Kāpēc intelektuāļu uzmanību piesaista lūzeri?

Par vīriešiem nezinu, bet sievietes nereti iekrīt uz personībām, kurām nav tūlītēja pielietojuma vai nākotnes. Vai tas nozīmētu, ka Pasaulē vienmēr ir jābūt līdzsvaram un patiesībā nenovērtētais priekš intelektuāļa ir iedvesmas avots kam jaunam?

coldlands  Ome, tikai oho, vai diža doma par jebkuru saiti?

_Biezaa_oome  Nu, ja cilvis dirn nonstopaa internetaa un to vien dara kaa paziistas vai komentee murgus, tad droshi vien par jebkuru.

coldlands  Nonstopa var sēdēt tik tāds, kurš nestrādā, neēd, neiet uz poda, neelpo svaigu gaisu, neiet uz tejateri......., bet tā lielāka daļa cilvēku apmeklē internetu. Sanāk visi ir luzeri, un arī Tu omīt, vai ne?!

euromens  Elementāri...sievietes ir visai gudri radijumi (katra otrā anketā sevi dēvē par būtni t.i. radijumu) un tāpēc uzvedās kā veikalā, ķer un grābj, ko var dabūt, nedomājot par pielietojumu .. pēc tam protams paņemtā prece ir vainīga, ka nespēj izdabāt īpašnieces vajadzībām un neattaisno liktās cerības

_Biezaa_oome  Man pojuh, ko citi par mani domaa.

Epifanija  jā, man patīk, šis 12:05 viedoklis, ļoti precīzs salīdzinājums, vēl piebildīšu, ka tajā pašā steigā vēl pamanās ieklupt viena otrai apkaklē!:)

_Biezaa_oome  Lai mazdeelinjam buutu skaidrs, biju domaajusi iepaziishanaas saitus kopumaa un komenteetaajus "dzeltenajaas" lapaas pie rakstiem. Intelekts, diemzheel, izzuud ar gaismas aatrumu. Reizeem tieshaam ir iespaids, ka dazhi need, nedzer, negulj, bet ar saspringumu gaida zinjas pienaakshanu telefonaa par jaunaam veestuleem vai jauniem komentaariem teemaas.

VAZ07  Ja domas un velmes apmeram sakrit ,tad kads starpiba kurs no abiem inteligents un kura tapat visu labak zina!

solvitas  Biezaa_ome laikam nepamanija, ka pati tagad komentē murgus :) Nekas! Uz vecumu visādi gadās.

Drole  "nav tūlītēja pielietojuma vai nākotnes"

Maldi!

"genetic variation" ir pat ljoti svariiga lieta prieksh naakotnes.

https://www.nature.com/articles/ng1231

Alionushka  Daudzas sievietes ir pašaizliedzīgas klibo kāmīšu žēlotājas un glābējas, un tam nav nekāda sakra ar intelektu. Galīgi nejēdzīgu vīreli visu mūžu var vilkt un stutēt kā zinātņu doktore, tā reņģu tirgotāja ar četru klašu izglītību.

marmorakaraliene  Kur tāds pētījums bijis par intelektuāļu spēju piesaistīt lūzerus?

Piparkuka  Tā ir gan!
Taču ne uzreiz gan. Uzreiz izvēlas to, ar ko ir stabila nākotne, pielietojums, viss ideāli.
Toties pēc tam, kad pati sasniegusi zināmus panākumus, tad gan. Tad uzrodas dažādi mačo, mīlētāji, dzejnieki, celtnieki, 100 latnieki, dīvainie, lieli mīlētāji, veci, jauni un tml.:)

burleska  Piparkūka, uzsvars laikam bija uz iedvesmas avotu kaut kam jaunam. Kā tad ir, iedvesmo uz kaut ko jaunu? :)

Discreta  Sievietēm patīk sev radīt problēmas. Tic, ka mainīs kaut ko.

Labrador  Visaa postsovoku telpaa , kur dominee kriminaals un Vladimirskij central , bratanu , pacanu un vinju ljarvu un suchku skatiijumee intelektuaalis ir luuzers. Jebkura kulturaalas uzvediibas izpausme un inteligjence tiek uztverta , kaa gljeevums. Ja neticas , paveerojiet muusu taa saucamaas elites uzvediibu , runasveidu un gaumi ! Bratani no 90-to gadu Krievijas seriaaliem.

coldlands  Sunju skirni 90mitajos, bratani nav pa apli palaidusi?

Ruuperta  Katrs atbildīgs par savu izvēli.

furnitura  Ārprāc neesmu nevienu tādu redzējusi!
Sievietes vienmēr izvēlas labākos, ko var dabūt. Ja ņem neveiksminieku, tātad pati ir neveiksminiece ar zemu pašapziņu.
Es vēl varētu iedomāties vīrieti bez nauda, bet interesantu personību ar patīkamu attieksmi pret sievietēm - nu jā kādai emocionāli jūtīgai būtnei tāds varētu patikt.
Bet citādi - nu nē! Tu kļūdies!

Labrador  Furnituura -tas , ka sieviete iedomaajusies , ka viirietis ir veiksminieks , nenoziimee , ka tas patieshaam taads ir. Pirmajaa randinjaa un tam sekojoshajaam attieciibaam svariigs ir pirmais iespaids un tur vairaak atkariigs no viiriesha aktiertalanta un dailjmuldeeshanas , nekaa veismes. Daudziem veiksmiigiem uz nopietnu karjeru tendeetiem vai nopietnaa darbaa straadaajoshiem viirieshiem aktiertalants un tieksme muldeet to ,ko sieviete grib dzirdeet , vispaar nepiemiit. Zinu daudzus , kuriem veidojas attieciibas tikai deelj vinju prasmes liet cukuruudeni.

Duhovnijs  Nu ja tev lūzeris tad tu intelektuālā būtne? Neglaimo sev :D

Piparkuka  Vai iedvesmo uz ko jaunu- jā, uz patstāvību, izaugsmi, sevis apzināšanos un tml. Tu saproti, ko nevēlies un saproti, cik labi, ka esi pats, kaut viens!:)

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu