Uz ko īsti te cer sievietēs ar 2 ,vai pat 3 bērniem ?!

Reāli,ko viņas var dot otram?! Izņemot reizi nedēļā atvilkties pie veča,un vakara fikso sexu! Jo arī pie sevis neaicinās! Attiecībām vispar nav derīgas! Uz citu attiecību pilsdrupam,jaunas neuzbuvēsi! Mūžigas mīļākās?!

KOMPETE  Jā, tā trakā Andželīna Džolija, uz ko cer - ar sešiem bērniem! Užas.....

Vassermans  Te pilns ar Andželīnām Džoulijām :D

Sallija2  Žēlīgi džekam 34 gadi, bet bērnu joprojām nav. Es jau 29-os biju 2 bērnu mamma un tad man bija vīrs. Arī tagad es neesmu viena, man ir draugs no Somijas, kuram tas liekas tikai dabiski, ka sievietei 40+ gados ir bērni un viņš labi saprotas ar maniem bērniem. Samācīja manu puiku slēpot un arī par spēlītēm viņiem ir ko parunāt. Es gan ar viņu ne šeit, bet tinderī iepazinos.

Kurts69  kad bērni izaug, tad jau var atkal dzīvot. Kamēr sīkie pa bērnudārzu vai skolu nekādas pilnvērtīgas attiecības nebūs. Sievietei būs pārāk daudz ikdienas rūpju un vīrietis visu laiku paliks otrajā plānā. Tāpēc pareizi jau vien autors saka - ja neesi svešas dzīves lāpītājs, tad nekas vairāk par fikso seksu ar tādu sievieti nesanāks.

Skumjudruva1950  Pēc autora domām sanāk,ka sieviete ar bērniem ir norakstāma un viņai jābūt nelaimīgai un vientuļai līdz kapa malai.Tiešām atliek tikai izteikt līdzjūtību nabaga nelaimīgajai sievietei,kas tādu subjektu laidusi pasaulē.

Gunitaa  "Žēlīgi džekam 34 gadi, bet bērnu joprojām nav." (c)
Nu un paldies Dievam, ka viņam nav bērnu! Tādam labāk nevairoties un nemaitāt nācijas genofondu! :D

Sallija2  Kurts69, ko nozīmē svešas dzīves lāpītājs? Ja vīrietis ir normāls, tad viņš pats grib iepatikties arī sev simpatizējošas sievietes bērniem. Domā ja mans draugs ved manu dēlu uz treniņu, tad viņš lāpa manu dzīvi? Ne tak, viņš izdara ko lietderīgu lai pēc tam varam kopā iziet un dod man laiku sataisīties. Man liekas, ka oho vīrieši ir tik infantīli, ka ja viņiem iedotu miskasti iznest uzreiz aizvainojumā apraudātos, aizcirstu durvis un aizskrietu mammai sūdzēties! :)

fargo  tik stulbi... katra tēma stulba. kāpēc? pats taču saprot arī. wondering... ja tik ļoti darīt nav ko, kapēc netaisīt piedūrīgas provokācijas, bet ļaunas un tizlas?

pomerance  sallija2, kurš tava drauga dēlu ved uz treniņu?

Laimnese  Lasu un domaju, cik maz smadzeņu ir dažiem vīriešiem....Kāpēc sieviete, kurai ir bērni nevar cerēt, bet vīrieši, kuriem ir bērni drīkst visu....Bērniem taču ir divi vecāki....

Geisha  Bērniem ir tendence izaugt un uzsākt savu dzīvi. Ir bijusi gadījumi kad paņem arī ar 5 bērniem un izveido ļoti jaukas attiecības. Bērni nav šķērslis, bet šķērslis ir cilvēka stulbums.

Jason  Izskatās, nabaga autors ir ticis mazliet pārprasts. Jautājuma jēga bija nevis tajā, ka sieviete ar 2 vai 3 bērniem ir slikta, bet gan tajā, ka sievietei, kurai jārūpējas par šiem 2 vai 3 bērniem, visdrīzāk nebūs pārāk daudz laika, ko veltīt savām jaunajām attiecībām.

Sallija2  Pomerance, mans draugs vēl ātāk par mani kļuva par tēvu un viņa dēls jau ir pilngadīgs un studē. Tā kā nevienam viņš nekur vairs nav jāved :)

elsa  Labi gan ka ir bērni. Vismaz var tikt vaļā no tādi idiotu uzmācīgiem pišas piedāvājumiem.
Tev, autor, krāns un spermas vadi pušķī jānosien, lai değeneratīvu materiālu nešķied pa pasauli. Kaut uz savām rokām, jo tāpat neviena nedod. Un jācer , ka kāda dura prāta aptumsumā tev neļaus sevi apsēklot, jo jebkurā gadījumā, kad viņa sapratīs, kur vēži ziemo, būs tāda pati maita, kas nedod.

raima  Ne uz ko necer. Un arī reizi nedēļā fixo viņām nevajag. Mīļāko attiecībām nepiemērotas.

Piemērotas normālai ģimenes dzīvei, jo ir jau kāda nebūt dzīves mācība. Uz tirliņiem tik lēti neuzrausies.

burleska  Kāpēc neaicinās pie sevis? Ja uzticams un labs vīrietis, tad tas, ko var piedāvāt sieviete ar bērniem, ir ģimeniskums un mājas pavarda siltums. Protams, ja viņai ir 100 un viena problēma ar audzināšanu, tad tas ir problemātiskāk, bet, ja mājās ir harmonija, tad jebkurš būs laimīgs tajā ģimenē ieiet.

Vassermans  Jā un uz ko cer te vīrieši ar bērniem? Tos arī uzreiz noraksta jo šim tak alimenti jāmaksā, nevarēs par dāmas bērniem parūpēties:D

druskupagrozishos  Jason, izskatās, ka nebūs vis pārprasts ... paskaties uz izvēlēto leksiku: "Uz ko īsti te cer...?!
ko .. var dot ..! .. atvilkties pie veča .. fikso sexu! ! Attiecībām vispar nav derīgas!" Turklāt vai tiešām tik nevainīgs zēns, bez jelkādām attiecībām iepriekš? Jo kāpēc gan atļaujas teikt "uz citu attiecību pilsdrupam,jaunas neuzbuvēsi!" Interesanti, kas ar viņa attiecībām? Vai iepriekšējās attiecībās nav palikušas drupas??? Katram ir kādas attiecības bijušas iepriekš, kādēļ ienāk prātā, ka drīkst par citu attiecībām ķengāties, lai kādas arī tās būtu...

Edgars37  Autor, kas tevi interese? Sieviete vai vinas berni? Es, personigi, sis divas lietas nodalu, mani interese sieviete, vinas berni ne, galgala ne manis taisiti, tape ne es viniem ko esu parada, ne vini man...tad kape cepties par sievietes berniem, kas, butiba, absoluti nav tava dala😉?

burleska  Edgaram būs sarežģīti piepildīt vēlmi pēc saviem bērniem, t.i., atrast tajā vecumā sievieti bez bērniem vai sievieti ar saviem bērniem, kas pieņemtu to, ka tikai viņa bērns būs viņam svarīgs.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu