Simpātijas un antipātijas.

Ilgi lasu pieredzes apmaiņu un man radās tāds jautājums: pēc kāda principa šeit tiek likti plusi un mīnusi pie viedokļiem? Jo šķiet ka viedoklis sakarīgs un pamatots, bet tam vienads un liels skaits gan plusi gan mīnusi. Kas vada jūsu pirkstus? Parastās simpātijas un antipātijas vai kas vairāk? Varbūt, attiecības ārpus virtualitātes? Draudzība? Vai tie plusi un mīnusi ir pamatoti un šausmīgi svarīgi?

Gunitaa  Man te kādu laiciņu ir kādi pāris "draugi", kuriem savulaik pateicu "biezāku" vārdu, tad lūk, viens no viņiem to atceras jau apmēram gadu, otra pāris mēnešus, un abi atriebjas ar mīnusiem. :)))
Es varētu pateikt piem.tādu patiesibu, ka "zeme ir apaļa", vienalga no viņiem abiem momentā dabūtu vismaz pa mīnusam, bet kundzīte,ja nepaslinko, tad saliek mīnusus, cik nu ir tā laika, arī no citiem saviem profiliem. Cirks gatavais. :)))
No tā gan mana dzīve neizmainās ne par gramu, tā ka "veseli ēduši". :D

edding  Mīnusi ir štrunts salīdzinājumā ar citiem simpātiju izteikšanas veidiem Akūtākos gadījumos pat tiek veltīti ieraksti dienasgrāmatā nakti gaidot uz sarunu Un dusmām kad mīļotā persona nereaģē Pieviltas cerības Irsā darbs un materiāls tā teikt

Luusila  Lieku + vai - tikai pēc tā, vai man konkrētais komentārs patīk vai nepatīk. Ir pat gadījies, ka Torpēžam ielieku +, ja teksts ir mani sasmīdinājis. Epifānijas komentārus necik augstu nevērtēju, bet tas blakustēmā mani uzjautrināja, un arī ieliku +. Nav tak žēl. Tad tā viena īpatnējā persona mani nosauca par "veco peļu kapsētu"- i kā nepasmaidīsi, kaut arī tas atvasināts no Remarka "bulciņu kapsētas", smiekliņu tak parauj. :)

burleska  Gunitaa, a kā Tu zini, kurš liek plusus, kurš mīnusus?

Gunitaa  > 12:55 Abi konkrētie PA pasažieri ir diezgan glupi atmaskojušies, bet par pārējiem man nav "ne miņas, ne ziņas", kas man liek + vai - .
That´s all un slēdzu šo tēmu, jo vairāk, ka tam visam nav nekādas nozīmes manā skatījumā. :))

ocelots_parastais  Lieku plusu, ja var redzēt, ka komentāra autors jēdz, par ko runā, ja komentārs ir praktiski noderīgs, ja komentētājs ar pašcieņu klāsta personīgo pieredzi, ja komentārs ir trāpīgi ironisks, uzjautrinošs. Bābām un bābiešiem, kuri PA izmanto personīgo rēķinu kārtošanai vai ņerkstēšanai par sliktajiem un sliktajām, lieku mīnusu, ja vispār pamanu.

Stika  Mani novērojumi sakrīt ar to, ko lasu šeit, ka ļoti daudzi liek plusus un mīnusus atbilstoši personīgām simpātijām vai antipātijām, tāpēc domāju, ka + un - sistēma zaudējusi savu patieso jēgu un ir atceļama. Bet ne jau man par to lemt.

leopardine  Pēc edding norādes, iegāju Tessas dienasgrāmatā. Un tas ir vnk pretīgi kā tur ir aprunāta cita lietotāja. Kā tādas vārnas salidojušas un knābā. Arī riebekle, kuru līdz šim uzskatīju par saprātīgu un Līga2, kura vienmēr tik pareiza iztaisās. Man patiesi liekas, ka viņas visas ir viens cilvēks, jo nevar būt tik daudz neadekvātu personu. Tiešām kā tādas bābas uz soliņa, ka tik apklačot kādu un radīt iespaidy, ka viņu ir tiiik daudz!

ocelots_parastais  Lūk, 13:32 dzīvs piemērs tam, ko nupat teicu - bāba nav pateikusi nevienu vārdu par tēmu, toties no sirds paņerkstējusi par sliktajām lietotājām. Un es nebrīnītos, ja atklātos, ka viņa vēl rūpīgi skaita plusiņus pie sava izverduma.

Skumjudruva1950  Iesaku visām /iem karotājiem satikties vienreiz klātienē un kārtīgi izvilloties,lai nav tas jādara ar interneta starpniecību.

laukroze  tiešām jābūt slimam, lai ģenerētu n-tos profilus un liktu pats sev +
kas attiecas uz dāmu kašķiem, nepievērsu uzmanību, laikam jau ar virtuālā dzīve parāda, kādi esam, iestājos par toleranci un viedokļu daudzveidību.;)

valmierietis333  - Kā tādi bērni , uztraukties par plusiem un mīnusiem , kā tādā skolā - ar šo draudzējos , ar šo nē - un arī tev ar viņu nav jādraudzējas , citādi nedraudzēšos ar tevi !

Man pie vienas vietas - 100 plusi vai 100 mīnusi , mani tas neietekmē - kā cilvēks ar veselīgu humora izjūtu , pasmejos un eju tālāk!
Cilvēks ir pārāks lai uztrauktos ,ko par viņu domā zemākas būtnes !

Īpaši ar to neaizraujos , bet pa retam ,ja īpaši sakarīgs komentārs - iemetu ar zaļo , ar sarkano tiek kādam trollim vai cilvēkam ,kurš muld galīgas stulbības , kuras nav iespējams lasīt , lai gan vairumā gadījumu nemaz sevi neapgrūtinu ,lai blieztu pa ikonām !

swim  ocelots arī iederas "bābu" kolektīvā. Normāls vīrietis, ja tas ir vīrietis, nekad tā nerunās.
Katram te ir gan simpātijas, gan antipātijas un katrs tās izrāda atbilstoši savam inteliģences līmenim. Esam dažādi, kā mākam tā uzvedamies. Plusiem vispār nepievēršu uzmanību, jo parasti tie ļoti neobjektīvi sazīmēti.

elsa  Paskatījos ssvu koment vēsturi - esmu no tām, ksm pārsvarā ir sarkanie īkšķi . Ko es daru? Protams ka raudu un purduļoju piedurknē.: D
Bet ja pa lielam - pofig. Mazu bērnu spēlīte smilšu kastē. Ir viedokļi, kuriem uzklikšķinu zaļo. Citādi - po.

coldlands  Vienīgais ko esmu ievērojis, ka ja cilvēks uzraksta ko prātīgu pa tēmu, tad viņam saliek sliktos īkšķus, vai nesaliek nemaz, bet ja uzbubina kādam, tad labie īkšķi tiek salikti uz nebēdu.

Epifanija  kas attiecās uz iepriekšējo tēmu, kur izpelnījos visvairāk simpātiju, tad tas atspoguļo, kā var atbildēt uz provokatorisku jautājumu, neizmantojot lamu vārdus, paskaidrot cilvēkam, kur viņš vislabāk jutīsies, izejot no viņa sasniegtā attīstības līmeņa un vēlmēm, īsi un kodolīgi, asprātīgi un trāpīgi, bet visiem saprotami, vismaz tiem, kuri kaut ko zin par cilvēka evolūcijas attīstību un ar nelielu devu humora, tikai tā es to varu izskaidrot, jāsaka gan, ka tas mani pašu pārsteidza, bet izpatikt visiem nevar un arī nevajag..
personīgi es pati vados izteikt savas simpātijas, tieši pēc šāda paša principa - oriģinalitātes!

Geisha  Man nav ne antipātiju. Vienkārši nav. Ir simpātijas, jo sakarīgi cilvēks izsakās. Man piemēŗam simpātiski šķiet Bumpastiks un Torpēdis. Forši kolorīti personāži. Nebūtu viņu būtu garlaicīgi. To, ka es kādam spiežu uz varžacīm un vienkārši besīju ārā es zinu. Bet tās jau nav manas problēmas. Vārda brīvība. Citreiz vienkārši pasmaidu par tiem sarkanajiem īkšķīšiem kuri ir salikti par manu dzīves pieredzi. Nestrīdos jums jau labāk to zināt. Ir tomēr patīkami, ka neesmu vienaldzīga. Paldies jums un, lai jums ir laba veselība!

Margriete  it kā interneta profilu skaits būtu vienāds ar reāli eksistējošu pilsoņu skaitu, kuri čato PA. Viens pāris vispār tikai caur netu sarunājas kā divi daudzgalvu pūķi, laikam mājās sieva aiz skapja dzīvo.

Piparkuka  Ja man komentārs patīk un atbilst tam, ko es domāju vai maniem uzskatiem un pieredzei, lieku +. Ja nepatīk, neloģisks vai uzbrūkošs vai neatbilst dzīvei, lieku -.
Man, piem., patīk likt šīs atzīmītes:)

Discreta  Ja man patīk viedoklis, ielieku plusu. Tad atkrīt pašai komentāt, jo no savas puses nav, ko piebilst. Ja viedoklis neatbilst manējam, ielueku mīnusu. Un man vienalga, cik to plusu vai mīnusu pirms manis.

AudraSeele  Ļoti subjektīvs viedoklis. Nekad uz to neskatos, jo man ir vienalga.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu