uģim Kuģim..viņam ir visas atbildes...)).. Es pati esmu sieviete..un man brīžam liekas,ka gudru sieviešu ir maz..Piedodiet dāmas...

marmorakaraliene  (C) Laila 14 "Cilvēkus mīl viņa skaistā auguma dēļ..ne jau dzimuma."- Nu man galīgi prāts nav tups, bet mīlēt sievieti sievietei kaut dēļ auguma vai dzimuma nenāk ne prātā, tas ir "neķītri un izvirtīgi"- tas ir lezbisms, tā to sauc, jeb homoseksuālisms. Un nemaz nepiestāv "gudrai sievietei".

estepat  Citāts no Tavas tēmas:"Esmu pārsteigta, cik (!)bieži(!) raksta precēti pāri un aicina pievienoties viņiem kā trešajai, (!)pārsvarā protams(!), seksuālām attiecībām"

estepat  Ja kāds apgalvo, ka naktis ir ļoti bieži, tad viņš noteikti melo..;)

Geisha  Laila14! Cilvēkus mīl viņa skaistā auguma dēļ..ne jau dzimuma.

u-ja, u-ja kur tik glups apgalvojums. Esmu redzējusi īstu mīlestību kad kāds no partneriem ir ar auguma defektu vai neproporcionāliem sejas vaibstiem. Tai pat laikā skaistās Bārbijas un Kenus nemīl.

estepat  Tu tupi nesaproti, kas ir bullšits. Bulšits ir apgalvot, ka Tevi uztrauc bieži grupņiku piedāvājumi, ja vēl biežāk par tiem Tev ir normāli piedāvājumi... Pārliecinājos, ka ar smadzenēm&saprašanu Tev nav paveicies, jo Tu FAKTISKI apgalvo, ka ´naktis ir ļoti bieži´..:)

Trusis1983  Slimi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu