Vai vīrietim, kam nestāv, vajadzētu

Vai vīrietim, kam nestāv, vajadzētu precēties un būt kopā ar sievieti, vai pareizāk būtu, ja viņš nodzīvotu dzīvi vientulībā? Jautājums radās, lasot Dainas Avotiņas romānu "Liktenim patīk pajokot", kur viens jauns vācu barons Ulmaņa laikos bija traki samīlējies vienā jaunā latviešu meitenē, bet, kad beidzot viņu dabūja apprecēt, tad izrādījās, ka viņam nestāv dēl bērnībā pārslimotām cūciņām. Un nekad nestāvēs. Un sieva būs nolemta dzīvot bez bērniem un bez seksa

Nissa  Neesmu lasījusi to romānu, bet medicīniski- no cūciņām var rasties neauglība, bet ne potences traucējumi. Varbūt neesi ko sapratis no lasītā, vai romāna autore-ziepēs :))))

Fausts  Torpedo, lai kas arī būtu pie vainas, cūciņas ir top-ā! Jāatzīst, viens no pēdējā laikā asprātīgākajiem nestāvēšanas iemesliem.

valmierietis333  Protams ,ka vajag - tik jāmeklē arī sieviete , kurai to seksu neprasās - ir tak arī tādas !

Citādi iedomājos , kā viņa pārgribējusies katru dienu viņu zāģētu !

Cilvēki jau pārsvarā ir primitīvi un egoistiski radījumi , bet ja ir tādi ,kam galva strādā un nav žēl pacensties dēļ otra , tad domāju griboša sieviete būtu arī ar mieru , ja tas vīrs šo kaut ar vibratoru drāž ...

Reasons  Baronam bija sulainis un staļļa puisis, kuri bērnībā nebija sirguši ar cūciņām.

Spodris  nestāv uz sačākstējušām večām, aizej pie jaunām, sulīgām meičām

av2  sievieti var apmierinaat...100 un vienaa veidaa. Beernus muusdienaas var ielikt maaksliigi. Arii erekcijai var ielikt kautkaadus verkkus, kas uzpumpee utt. Un , vispaar, domaaju, ka musdienaas 90% potences probleemu ir aarsteejamas.Arii jaaska, ka lileaaka dalla nestaaveessnas ir....galvaa probleema. Parasti viriessi ievelk guultaa kaadu, ko nemaz iisteniibaa negrib :(

Felde  Ja cilveki ir kopaa gadiem ilgi,tad ar ssadam problemam sadziivo,ja ciena viens otru-tad priekos un beedaas!
Bum,stulbi ir iedomaties,ka pirksti un meele-aizvieto! nee-neaizvieto... manispec tu varetu but bez tiem.....,bet,lai tur-tas-darbojas!... Ir galvenaas lietas,un ir paligliidzekli! tas nu buutu jaasaprot! iedomajies eedienu-uz sskkivja tikai meerce....atkal un atkal-no kuras neguusti nekaadu prieku,baudijumu,apmierinaajumu....,jo garssas karpinnas prasa ko citu....
100 un viens veids kaa apmierinat sievieti....?-hm,ja neesi sieviete,tad tiessam nezini,ka taa nemaz nav-atkal teikssu,dazzadiba ir laba lieta,bet bez galvenas sastavdallas-tai nav noziimes! sieviete nav koka gabals,un,miilie viiriessi-saprotiet taccu vienu lietu-lai vai kaa,lai ko tur neraaditu pornikkos-sievietei sajuutas rada-nejau trula bakstiissanaaas... arii sieviete teelos,ja gultaa bus ar kaadu,kuru negrib...-jautaajums tikai-cik ilgi?! un ssis attiecas arii par tiem viiriessiem,kuri iedomajas,ka ievelkot gultaa jauninnu....-baigi vinnu uzbudina... nemelojiet sev... visticamaak-esat nepatiikami,pat pretiigi.... Iznnemot tos gadijumus,kad tiessaam saista juutas!!!

korneelija1958  Ja jau tik tālu ,ka grib precēties tad jau abi ar to problēmu ir iepazinušies.Problēmas risināšanai ir simts un viens variants.Ja cilvēki ir viens otram īstie tad nefujināsies un neujināsies par variantiem kurus var pielietot seksā.Vajadzīgas mazliet zināšanas un sapratne.

coldlands  Tas cūciņas ir īstas cūciņas, ja dēļ viņam nestāv!

straume22  "Ja tam vīrietim nav nokosta mēle un salauzti visi 10 pirksti,tad..lielās mīlas vārdā vēl nav viss zaudēts." - Tik gardi sen neesmu smējusies(slauka kabaCdrānās asaras)
Bumpastiks, protams, āksts gatavais-labā nozīmē, sasmīdinās pat muzejā dinozauru, pat triceratopsU(šitente par sevi)...
Bet. Sievieti ir jāapmierina. Un ne visām patīk nepārtraukta drāŽŠana ar lepni stāvošu dzimumlocekli. Beigu beigās ir fiziski auKstas sievietes, bet ļoti sirsnīgas:) NevaiG tādam rauties uz seksapīlu sievieti, domājot - nu tik būs:)

piladzoga  tagad ir citi laiki,medicīna attīstās un var tikt gan pie bērniem ,gan pie sexa..ja tik ir pietiekami prāta

Ssalote  Torpedo, vai es pareizi saprotu, ka Tu šobrīd runā par sevi? Tāpēc Tu sapņo par tām jaunajām meitenēm, kam varētu būt tēva vietā? Un es vēl biju tik nejauka, ka par Taviem tekstiem klusībā ķiķināju... Centīšos vairs nesmīkņāt par Tavu sāpi. :)

Sallija2  Ta ta nu bēda. Ja tai jaunajai meitai tas vecais barons nemaz nepatika un tik dēļ naudas precējās, tad vēl laimīga bija, ka nestāv. Tās tak ir mokas ar nemīlamu mīlēties! Un ir gana daudz sieviešu, kas vispār jaunavību līdz kapa malai ir saglabājušas(mūķenes), tā kā sievietes no tā nemirst.

Sallija2  Ir dzirdēts, ka cilvēki laulībā dzīvojot gadiem iztiek bez seksa, pat ja skaitās praktiski veseli. Vakar svingeru filmu arī paskatījos, tur taču arī Andris( Jubalts) to savu skevu Baibu nemaz negribēja un nekāda seksa viņiem nebija, bet kā parādijās jaunības dienu mīla Ilzīte tā i paduses mazgāja, i zobus pucēja i mīlējās tā ka keramikas zakītis uz vecās sekcijas malas lēkāja. Tāpēc ar nemīlamu dzīvojot seksa iztrūkums ir normāls stāvoklis.

Gunitaa  straume22, varētu jau smieties, ja vien tas teiciens jau nebūtu daudzkārt dzirdēts un ne jau Bumpastiks to izdomājis.

straume22  Pirmo reizi lasu un līdz šim brīdim smejos. Redz, visas gudrās domas un trāpīgie izteicieni sen izdomāti, pārfrāzēti, detalizēti izteikti un viņu jēga - kad tos piemin īstā brīdī un pie vajadzīgās tēmas. Tā nu ir noticies. Esmu še reti:)

fargo  tāda laulība var tikt atcelta. nespēja radīt pēcnācējus ir valīds iemesls izbeigt laulību(viens no dažiem).
vai tas ir jadara, tas ir to cilvēku ziņā, ne citu. katrs dzīvo tikai savu dzīvi, tāpēc šis likums nav obligāts vai nav noteikums. bet. ja viena no pusēm prasa šķiršanos, tad šis iemesls padara to neapstrīdamu.

neko  Ne nevajadzētu, nav ko māžoties, ja laulības pamatpienākumus pildīt netaisās/negrib/nevar.

Piparkuka  Nu nez vai gribētos, vismaz ne kamēr sievietei gribās. Un tas varētu būt vismaz līdz 70 vai ilgāk, īsti nezinu:) Gan jau ka vēl ilgāk, tā ka- bez ļoti lielas mīlestības un tiešām sarunāšanas (šīs problēmas izrunāšanas un saprašanas!) nekas nesanāks.
Tas ir arī, ja vīrietis ir vecāks (vai jaunāks, vienalga) un nedarbojas kaut kas. Nav interesanti, nav labi.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu