Seksagolisms, slimīga atkarība vai izlaidība?

Sanāca aprunāties ar kādu vīrieti, kuram pēc viņa teiktā esot seksagolisms, atkarība no seksa.Tā dēļ esot izjukusi viņa ģimene, jo sieva nevarēja tādu atkarību pieņemt.Atlika viņai tikai kādu vakaru atteikt, kā laulenis skrēja pie citas, jo esot jutis nepārvaramu tieksmi kā narkomāns pēc kārtējās dozas.Tad nu sievietes nav īpaši šķirojis ka tik silta un gatava iedot.Pēc tam esot mocījies ar sirdsapziņas pārmetumiem, bet vienalga turpināja.Skaidrs, ka neviena normāla sieviete ar tādu negribēs veidot attiecības, tad nu es arī iepazīsanos neturpināju.Bet jautājums tomēr uzradās.Vai tiešām var būt tāda slimīga atkarība no seksa?Vai tas ir izdomāts kā attaisnojums tiem kas grib piekopt izlaidīgu dzīves veidu?

Virgo  Bet runā jau ka labāk esot izdarīt un nožēlot , nekā nožēlot ka neizdarīji....

Torpedo  Kkāds sadomāts stāsts, ka sexuālai apmierinātībai vajag sievieti. Es vēl saprotu, ka bez ūdens nevar nodzerties, bet bez sievietes mierīgi var dzīvot un būt sexuāli apmierināts

neko  "Gribas neko uzšaut pa pakausi. Par tiem resnajiem un par tām bulciņām. "
----
Nu es zinu tikai divus variantus kā palikt resnam - slimība vai izlaidība. Ir vel kādi par ko nezinu?:)

Alionushka  Dīvaina gan tā laulība bijusi, ja jau vecis nakts laikā - parasti laulāto seksis tiek piekopts pirms gulētiešanas - var skriet prom un arī atrast to seksi kaut kur prērijā. Lai gan tāda atkarība tiešām ir, stipri šaubos, vai šis būs tas gadījums.

Alionushka  P.s. Torpedo sesks nav vajdzīgs. Viņš vāji orgasmē ik reizi, kad domā esam apvainojis kādu sievieti atsevišķi un visu šo odžu dzimumu kopā.

riebekle  Neko, neko Tu īsti nezini. :D

Torpedo  man pat liekas, ka daži sieviešu niki te tiek uztaisīti vienīgi aiz iemesla ar mani parieties

Piparkuka  Neko un Torpedo pareizi saka- resnie pērk bulciņas. Ciešas un nepēr un tad kaut kad tomēr nopērk. Un lai gūtu apmierinājumu, otra puse nav obligāta.

riebekle  Piparkūka, nepareizi, no bulciņām nekādas baudas, viena vienīga baltmaize. Advancēti resnie ēd tortītes. Vot.

KostaPinta  Seksu vecumdienās aiztāj nekontrolēta rīšana kā kompensācijas mehānisms. Iekāp tramvajā un viss skaidrs, kam sex, kam bulciņas.....:))))))

neko  Advancēti resnie ēd tortītes. Vot.
----
bet kotletes jau ari ir tikai baltmaize, kaut ar gaļā noslēpta:)

riebekle  Neko! Nepiesmej kotletes ar savu baltmaizi!!! Laikam neesi kārtīgas kotletes ēdis.

av2  a ja cilveekam, tavam miiillotajam , ir veelme, kaapeec nedod vinnam ??? Kautkaads sviests.....
Cilveekiem kopaa dziivojot ir jaapielaagojaas vienam pie otra, arii sex jomaa. Ja kaads ir ar sniipi maakonnos, tipa, es jau neiessu te bla, bla, bla, tad taadiem cilveekiem nav ko dariit kopaa :(

Tessa  av2 atkal paradiija savu, khm, ka lai to nosauc. ja ir velme miiljotajam un kads vinjam nedod, tatad ir iemesls, kapec nedod, ja tu savos 45+vel to nezini. elementari var sapet kkas. pilniigi nezinatu, ko dariit, lai miiljotajs neraud (nezin, likt vai nelikt :( šo emociju)

Astronaute  Nesaprotu, kāpēc gan lai nemīlētos katru vakaru. Ja nu vienīgi gadījumā, kad vīrs domā tikai par sevi. Bet, ja ir gatavs sievietei sagādāt baudu, tad jāiemācās to izmantot. Gūt baudu, veidot stabilas attiecības, priecāties par dzīvi un staigāt starojošai. Pozitīvs rezultāts jau ir ne tikai tad, kad pati izjūt orgasmu, bet arī tad, ja sagādā prieku mīļotajam. Man vienīgā problēma bija tad, ja bija MR un iesnas vienlaicīgi. Laikam jau mani nories, bet dzīve ir jādzīvo laimīgi un jāmācās izmantot tās dotās iespējas vislabākajā veidā.

Anne  Seksoholismam nav sakara ar seksu, bet pašapziņas celšanu, iekarojot vienu sievieti pēc otras. Tāpat kā spēlējot automātus, ne jau nopelnīt ir mērķis, bet noņemt iekšējo spriedzi. Tāpat kā dzerot un kļūstot par alkoholiķi, mērķis nav baudīt dzērienu, bet pieliet acis, tikt līdz reibumam un aizmirst reālās dzīves problēmas.
Seksuālā bauda ir sekundāra, draudziņi, kā jūs to nesaprotat?

Kurts69  atkarība no seksa pastāv. Par izpausmēm neko komentēt nevaru. Varētu būt pasmagi ar ko tādu dzīvot.

EsparTevi  Viens ir skaidrāks par skaidru, ka finansiālā ziņā daudz izdevīgāk, ja tev ir pe*a, nevis pim**s.

VAZ07  Jaaizit pie gimenes arsta aprunaties , lai izraksta tadu sledzienu ka slims un arsteties tikkai ar randiniemm ,skaisti skan!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu