Sirdsapziņa ir tā klusā balstiņa, kas čukst, ka citi skatās

Šodien draugos izlasīju Dienas atziņu "Sirdsapziņa ir tā klusā balstiņa, kas čukst, ka citi skatās." (J. Tuvims) Sākumā doma likās šokējoša, bet, kad tā prātīgi padomā, tā tak ir, vai ne? :) A es visu laiku bija domājis, ka sirdsapziņa ir Dieva balss, ar ko viņš runā uz cilvēku, bet izrādās, ka tas viss ir tik prozaiski - ka visam pamatā, kā vienmēr, ir bailes ..

fata  Kaut kur lasīts: "Sirdsapziņa ir ļoti labi audzināta un ātri vien neliekas ne zinis par tiem, kuri viņai neklausa".

derevnja10  Kā saka mūsu deputāti, mana sirdsapziņa ir tīra. Kā tas var būt? Tak viņu neviens nelieto.

MrJones  Sirdsapzinja ir taa, kura nav jaamaana,..shai aprakstiitajaa variantaa tas ir kaut kas cits,,.un nevajadzeetu izsmiet veel dalju no atlikushaam cilveeciskajaam pamatveertiibaam.

Aukstums  vienalga, kāds tas cēlonis tai sirdsApziņai, manuprāt, galvenais, ar to visu mūžu saticīgi sadzīvot, jo no tās nav iespējams ne izvairīties, ne aizbēgt, ne pārtraukt ar to attiecības...:D..atliek ieklausīties..

Vairita  http://www.starstyle.lv/blogs/sirdsapzina/ - ļoti precīzi pateikts

Anita73  Nepiekrītu pilnīgi un nemaz, pat ne drusciņu. Ja kaut ko nevari izdarīt, pietrūkst drosmes tāpēc, ka citi skatās, tā ir nepārliecinātība, drosmes trūkums, kauns, kautrība, bailes

av2  kaadi veel citi? Zagt vajag taa, lai ar garantiju nenokker :)
Ja nopietnaak , tad Sirdsapzina ir taa sajuuta, kas pasaka passam ( nevis citiem ) , kas ir labi, kas ir slikti dariit.
Daudziem gan muusdienaas....:((

Anita73  Sirdsapziņa ir tā, kas tevi vada tajos brīžos, kad sastopies ar dažādiem dzīves kārdinājumiem, un tam nav nekāda sakara ar "citi skatās". No tevis veikalā pārdevēja aiz pārskatīšanās paņēmusi krietni mazāku summu par pirkumu un turklāt vēl iedevusi atlikumu. Ko darīsi?

Anita73  Torpedo, nepieļauj iespēju, ka potenciālais blēdis izfunktierēs, ja nu kas, pateikt, ka pat nav pamanījis šādu faktu un automātiski ielicis naudu makā, neko nepārskaitot, bet cilvēks, kuram ir sirdsapziņa, atdos atpakaļ, jo vienkārši nespēj rīkoties negodīgi.

Floriana  Man laikam ar nav sirdsapziņa, pilnīgi nesvarīgi, ko domā citi, jo arī es par citiem nedomāju un neinteresējos. Ka uzbļauju kaķim, vainas apziņa parādās, jo dzīvnieks nav cilvēks, kas var pats ar jebko tikt galā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu