Vai esat greizsirdīgi uz bijušā/-ās jauno sievu/ vīru?

Hosams Abu Meri esot atradis jaunu Lindu, bet vecā mētājoties ar dzēlīgiem komentāriem internetā. Lai jaunā Linda necerot, ka tas uz ilgu laiku būs un tā. Cilvēki komentāros saka, ka bijušās sievas vienmēr esot greizsirdīgas uz jaunajām sievām. Tiešām? Personīgi es neesmu! Man reāli ir žēl to mana exvīra jauno sievu, jo seksiņu viņš noteikti ne tikai man joprojām piedāvā, gan jau vēl ir dažas citas.

Discreta  Nebiju, viņu ieraugot. Viņa no manis baidījās, lai gan nebija mūs izšķīrusi. Tagad viņiem Anglijā jauna ģimene. Lai veicas!

KostaPinta  .....pètījumà konstatèts ka pàrsvarà ciešas attiecības bijušajiem cenšas saglabāt narcisi un psihopāti. Pirmie, lai saglabātu iespaidu, ka bijušie joprojām vińus grib, bet psihopāti, lai joprojām visu kontrolētu (c)

coldlands  Kāpēc tantas nespēj aizmirst un solot tālāk?!

Tessa  sallijtanteDivi jau pati smagi iegazas žoga.
ne, neesmu, man vienalga. baisi, ja ta padoma :DD
un vispar, man vienmer nak smiekli, kad kada patetiski saka, ka miilestiibu cilveks piedziivo tik vienreiz dziive. vienmer domaju, ka nesaktu zviegt, lai neaizvainotu apgarotu vienmiilas butni.

dzhemma  noteikti nē, priecājos, ka viņš ir saticis kādu, kas rūpējas par viņu vi[na izpratnē ir labāka par mani..

piladzoga  nē man vispār nav intereses par bijušā tagadējo dzīvi ,kur nu vēl greizsirdība :D

dodekaedrs  Nē, ex sakarā noteikti neesmu un nebūšu greizsirdīga, jo pati aizgāju.
Varbūt kāda ar viņa alkohola problēmām var sadzīvot, taču man tas nebija pa prātam. Labāk viena, nekā ar delīriju apsēstu alkašu.

Fausts  Žēlsmirdīgās exs-sievas...

av2  super, ja bijussaa nav viena , un dziivo laimiigi. Tiessaam.

Vaukskis  Nē, varbūt mazdrusciņ, tomēr tā ir skaudība, nevis greizsirdība !

Dr_Zorge  Sallija2,brīvas valsts pilsoņiem ir ne tikai tiesības bet arī pienākumi,piemēram nolaist ūdeni podā pēc lielās padarīšanas nokārtošanas...

solvitas  Dr.Zorge un par bijušā alkoholismu arī vēlams nerunāt, bet izturēties ar līdzcietību un rūpīgi to slēpt. Ko tad Sallija2 tādu pateica? Ka babņiks viņš esot? Te nesen bija tēma par to, ka atkarība no seksa esot gandrīz tas pats kas alkoholisms. Kā tur bija tajā krimināllikumā, ka nozieguma slēpšana traktējama kā līdzvainīgs. Godīgi būtu klausīt Preilenei un pastāstīt exa jaunajai sievai par vīra netikumu.

Piparkuka  Ne greizsirdīgi, bet nepatīkami. Vēlāk jau tas izzūd.

Meneta  Главное простить и понять :)

Anita73  Tieši otrādi - gribas, lai viss dzīvē sakārtojas un ir labi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu