Sūdzības ,pa latviešu sievietēm .

Ne reti dzirdētas sudzības,kā LV sievietēs ir bezgala iedomīgas,nedraudzīgas ,un deguns viņām pa augšu! No sevis nez ko iedomājās baigās princeses!
Ar augstām prasībam pret otru,lai gan pašām līdz taj latiņai netiek!
Izsaki savas domās,par viņām te. Visu ko domā!

Meneta  Tādu vīriešu aprūpēšanu un lološanu no sievietes puses kā Krievijā, latvju zemē nesastapt.
Lai kāds būtu vīrietis, viņš ir sievietes lepnums un acuraugs.

Laimnese  DanaL, es neesmu rakstījusi, ka braucu ar taxi...

elsa  Leopardīne, es te biju, esmu un būšu. Neatkarīgi no nekāda rakstura apstākļiem. Tāpēc ja es tev esmu apnikusi , palīdzēs ķeblis , striķis, ziepes. Virtuāls, protams.
Tas , ka lielai daļai te esošo ir līdzīgs viedoklis manējam nenozīmē, ka tie ir mani feiki. To jau nu pieaugušam cil(r)vim vajag saprast.:DDD

DanaL  Laimnese, bet ļāvi saprast, ka esi pārāka. Uz veselību!

Floriana  Katram sava latiņa tuvāka, bet jātiek līdz tai tā vai tā abiem dzimumiem.

Piparkuka  Rakstīt vai tad nemaz nav jāmāk?! "..pa latviešu sievietēm" u.c.

Piparkuka  No lidostas- ar taxi, protams. Ja ir laiks, tad atbrauc pretī. Un dažreiz- ar autobusu, arī interesanti, tikai ilgi sanāk un jāpārsēžas citā.
Tā ka taxi vienmēr ir visātrāk un izdevīgāk- līdz namdurvīm.
Man patīk komforts. Kad var atļauties. Kad nevar, nu tad nevar.

Basteta  Viens jautājums. Vai pasē rakstīts ka sieviete ir Latviete, vai tas ģenētiskajā kokā pierādāms? Vnk. ir atširība Cik tad daudz LV ir tīrasiņu latviešu?

furnitura  Skaidrs tak - ja sievišķis neatdodas pirmajā randiņā, tad ir iedomīga, augstprātīga ar princesses sindromu, - tā jau oho klasika. Pat ja onkuliņs ir precējies, 10 gadus vecāks nekā bildē, un nespēj izmaksāt pat kafiju!
Ja prasa algu virs 500 eur, tad tak vispār - pagrimusi goldingere, kas tikai par naudu vien domā, prostitūta.
Bet cik es sieviešu zinu, kas izšķīrušās no vientējiem bāleliņiem, jo pārmocījušās no tām prasībām un kaprīzēm, ir laimīgas citās zemēs pat ar arābiem! Un izrādās citur vīrieši skrien pakaļ un uzskata viņas par princesēm!

Paula6  Esot daudzās zemēs, vienmēr ar interesi vēroju, kādi ir vīrieši/sievietes, viņu savstarpējās attiecības, ģērbšanās stils, uzvedība. Pasākumos ieklausos ko saka par Latvijas sievietēm/vīriešiem. Visbiežāk nākas dzirdēt, ka sievietes šeit ir varaskāras, izglītotas, skaistas, ar eleganci ģērbjas, bet pietrūkst sirsnības, ieinteresētības otrā,t.i. sava vīrieša atbalstā un pašas ir vainīgas, ka vīrieši ir daudz vājāki, neļaujot būt vīrietim, visu grib darīt pašas, par daudz lutinot savus zēnus...sievietēm tas viss ir jāpiebremzē. Braukt ar taksi, autobusu vai ko citu..tas ir sīkums. Vīrietis attiecībās vienmēr grib būt svarīgākais un nozīmīgākais un tā tam būtu jābūt, bet mūsu sievietes grib pašas tādas būt un tāpēc tas bieži noved pie attiecību izjukšanas. Sievietei ir gudri mazliet piekāpties un tad virzīt savu vīrieti un, tā kā prinču pie mums nav, tad sievietes galvenais uzdevums būtu izaudzināt savus dēlus par prinčiem, bet...viss pārējais ir pupu mizas.

DanaL  Tieši tā, Paula6
Tur neviens tevi nevērtē pēc tā, vai tu brauc ar taksi vai autobusu, ēd kafejnīcā vai paņem pusdienas līdzi, jo viņiem nepiemīt tas postpadomju sindroms, kad visādi jāizrādās, lai apkārtējie saprastu, ka tev ir nauda.*
____
* Citējot Laimnesi: "Cilvēkiem, kuriem ir nauda nekāpj 22 autobusā, bet brauc ar taxi...."

SamantaR  hah pirmoreiz man patika solvitas domu gājiens) Pie vienādiem settingeim vīrietis LV ir deficītāks, bet salīdzinot tanti, kas sēž aiz "solvitas" un darba rūķi zigi.....nu viņam līdz viņai kā līdz mēnesim.
tādas ņem smukuļus. vai prasmīgus alfonsus daiļdirsējus ar muti. bet katrā ziņā tas ir dekoratīvs estēts priekam, ne nošņurcis darba rūķis ar viduvēju iq. un! bērniem.

EsparTevi  Tas ka attiecības izjūk nav nekas slikts! Pirmkārt mūsdienās tā ir norma dzīvot savrupi! Otrkārt paveras plašas iespëjas manevriem! Un tie kas raud, ka Latviešu sievietes ir neatkarīgas vnk ir jāpieńem beidzot ka tur jau tå burvíba un pievilšanās slēpjas! Mednieks arī medī tikai tik ilgi kamër iegūst kāroto! Un tā pa apli! Izbaudīji proceau pasaki paldies un arividerčī! :) nebūs lieku vaimanu un nepiepildīto cerību apcerëšanas! :)

SamantaR  paturpinot pārdomas par solvitas tipa sievietēm-nevajag viņas kritizēt, zināmu cieņu ir pelnījušas par saviem panākumiem, bet arī glorificēt un pie enģeļiem pieskaitīt smieklīgi.
-Jo izceļ saulītē perspektīvu jaunu bezbērnu smukuli, bet apmētā ar kakām darba rūķi daudzbērnu tēvu. Piedāvājuma pakete, kas tika kā varens trumpis izspēlēta, lai uz mūžu piesietu iepatikušos čali, nekad netiktu dāvāta necienīgam kandidātam, kā mēs redzam personas vaļsirdības brīdī.
Ko ar viņām darīt?
Alfonsam iesaku izmantot viņu pēc pilnas programmas-jo ir taču upurējis šo to svarīgu, lai būtu piemērots turīgai pircējai, ir arī nedaudz sajucis prātā.
Darba rūķim ko darīt? Izpētīt gudrinieces ip, un ja daudz tiršās, uzrunāt kundzīti oficiālajā vārdā.

abols23  Esmu bijis vairākās pasaules valstīs un iepazinies ar sievietēm darba darījumos,kā tūrists.Savos vērojumos par latviešu sievietēm neko sliktu nevaru teikt visur valstīs tas notiek līdzīgi.Bet mani pārsteidza viena tendence šeit latvijā.Ja latvijas krogā vēlos iepazīties ar kādu sievieti,tad uz mani raugās,kā uz nevēlamu sarunu biedru,tas tā vēl maigi pateikts.Neko tamlīdzīgu neesmu redzējis nevienā citā valstī.

Epifanija  latviešiem ir tāda mentalitāte par visu sūdzēties, atliek tik atrast, kurš uzklausa un tad sūdzas par visiem, sākot ar valdību utt ...un vislielākie sūdzelbībeles ir tie, kuri neko nedara, bet viss viņiem pienākas!

multi  Sievietēm nekādu augsto prasību nav, ja ir nauda vai māk pasniegt, ka būs tūlīt. Ne jau pa velti daudzas uzķeras uz viltus mīlniekiem no ārzemēm.

Anita73  Nav nedraudzīga, nav iedomīga, deguns paralēli zemes virsmai, nav princese, bet IR latviešu sieviete... Vai varbūt tomēr nav? Jāiet savus gēnus izpētīt, citādi man sāksies personības dalīšanās.:)

Labrador  Te var vainot sievieshu publikai paredzeeto dziivesstila un luksusprechu propogandu , kura izveersta TV , glanceetajos zhurnaalos , sievieshu portaalos. Propoganda ir ljoti iedarbiigs sabiedriibas manipuleeshanas liidzeklis. Propogandas rezultaataa cilveeku riiciiba ir neadekvaata. Piemeeram propogandas rezultaataa vairums Krievijas iedziivotaaju patalogjiski ieniist citu valstu iedziivotaajus , iznjemot ziemeljkorejieshus.

Labrador  Piebildiishu -shaadas propogandas rezultaataa daudzviet izjuuk veseliigas sabiedriibas pamatvieniiba -klasiskaa gjimene. Latvijaa to jau ir nomainiijis surogaats -partnerattieciibas , kuru vairums uzskata par normaalu paraadiibu. Taatad zombeeshana tiek veikta ar noteiktu meerkji.

sala2011  TAJ?! OMG!!!

Labrador  Te liidzvainiigi vareetu buut viirieshi , kuri baidaas , vai arii nemaak buut vieni , un deelj taa gatavi iztapt feministisku cacu kapriizeem un prasiibaam. Daudzi uzskata , ka pilniiga sevis ziedoshana sievietes labsajuutai un mirklja iegribaam ir normaala paraadiiba. No turienes arii shie tipaazhi - 40 gadi ,shkjiiries ,sirmi mati , kungja chuula , iipashums , kursh ietilpst 2 maxima maisinjos un krediiti liidz muuzha galam. Sievietes var atljauties buut egoistiskas , merkantilas un pavirshas attieciibaas jo zin , ka dazhu dienu laikaa atradiis pakljaaviigu , piekaapiigu cilveecinju , kursh uzupureedies.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu