Ar kādu būtu interesanti?

Te viens savā viedoklī atzīmēja:sameklē to, ar kuru būs interesanti. Ar kādu jums būtu interesanti?Dažiem,es skatos tās interešu robežas ir ļoti šauras-tikt pie seksa ar kotletēm, sievietēm,kā vakar izlasīju,pie restorān-viesnīcseksa. Ar to viss?Kas vēl interesē partnerī ne viendiennīti,nopietni?

elsa  Solvitas, varbūt tu izskatā neesi neglīta, bet iekšas tev ir nesmukas.
Jāatrod cilvēks , ar kuru ir intersanti ilgtermiņā , nevis pāris dienas.

elsa  /izlasīja, ka zigmars_uk meklē mammu, kas viņu apčubinātu, izpupinātu.
Cerams, ka tu pats saproti, kāpēc esi viens ? Kurai normālai sievietei tu esi vajadzīgs un ko tu vari attiecībās dot? Izņemot ķermeņa izdalījumus.:D

leopardine  elsa vai šīs ir tās tavas skaistās iekšas? Bazhix runāja par to, ka viņam pāris dienas ar jebkuru būtu interesanti, kāpēc solvitai par to uzklupi?
Un Torpedo runāja, ka grib lai viņu apčubina, bet tu uzklupi zigmarsuk.
Iemācies lasīt! Un tad te vīzdegunīgi izrunājies!

elsa  Leopardīne, es nevienam neuzklupu , lasīt protu, ar uztveri nav problēmu. Bazhix dlmu gaitu uztvēru pareizi, jo domās esam diezgan līdzīgi , tāpēc iesaku tev vēlreiz pārlasīt viņa komentus un iedziļknāties domā. Arī Ziga.

piladzoga  interesanti IR ar cilvēku,kuram ir humora izjūta,kurš nenīd par grūtiem laikiem,nav mājās tupētājs un atbilst 21 gadsimtam :D

Felde  Interesants ir cilveks,kurss spej atrast izeju-jebkuraa bezizeja! Priecaties par ssodienu,nedramatizet ritdienu,un ar patikamam atminam runat par vakardienu!

Epifanija  interesanti ir tikmēr, kamēr pastāv intriga, kad cietais rieksts ir atkosts, var arī nebūt vairs interesanti, tad jāmeklē cits cietais rieksts, dažreiz jau zaudē interesi pašā procesā, jo saproti, ka neesat uz viena viļņa, tādēļ neiesaku izvēlēties interesantu, bet gan tādu ar kuru ir līdzīgi /..un vieno/ sirdspuksti..

EzitisMiglaa  Man tādu , ar ko kopā doties izlūkos ; tādu - ar ko kopē smieties un nopietnai būt ; tādu - kas nav stumdāms un bīdāms ; tādu , kas liek sajūtās pacelties pāris metrus virs zemes . Es nerunāju te par 4 dažādiem vīriešiem , bet vienu .

Tessa  ar tadu, ar kuru ir viegli. kursh neruna lieku un ar riciibu parada savu attieksmi. pretpoli nepievelkas, mana gadiijuma tiek atgrusti. tatad, liidziigu man.

valmierietis333  Personīgs novērojums , ka par šo jautājumu pārsvarā uztraucas neinteresanti cilvēki (šis nav uzbrauciens autoram , bet vispārīgi) , tādi kurus vajag izklaidēt , tad vēl nākas no tādiem dzirdēt frāzi "man garlaicīgi" !

- Es parasti tādām meiteņu anketām eju ar līkumu , kur minēts ,lai būtu interesanti un ka meitenei esot garlaicīgi !

-Tie ir tukši ,pelēki , garlaicīgi ,neinteresanti ļautiņi paši par sevi , kas kājas sakrustojuši sēž un gaida ,kad atnāks kāds pērtiķēns , palēkās uz vienas kājas un tik sāksies jautrība !
-Tādiem cilvēkiem arī visbiežāk nepieciešams alkohols lai izklaidētos , pretējā gadījumā nav jautri !

- Lai gaidītu ko no citiem , vispirms pašam ir jābūt tam interesantajam , ar plašu redzējumu , savām interesēm un hobijiem !

Es personīgi vispār tādu vārdu kā garlaicība nemaz nezinu , protu sevi izklaidēt - vienmēr atradīsies ko darīt - palasi grāmatu , paskaties tv , pabrauc ar riteni , izgulies , raksti dzeju , pavēro cilvēkus , pasmejies par savu vai apkārtējo stulbumu , un tā bezgalīgi daudz iespēju !

- Ja tev ar sevi ir interesanti ,tikai tad tu vari arī no otra kaut ko interesantu gaidīt !

Bet ,ja tiešām vajag kādu izklaidētāju , lai būtu interesanti , tad jādodas uz cirku - varbūt kāds klauns izklaidēs !

_Krasula_  Nezinu, vai ir iespējams, lai ar kādu visu laiku būtu interesanti. Svarīgi ir, lai būtu labi. Bet personībai jāsaista fiziski, garīgi, emocionāli.

valmierietis333  19:48 ,

Tieši tā arī ir , tādēļ mūsdienās cilvēki ir tik izvēlīgi , kā arī notiek daudzas šķiršanās , jo ieņēmuši galvā , ka visam viņu dzīvē ir jābūt interesantam , kā pazaudē šo iedomāto skaistumu , tā skrien meklēt jaunas sajūtas , kā tādi narkomāni !

Bet laime vienmēr ir cilvēkam blakus , tik viņš to nespēj ne ieraudzīt ,ne novērtēt , bieži vien pamana tikai tad ,kad ir jau par vēlu !

zoomed  Man svarīgi, lai ir ko kopā darīt, lai ir interesanti klausīties ne tikai runāt, iedvesma un radošums, nepiespiesta vēlme cienīt viedokli, plašs sarunu tēmu spektrs. Cieņa, nevis ķekša pēc, bet aiz dabīgas vēlmes cienīt.

nedolce_negabana  Cilvēka interesantumu nosaka tas, par ko ar viņu var parunāt. Ar to parasti sāk iepazīšanos:) Ar sarunu. Lai būtu interesants sarunu biedrs, svarīgi ir, par ko cilvēks interesējas. Tālāk viss vienkārši, sakrīt vai ne.

Floriana  Interesanti ir, kad neapnīk.

Piparkuka  Vienam nevar būt garlaicīgi un kas vispār ir- garlaicīgi?! Varbūt kādas darba sapulces, tās parasti ir garlaicīgas jeb neinteresantas, nepatīkamas:)
Ar cilvēku ir jājūtas labi. Arī klusējot, sēžot vienā istabā, kaut ko darot vai neko nedarot. Man ir interesanti ar tiem, kas sadzird, ko saku, kam interesē tas, kas man patīk. Ir kaut kāda līdzīga domāšana, humors.

Basteta  Interesantu būtu ar vispusīgu personību. Un plusā nāktu kopīgās intereses, aizraušanās. Bet ir noteikums. Man patīk harizmātiskas personības.

adamsone  Iepazīšanās saitos harizmātiskas personības parasti meklē visādas plekstes. :(
Daudz traumētie iepazīšanās procesa dalībnieki nevar būt interesanti pēc definīcijas. Tas nenozīmē, ka nevar iepazīoties, var jau, ir vēl citas vērtības bez interesantuma.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu