Greizsirdības anatomija.

Vai katrs gadījums unikāls, vai visus individuālos gadījumos tomēr vieno kādi nosacījumi, kuriem izpildoties rodas šis jūtas?
Destruktīvas vai izaugsmi veicinošas jūtas? Inde vai medicīna?


Jūsu pieredze?

Piparkuka  Te nu skaidrs, ka Margriete ir vīrietis.
Tas tā....
Greizsirdība- dabiska reakcija! Izzūd, kad saproti otru un sāc pilnīgi uzticēties. Tad vairs greizsirdības nav, ir uzticēšanās.

Aukstums  19.04...sasmējos riktīgi.... vai tad "vīrietis"´ir apsaukāšanās?? :D :D :D... (nekā personīga..)
P.s. be tie komenti ir tādi, kādi ir...:D

Epifanija  ja kāds mani provocētu uz greizsirdību, es droši vien pārtrauktu attiecības, tā ir tāda klaja ņirgāšanās par cilvēka jūtām un necieņas izrādīšana, katram ir jāzina robeža, lai neizprovocētu otrā šīs sajūtas un nezaudētu otrā uzticēšanos, ļoti slidens ceļš pa kuru neieteiktu pārbaudīt jūtas, var zaudēt!

Epifanija  bija man tāds gadījums, ka manam mīļotajam vīrietim ap kaklu apķērās un laist vairs viņu vaļā nevēlējās viens iedzēris sievišķis, ko tā kā domāju ignorēt, bet tad kad sāka jau uztraukties un pievērst tam uzmanību pārējie kompānijas biedri, tad nācās iet palīgā un dot komandu, lai neitralizē "apkakli", citādi mani aprēķini var arī neizturēt un eksplodēt... vēlāk noskaidrojās, ka sievišķis šādā veidā bija domājis atdzīvināt jūtas savukārt savam puisim, kurš bija uz pasākumu paņēmis ne to dāmu līdz, ko solījies un sanācis bija mazs misēklis... tā kā pirms dauzīt šķīvjus, noskaidrojiet vai patiešām tam ir nopietns iemesls, visādi var gadīties!:))

edding  Ja man konkrētais vīrietis ir mīļš, loģiski, ka es negribu viņu ne ar 1 dalīt.
Es pati, esot attiecībās, nekad nedodu iemeslu greizsirdībai un arī no otra, gaidu to pašu.
Bet zinu, ka ir sievietes, kuras neizjūt nekādu greizsirdību, viņas nemaz neaizskartu, ka viņš koķetē, sarakstās, skūpstās, sekso ar citām. Viņām no tā ne silts ne auksts. Viņas mīl, tādēļ ļauj viņam darīt visu, ko tik viņš vēlas, jo džeks taču nepieder viņai, pat ja abi precēti. Attiecīgi, arī viņas rīkojas tāpat, kam grib, tam dod, tā teikt.

antikrize  Ja cilvēks nav par sevi pārliecināts, viņu moka kādas bērnības traumas, tad greizsirdība moka. Parējie dzīvo un saprot, nekas nav mūžīgs.

ALCORA  Normāls cilvēks, precoties cer, ka uz mūžu. Pavieglas dabas- padzīvos kādu laciņu, tad jau manīs.
Neesmu redzējis nevienu sievieti, kurai būtu vienaldzīga mana uzmanības pievēršana citām. Diez vai viņām bija bērnības trauma. Drīzāk, mani tiešām mīlēja un biju dārgs. Un ar mani bija tāpat. Neatceros, ka bērnībā būtu abižots. protams, ka visvienkāršāk norakstīt, ka bērnībā izkritis no ratiem, bet tā nav.

Eurika  Ja otrs vispār nav greizsirdīgs tad visticamāk....vienalga . Otrs viņam nav vērtīgs , nemīl un nav dārgs. Mana attieksme ir " mans ir mans " ;) .

lapukoks  Manuprāt greizsirdības iekšējā būtība varētu būt apmēram šāda (droši vien ne 100% gadījumu):
Cilvēka sastāvdaļas ir miesa, gars, dvēsele;
Diviem cilvēkiem veidojot pilnvērtīgas attiecības vienam ar otru iesaistās gan pirmā, gan arī abas pārējās sastāvdaļas. Attiecības “miesa ar miesu” ir plaši zināmas un apspriestas, bet gars un dvēsele attiecas uz smalko ķermeni, t.i. cilvēka auru. Par šīm sastāvdaļām racionāli domājoši cilvēki parasti piemirst...
Ja ir situācija, kurā ir jau izveidojušās attiecības starp partneriem (es domāju visos līmeņos) un viens no partneriem sāk smalkajā līmenī (tajā, kurā darbojas emocijas, kaislības instinkti) apcerēt versiju “kā būtu, ja būtu” ar kādu 3 objektu, tad otrs partneris kaut kādā brīdī sāks sajust diskomfortu sākot ar negatīvām sajūtām un beidzot ar reālām sirdssāpēm.
Ja uz situāciju paskatītos no malas cilvēks ar spējām saskatīt auru, tad viņš konstatētu viena partnera aurai “nesankcionētu pieslēgumu”.
Kādai šajā situācijā vajadzētu būt otra partnera reakcijai? Fiziskā plānā it kā nekas nav noticis, taču nepatīkama sajūta ir.
Interesanta kombinācija veidojas tad ja sieviete, kura ir auras līmenī kaislīgi iemīlējusies kādā objektā no malas, fiziski atdodas savam oficiālajam partnerim un notiek bērna ieņemšana. Šādā situācijā ieņemtais bērns pēc izskata būs līdzīgs sievietes kaislību objektam, bet paternitātes tests uzrādīs bērna bioloģisko tēvu. Nezinu vai manis aprakstītais gadījums ir tas ko tradicionāli sauc par greizsirdību, taču gribu pateikt to ka mūsu jūtām un kaislībām ir liela nozīme arī tad ja fiziskās attiecības izpaliek...

jurks  Greizsirdība- īpašuma tiesību sajūta pār otru cilvēku! Esmu izjutis šādu ietekmi uz otru cilvēku un arī uz sevi, ilgtermiņā nav paciešama! Mākslīgi radīt šādas parādības esamību lai tas liecinātu par to, ka neesi vienaldzīgs, arī tāda kā rotaļāšanās vien sanāk, īslaicīgam pasākumam noder, bet ne vairāk!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu