Normālu vīriešu nav interneta!?

Ko visai bieži piemīn sievietēs.
Un kāds tad ir tas normālais? Varbūt vaina ir tevī paša,nē kā mūsos,a?
Starp citu,mēs arī sakam - sakarīgu sieviesu interneta nav!

edding  Mīļo cilvēk, kā nav. Ej tīrīt parku, tur pilns ar jaukiem vīriešiem. Internetā nav, jo īstie ir tur, parkos.

siikaa16  Man visi ir normāli. Tas ka nav kopēju interešu vai ir uzskatu atšķirība. Nenozīmē, ka cilvēks nav normāls.

av2  Ir gan, gan viiriessi, gan sievietes. pavisam ok.Arii netaa.

Felde  Man jau arii skkiet-feinie ir pie vietas,vai arii,ja atbriivojas-ilgi nemeedz buut briivi.... Vai ssiet ir normaali-IR,bet aiznnemtie. Nudien,sarakste visfeinaka ir ar aiznnemtajiem,protams,taa neilgst ilgi,jo tadi neinterese.

Aukstums  nekādi nesaprotu, kāpēc vienmēr ir jāvispārina? Normāls, nenormāls, nav , viss slikti, nets tāds un šitāds... Atbilde uz jautājumu- ir, protams, ka ir... tā pat kā sievietes, bet tas ir jāatrod, kā citur minēju, filtrtējot un tikai, jo ir arī reti dīvaini eksemplāri,,,bet, ja tik tiešām vēlies sastapt otru attiecībām, tad JĀIEPAZĪSTĀS...

elsa  Protams nav. Viņi ir IRLā. Internetā visiem ir savilkti kažoki -kam biezkāks ,kam plānāks. Tur- ārā viss izrādās citādāk. Tāpēc autoram ieteiktu nevis driķēt postus ohujā, bet iet ārā. Te jau tu esi ieguvis zināmu reputāciju , vismaz manās acīs ne to labāko.

Smuidris  Internetā ir tikai Matrixi un Anetes :D

Laimnese  Tā kā es neesmu normāla, tad nemaz neiesprinkstu te ar kādu, normālu, iepazīties....un vai normālais mani, nemiera garu, varētu izturēt.....

Alionushka  Autoru jau ar par pavisam normālu nosaukt nevar, ja spriež pēc tā, kā viņš te izpildās. Līdzīgs pievelk līdzīgu.

Geisha  Runci! Nokāp no koka! Kādas augstas prasības? Normāli ir vēlēties, lai vīrietis var apgādāt ģimeni, nepļēguro, ciena sevi un sievieti, neatkāpjas no vīriešu goda kodeksa... un gultā var, prot un grib. Kas te ir kosmisks? Normālas prasības.
Meitenes! Normālie vīrieši ir Islandē, Norvēģijā, UK, utt....., uz autobāņiem, darbā nevis netā. Sevišķi iepazīšanās portālos.

Tessa  normali ir arii sheit. tiesa, ar tiem mani saista ilggadiiga draudziiba/sarakste, un vinji ir nevis normali, bet labi cilveki, kuri, ja vajag, gan paliidzes, gan galvu nostadiis pareizaja vieta. paldies oho, ka ar shiem diviem es šeit kadreiz sen iepazinos.

par attieciibam nemaceshu spriest. man shkjiet, tas ir veiksmes jautajums. katra zinja, virtuali viss sliktais atklajas daudz atrak, neka realitate. un liidz satikshanai var pat nenonakt, un, droshi vien, tas vien jau ir labi.

amelija  Normālu vīriešu nav interneta!?
Ko visai bieži piemīn sievietēs.(c)
Protams, ja visus samin, tad ar nav :((( viss, beiKts un pagalam, nav :(((

Kurts69  Oho ir pusmūža sieviešu portāls. Te muļķītes un naivules nedzīvo. Nu varbūt pa kādai

Epifanija  es teiktu anonīmais portāls, tieši tas arī daudzus šeit saista..
ja vēlies iepazīt sievieti, tad neaicini viņu uzreiz gultā, tā tu nekad normālu nesastapsi, jo sievietes savukārt tādus neuzskata par normāliem un ignorē

magnija  Domāju ka visi mēs esam normāli, tikai katram cilvēkam tā norma ir savādāka. Tur tad arī sākas meklēšana, katrs meklē savai normai atbilstošu.

senga  Ir,gan sievietes,gan vīrieši.Tikai jautājums,kādu supervīrieti vēlies atrast.

RSQuattro  Viss ir gluži vienkārši. Tāds tādu atrod.

solva50  Ir normāli vīrieši, ir normālas sievietes....Nelasi ko Tev te sveši saka, klausies draugos, kas Tevi reāli pazīst! Un.....nav pie pirmās neveiksmes, plinti krūmos jāmet! Iztaisno mugurkaulu, nošņauc degunu un ej dzīvē! Reālajā dzīvē, ne virtuālajā-sastapsi to, ko meklē!

Discreta  Interneta vide ir tik atšķirīga no dzīves, ka, manuprāt, visbiežāk rodas pārpratumi, kur, ja to nebūtu, cilvēki būtu satikušies.

Vaukskis  Internetā ir normāli vīrieši, jo, ja izrādītos, ka viņu nebūtu, tad vismaz būtu kaut cik izjūtams pieprasījums pret nenormālajiem, a tā kā nekā, tā nekā un nezini, cik ilgi vēl būs jāgaida uz tām normālajām sievietēm, kuras patīk

spigana1964  Kā var zināt kurš ir ar birku interesants.Vienam patīk māte,otram meita,trešam isa kleita.Cik cilvēku -tik interešu,tāpēc jau mēs esam atšķirīgi.Man šķiet ,ka problēma ir tajā ,ka mēs negribam pielikt ne mazākās pūles šo interesi izdibināt.Labāk liekam jaunu lapu iekšā un mēģinām ar citu,tāpēc ir šis nosodījums-nekā nav ,visi-visas izmantotājas ,idiotes utt.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu