Gaidam "klikšķis", kas to sagaidījis, zināt ?!

Mans iespaids ir tāds. Mēs tupējam šeit gadiem un pat desmitiem gaidot to klikšķi, brīžiem satiekamies randiņos, dažie izradās veiksmīgie, bet velāk atkal atgriežamies vientuļā tupēsanā šeit. Šeit no mums pa mazu sūc naudiņu un energiju. Šeit mēs novecojam, pat nomiram, vientulībā. Vai nepareizs iespaids ? Zināt personiski kam bija klikšķis un kuri dzīvo gadiem laimīgie ?

adamsone  Vienu gadījumu zinu, tiesa ne precīzi par to, kur un kā klikšķēja, bet ir kopā jau gana ilgi. Tā ka laikam nevajag saskābt, viens te esot bijis uz kādiem 200 vai 300 randiņiem kamēr atrada.
Karogs rokās un uz priekšu. :)

Eurika  Dzīvo sireālā fantāziju pasaulē un gaida "klikšķus"... Tie " klikšķu" gaidītāji parasti gaida un meklē gadiem, nepārtraukti maina partnerus . Jo tā arī nav sapratuši uz ko balstās veselīgas , ilgtspējīgas attiecības !

Skumjudruva1950  Kad satiksiet īsto,klikšķis pats uzradīsies.

raina1970  Mandomāt, tā jau arī ir "klikšķa " būtība- vai šamais ir - vai šamā nav.Viss pārējais ir apzināta situācijas veidošana- uz to, lai ieraudzītu tajā otrā cilvēkā ko labu, uz kā pamata tad nu varētu tālāk komunicēt.Un tikai normāli būs tas, ka cilvēks ne ar katru pretīmnācēju, vai garāmgājēju to ieinteresētību jutīs.Un arī ne ar katru, ar kuru ir randiņš - nu nebūs tā, ka wow!- kā uz randiņu aiziet , tā ir viss- širmis aiziet ciet un pasaule pārstāj griezties..

Piparkuka  Nu jau gan, Tu runā tā, it kā nemaz neizietu ārā un nesatiktos ar cilvēkiem.
Protams, ka notiek tie klikšķi, ja esi starp cilvēkiem. Un notiek uz ilgi ilgiem gadiem.... (10-20 gadi)
Un dažu laika posmu daudzi daudzi klikšķi uz maziņu laiku- nu no dienas līdz gadiem

dzhemma  nu, ja gribi pavadīt dzīvi vienalga ar ko, lai tikai nebūtu viens, tad protams klikšķim netici, nedomā par to, un negaidi to. no personīgās pieredzes, klikšķis pastāv ar visām no tā izrietošajām sekām... pēc 1mā randiņa, lai gribētos iet arī uz 2ro randiņu ir jābūt interesei, bez tās nu nekā...

Epifanija  vilks arī gaidīja zivis ielicis asti uz nakti āliņģī, neko vairāk pa skaustu nedabūja un vēl noplēstu asti..

Astronaute  Es izvēlējos nedzīvot viena. Satikos ar vīrieti no OHO. Kaut kāds jau 20-25 ar kuru aizgāju uz randiņu. Sākām satikties, bez kaut kāda īpaša klišķa. Vakariņas, teātris, izbraukumi, sekss utt, utt. Pēc kāda pusgada vai pat nedaudz vēlāk sapratām, ka vienkārši mīlam viens otru. Bez tā trakā klikšķā kā jaunībā, bez romantikas, konfekšu-buķešu perioda. Un tad??? Tā klikšķi gaidot, būtu skraidījuši vēl un vēl pa randiņiem, tērējuši laiku sarakstēm, zvaniem - virtuālajai dzīvei. Būtu atkal lieki iztērēts laiks, vilšanās, stress. Mēs sākām vienkārši dzīvot un viss notika.

Epifanija  kāds tur var būt klikšķis no vienas satikšanās reizes, ja nākošā dienā iet uz nākošo ar citu, cilvēkam tomēr ir jāpieņem lēmums par vienu no kandidātiem un jākļūst nopietnam, tad tikai ieguldītais laiks un cieņa, garantē ilgi gaidīto

scully  ja vien nav kaut kas galīgi nepieņemams cilvēka, manuprāt, jāmēgina tikties vēl, ja nu rodas lielāka interese... Katram ir sava negatīvas pieredzes bagāža, satiekot kādu tiek izspēlēti prāta sliktie scenāriji, rodas bailes utt. Bet labāk tikt skaidrībā ar faktiem un realitāti, tad arī zinās, vai bailēm pamats vai ne.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu