Mistiskā piepūle attiecībās?

Kas tā par piepūlēšanos attiecībās, ko visi tā piemin, lai tās pastāvētu? Kas būtu jums tas grūtākais attiecībās, kas būtu tā jādara un ar ko jums būtu tā jāpiepūlas, lai tās jums būtu? Es esmu neizpratnē, jo, ja ir kopā ar īsto cilvēku, tad viss šķiet izdodas bez piepūles, vismaz man tā bija, neko apgrūtinošu neatceros, tikai laimi pilnībā! Varbūt, ja viss tā baigi grūti esošajās attiecībās, varbūt nevajag, tās vispār? Varbūt jūs to nezināt, pat neapjaušat, kā jābūt?

Margriete  ak tu, kas sevi lamā par torpēdo, tu vēl neesi visa pasaule
jā, vīrietim vieglāk LV apstākļos iestūrēt laulības ostā, bet uzmini, kuram dzimumam vieglāk turpināt dzimtu?
jā, jaunām sievietēm varbūt arī gribētos to balto kleitu, un to foršo čali, bet cik daudzām 30+ gribētos pasākumu baudīt kopā ar apbērnotu second hand vīrieti un caur asarām censties izspiest laimīgo līgavas smaidu?
padomā, ja tev ir ar ko, cik vērta ir tava prece.

Liga2  tada sajuta ka tev torpedo ir lielakas iespejas, velti ceri ka tevi miles tapat ka jaunu puisi.
piekritu tessai jauniba attiecibas ir jaiegulda jo ir jaaudzina kopejas atvases jadoma par bernu izglitosanu,tapec ari nakas vairak meklet komromisus. grutak ir ja sievietei vel ir jarupejas par mazgadigiem berniem un javeido jaunas attiecibas. tas tad man skiet ir gandriz neiespejami jo savs berns vienmer bus tuvaks neka jaunas attiecibas. ta ka viss atkarigs par kuru vecuma grupu tiek runats.

edding  Manuprāt vienīgais smagums, kas būtu jāpacieš un jāpiepūlas, ir atturēties no čatošanas OHO un citos iepazīšanos saitos. Bet ir pat tādas dāmas, kuras to nemaz neuzskatītu par necieņu pret sevi. Kādi vēl grūtumi pastāv, es nezinu. Tie vīrieši, kuri činkst par rutīnu, tad arī ar mīļākajām viņi nekādu sutrakamu nepiekopj.Viņiem vienkārši potence pašvaka, tādēļ vajag visu laiku kādu citu, kas vēl kaut cik spēj uzbudināt.

Piparkuka  Piepūle ir- būt tajās attiecībās, būt atklātam, būt uzticamam, uzticīgam, runāties, dzirdēt.
Jā- mīlestība ir pati par sevi un tā atnāk un ir. Tu to nevari "izslēgt". Taču attiecības lai būtu un pastāvētu- viņas ir jāgrib.

Geisha  Jūs tak katru rītu un vakaru zobus tīrat. Tā jau ir rutīna. Arī ikdienas mazgāšanās arī ir rutīna. Brokastu kafija - rutīna. Varbūt nevajag nodarboties ar rutīnu, bet vienkārši parūpēties vienam par otru? Vai pateikt otram cilvēkam kādu labu vārdu ir tik grūti? Neiespējamā misija? Tad ko pats/i esi vērts/a?

Anita73  Nekādas piepūles nav. Cilvēki izvēlējušies nepiemērotu apzīmējumu attiecību kopšanai, nosaucot to par piepūli, bet attiecību kopšana - tā nav nekāda piepūle. Tā notiek neapzināti, tikpat pašsaprotami kā elpošana, iemigšana, pamošanās, ja tev otrs nav vienaldzīgs.

Torpedo  Līga2, tieši tā - man bezmaz vai kā tam pēdējam dzīvajam baltajam degunradzim, nebūtu nekādu problēmu apprecēt jekuru no šeit esošajām tantēm - tik - priekš kam man to vajag?

Tessa  butu, Torpeduška, butu. tavs pluss ir, ka tev viss ok ar humoru. bet vizuali konkreti man tu nepatiic, plus esi vegjetarietis ar pterodaktiljiem galva. tb, parunaties var un nebutu ne vainas, bet precet noteikti ne. ta ka naksies vien tev precet Jāni.

Liga2  man prieks par tevi torpedo. sapniem tava vecuma virietim ir jabut un tava pasparliecinatiba ir apsveicama.

Emma45  Cik labi, ka mani Torpedo neinteresē.

Emma45  ............un nevajag viņu katrā teikumā pieminēt.

av2  gruuti ir attieciibaas, ja vienam viss vienalga paliek.

Vaukskis  Uz mani laikam gan attiecas diskusijas autores sākotnējā uzstādījuma pēdējais jautājums, proti- ka laikam es pat neapjaušu, nezinu, kā jābūt, tā kā līdz šim nekad nav bijis attiecību ar īsto- vismaz man tā pašlaik šķiet- cilvēku. Es domāju, ka grūtākais tādā situācijā būtu izmainīt centrēšanos uz sevi, savām interesēm, kā arī atteikties no ilggadējas prakses rezultātā izveidojušamies praktiskiem paradumiem, piemēram, tiem, kas saistās ar personīgo higiēnu, ģērbšanos, jo no manis tie noteiktu prasa piepūli. Tajā pašā laikā jūtu, ka- smejies vai raudi-attiecības jāveido, nu, kaut vai lai skaļi nerunātu ar sevi, kad iekšēji uzvirmo emocijas, bet ne tikai tad.. .

welcome  Tā ir ilūzija, par to laimi bez piepūles.
Precīzi..Un tie, kas domā, ka dejot , smaidot un līksmojot vien var dzīvi nodzīvot, tie točno sapņo un gaida princi baltā..Romānus salasījušās..

Nissa  Es arī nesaprotu šo mistisko baidīšanos no rutīnas , varētu padomāt, ka dzīvojot vienam, rutīnas nav :)))) Tieši divatā vairāk iespēju ko pasākt, ja tikai ir vēlēšanās.

Alionushka  Toropedo, pēdējais baltais vīriešu dzimtes degunradzis pagājušajā nedēļā nomira sliktas veselības dēļ. Palikušas tikai divas balto degunradžu mātītes. Tā kā tavas izredzes uz baltā degunradža statusu iekš oho ir izplēnējušas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu