Tu mani gribi, jā gribi!

Kā jau visiem sen tas zināms, katra otrā meitene, kas reğistrējusies iepazīšanās portālos, bombardē džekus ar nebeidzamām gribēšanām, nebeidzamiem seksiem. Protams, kā jau sievietēm pieklājas, par idiotiskajiem monologiem par seksiem, viņas paskaidrot nespēj neko, kas tad viņai liek tā domāt, ka pilnīgi visi bez izņēmuma absolūti visu laiku to vien dara, kā grib tieši viņu. No agra rīta līdz vēlam vakaram. Kas viņām liek visur un vienmēr runāt par gribēšanām un seksiem. Tas var būt jautri un smieklīgi pāris reizes. Bet 50% sievietes ne par ko citu vispār nedomā un karegoriski atsākās dzirdēt vai redzēt jebko citu šajā pasaulē. Katrs otrais viņu teikums ir stulbas runas, par to, kā visi viņu gribot, par to, kā izrādās es viņu gribot, jo es taču viņu uzaicināju iepazīties. Tā ir diagnoze? Kā rīkoties, kāda ir pieredze, ieteikumi? Komunikācija ar viņām ir neiespējama, jo viņas katrā savā teikumā cenšas provocēt džeku uz stulbām runām. Tā viņas ņemās, ņemās tajā randiņā,vai sarakstē vai telefona sarunā, līdz paralizē komunikāciju pavisam un aiziet ar naidu. Jo, neskatoties ne uz ko, ka pat pa vidu man ir izdevies novirzīt viņu no tēmas, garšīgi paēst, forši parunāties, sadraudzēties, pienāk atkal TU MANI GRIBI, ES NEGRIBU, KA TU GRIBI MANI VIENREIZ moments. Nav obligāti vajadzīga iepazīšanās internetā, nejauši satiktas meitenes, šķietami glītas, jaukas, adekvātas, it kā viss kārtībā, bet arī bieži to pašu pēc pāris teikumiem jau stāsta man par to, kā visi viņu gribot, cenšas no manis izdabūt apstiprinājumu, ka arī es tajā skaitā. Ir kādas zāles aptiekā? Kas tā ir par diagnozi?
Te nederēs "attaisnojums", ka internets un ne tikai internetā pilns ar pajoļiem, viņi raksta muļķības un pajoļteksti ir fundamentāli uzbūvējuši meitenei dzīves "izpratni". Nevajag tikai.

Rouzita  Aprill, aprill!

neko  Nu, tāds baigi samocīts teksts kurā pateiks ka vairumam sieviešu gribas justies iekārojamām. Nu ir tas tā. Un nē - to nevar labot. Un nedomāju ar ka vajag.

Tessa  mda, vel musu guru pa naktsklubiem staiga un peta jaunatnes uzvediibu. parapsiholoki, odnako. ne, nu traki, ka pashiem berni nav, atliek par jaunatni spriest pec šoviem un kloakam :DD

spigana1964  Varbūt jaunēklis staigā vēlās nakts stundās pa Marijas vai Čakenes ielām un nemāk atšķirt meitenes no draiskulēm.

neko  "Aizejiet uz kādu naktsklubu. Tur ir sajūta, ka atrodies bordelī, spriežot pēc meiču uzvedības."

Tu droši zin ka tas, ko apmeklēji bija naktsklubs nevis bordelis?:) Var būt pa tumsu ko sajauci.

Epifanija  tad pasaki, ka tevi arī grib daudzas, lai aizdomājas, kurš tad tavā vietā to asti cels, ja ne tu pats!:))

marmorakaraliene  elcool, tā diagnoze esi tu pats - kā mežā sauc, tā atskan

Marija_Anna  Vai tik nav tā, ka pats izvēlies ar ko komunicēt. Tad nav brīnums, ka dzirdi ko tādu. Sākumā domāju, ka tas ir 20+ puiša teksts. An nē. Pieauguša cilvēka.
Cik es pazīstu meitenes no 20 - 30+ ( autora iespējamā interesējošā vecuma diapazonā ) , līdzīga attieksme un teksti nav dzirdēti.
Tas nedaudz atgādina nebeidzamo stāstu " Dom 2" vai brīvdienas Meksikā jeb kur tur.

Liga2  smaga tev ta dzive. saprotu ka vairak ka uzcept murgainu tekstu tu neesi spejigs. piedod, bet ja virietis kurs ir bez piecam minutem 40 gadus vecs lidz sim nav bijis precejies tas par kaut ko liecina. diez vai tev ir tik daudz seksa piedavajumu .

igam  Filmas,sievietes,tik seksu grib.

solvitas  OMG, un ko tad tu gribi? Es pati nevienam pirmā nerakstu un neuzbāžos, bet ja čalis man raksta un pēc tam aicina uz randiņu, loģiski, ka viņš mani grib. Tak ne jau kafiju vai pusdienas uzsaukt ir viņa mērķis. Un var taču vnk izdzēsties un publiskus pasākumus neapmeklēt un būs miers mūžīgs.

solvitas  Bet vispār smieklīgi :D:D:D ATKAL TU MANI GRIBI, ES NEGRIBU KA TU MANI GRIBI VĒLREIZ! :D

markess  Anna, tiešām dīvaini, ka tev meitenes nav izteikušas šādus piedāvājumus.:)
Es vairāk saskaros ar piedāvājumiem pret samaksu. Skaidrs, ka Lienes ielā esošās, bet kāpēc šeit. Solvita, ne katru kuru paaicina uz randiņu, uzreiz grib. Tā nav. Mēdz būt brīži, kad vienkārši nav ko darīt.

sandra111  puisis sajaucis sapni ar realo dzivi,,,

Maarka_Tvans  A man sarakste aptrūkst tad, ja laicīgi nemēģinu sarunāt tikšanos "tet a tet".Un nav svarīgi, ko esmu pirms tam gvelzis, par seksu vai par mākoņjūru debesīs.Un protams, ka sievietē es nemeklēju ūdens glāzes pasniegšanas automātu...

Gvena  es jau domaju ka nu bus kads vietejais Aleins Dilonis kuru visas grib,bet paskatijos ko ta tur var baigi gribet.ta ka dels tu vari gribet,es gan neko negribu.:D

Aukstums  Autoram ieteiktu nomainīt meklēšanas kritērijus...ja jau esošie ar saviem "gribi" neapmierina,paskatīties plašāk apkārt, palielināt apvārsni, samainīt savu iekšēji latiņu uz savādāku.. BET..ir tak atlikušie 50%, vai tie arī ir garām?

dr_K  Hmmm...jautājuma autors vienkārši ir ļoti skaists un ,droši vien, ļoti bagāts, līdz ar to tiek nemitīgi iekārots...žēl ka mums parastajiem ļautiņiem tā neveicas, neviens neuzmācas un apkārt tikai normālās sievietes ar adekvātu uzvedību - kas grib gan naudu, gan sexu, gan visu pārējo, kas būtu tikai normāli...bet to skaļi nepieprasa.

Discreta  Priecīgas Lieldienas!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu