"Pasmejies par sevi pats!"

Tikai stipra rakstura cilvēks atļausies par sevi gan pasmaidīt, gan arī pasmieties.

Kādas citas rakstura iezīmes ir par apliecinājumu tam, lai sabiedrība konkrētu personu vērtētu kā "stiprs cilvēks"?
Cik ´´stipri´´ jūtaties jūs paši sev un ko par jūsu "stiprumu" raksturā domā citi cilvēki?

pasiivaa  esmu mīkstā! nu un tad???

Parama  slēpt savu vājumu ir moderni! un tagad tie veči ir tik kanpi, ka viņiem tikai stipras sievietes vajag.... nabadziņiem... :(

coldlands  Hanteles vēl spēju pacilāt, bet lūk rakstura nikulis.
Vakar iekliboju veikala, apsolot sev, ka nekādus čipsus.
Ielieku groziņā gurķus, tomātus, augļus..., līdz nonāku līdz kucinu vitrīnai, kur noraujas rocene.
Apmēram divdesmit minūtes, es ka tāds haizivs riņķoju apkārt kūkām mēģinādams iestāstīt sev, ka solījums bij tikai par čipsiem, bet par kūkām nekas netika minēts.
Man nepatīk veikalu iekartojums, jo man šķiet, ka našķus vajag izvietot kāda pagrabstāva, ar stāvam trepēm, tā lai aizdusa neļauj nokāpt pat pusi pakāpienu.

Aukstums  tie, kuri zin mani un manu dzīvi, sauc mani par stipru, apbrīno, slavē, utt... Tu jau varēsi , Tu esi stripra, izturēsi, vai tad Tu raudāt arī māki?? Kā man šitais ir noriebies,,, es negribu vairs būt stipra, visu izturēt, nesalūzt... bet es nemāku un nevaru būt vāja... ja būšu vāja, mana dzīve neies uz priekšu..(varbūt maldos).

Aukstums  visās sliktās situācijās saglabāju aukstasinību, spriestspēju, rīkojos, ja to prasa apstākļi... to vai salūzīšu vai raudāšu , uzzin nakts, un paši , paši tuvākie...laikam tad stirpu cilvēku īpašības , manā skatījumā ir- ātri reaģēt, izdzīvot... galvu noliecu prieksā visām sievietēm , kuras kara laiku pārcieta, izdzīvoja, nesalūza, savus mīļos glabājot...

lemija  coldlands +++ Precīzi!!! Tikai čipsu un kūciņu vietā man ir šokolāde un šokolādes konfektes.
Nebūs nekāds šķērslis arī stāvas trepes, iešu ilgi,bet mērķtiecīgi:))

riebekle  Nezinu, vai esmu stipra, bet man patīk pasmieties, patīk smieties un patīk smaidīgas sejas apkārt. Un par ko tad vēl pasmieties, ja ne par sevi pašu? :)))

DanaL  Par stiprumu nezinu, bet spītība un nelokāmība gan mums asinīs. Mums šķirne tāda. Vectēvs par to no komunistiem dabūja lodi pierē, tēvs izdzīvoja Sibīrijas ziemas vispār bez apaviem, tikai pa retam tika pie vecmāmiņas vaļinkiem. Mana pārliecība arī nav nopērkama.

Tessa  savu stiprumu nez vai vai cilveks redz. vienkarshi dziivo, ka vinjam shkjiet pareizi, ar savu nostaju un parlieciibu, nedomaju, ka kads sevi nomoka ar tadu jautajumu.
vieniigi, varbut, nokljustot labakos apstakljos (vienalga, lai kas tas butu un labaki var but vienmer. un par tiem labaki arii), atskatas uz paveikto un izbrinas: ka es to visu vareju?
un domaju, ka katram ta stipruma definicija arii bus citadaka. viens apgaziis kalnu un aizmirsiis, cits pacels pucinju no paklaja un tas vinjam bus lielakais sasniegums vai stipruma izradiishana.

Paula6  To stiprumu cilvēks parāda ne jau katru dienu, bet tikai noteiktās situācijās...kad ir sevi jāaizstāv, gan fiziski, gan garīgi. Neuzskatu sevi par tādu stipru cilvēku, bet dzīve bieži piespiež tādai būt, tāpat kā daudzām citām sievietēm, lai es varētu cienīt un mīlēt sevi, lai nepazemotos līdz "dzīvnieku" līmenim. Par to gan jāspriež ir citiem, kuri mani labi pazīst, bet vairāk patīk būt vājai sievietei līdzās stipram vīrietim.

baranka  Stiprs ir arī tāds, kas atļaujas citu priekšā būt vājš, var "atkailināties" citu priekšā un nedomā daudz par to, ko par viņu domā citi, ir viņš pats, izsaka savu viedokli un nebaidās, ka tas nesakrīt ar vairākuma. Visp.jau laikam katrs ir gan stiprs, gan vājš, katram savi stiprumi/ vājumi.

KlusumsL5  Tu jau vari mēģināt filigrāni žonglēt starp pašironiju, bravūru un vēl kaut ko, zīmēdamies kā stipra personība, bet tas stiprums nereti ir vien patukša ārišķība - tik daudzi, kas tādā vai citādā veidā ar savu stiprumu zīmējās, tagad ir pametuši Latviju vai pat priekšlaicīgi pārcēlušies uz viņsauli

jurks  Stiprsss! Katrs jau grib sevi uzskatīt kā stipru- salīdzinoši ar vājāko! Mums gribās lai esam uzmanības vērti un daudzu sekotāju elki! Sāncensības gars liek mums upurēt ļoti vērtīgus upurus šīs vēlmes piepildīšanai! Bet labi, ja tomēr apskaidrība ieslēdzas vēl pirms viss ir zaudēts, un saprašana liek sapast, ka tas viss ir ilūzija , un pašiegriba, kas agri vai vēlu liek sajusties pieviltam! Gudrs ir tas, kurš meklē tādu spēku kas nepieviļ! Kur šādu spēku atrast? -Dieva Vārdā!!!

Piparkuka  Stiprs ir tas, kurš iztur visu ko un saglabā dzīvesprieku, tic liktenim un dzīvo.

DanaL  Papildinot Paula6 viedokli ar piemēru:
Kaut kad labi sen skatījos kādu, šķiet, dāņu seriālu. Vāja sieviete, raudulīga, vīra valdonības nomākta, pat nožēlojama. Otrā pasaules kara laikā radās situācija, kad pēkšņi un ātri jānoslēpj cilvēks, kuram draud okupācijas varas izrēķināšanās. Viņa saņemas, noslēpj viņu savas mājas pagrabā un mēnešiem ilgi tur slēpj. Nevienam nerodas pat aizdomas, bet viņa tiek pāri savai nevarībai un vājumam.

Torpedo  Pa lielam tas ir pilnīgi vienalga, vai cilvēks ir stiprs vai vājš, jo visi tāpatās līdzās vienā zemē gulēs. Nu, iespējams, ka tie stiprie var labāk savus gēnus nodot tālāk, ja tāds ir dabas plāns, bet idivīda līmenī tak ir pilnīgi vienalga, vai nodod vai nedod tos gēnus tālāk.
Bet nu katrā ziņā patīkamāk ir kontaktēties ar cilvēku, kas daudz neko no sevis netēlo, tai skaitā stipro

MrJones  Luudzu,,,..luudzu,..nebaaziet aciis SABIEDRIIBU (kaa kaut kaadu meerauklu)!! Rezultaats, man skiet, skaidri redzams,..ja ir veel kaads, kas neredz, tad man ljoti zheel...tas jau ir VISS!
Ko sabiedriiba tev ir Labu dariijusi?
Nee...skatiisimies Globaali,...jo jasaak ir no pashas apakshas! Kas tad ir labs/slikts...Stiprs...kaadaa zijaa? Vai Donalds Tramps ir stiprs?
Peec maniem uzskatiem, meegjinot izdabaat sabiedriibai, tu tikai nodari lielaaku ljaunumu tai,...sabiedriiba ir Saindeeta, Piepe....,tas ir Saatanisma kults, kas variee ar cilveeciskaam Vaajiibaam...ar stiprumu tam vispaar nav nekaada sakara! Ja tu gribi buut stiprs, tev ir jaaiet PRET sabiedriibu.........,Sisteemu, kopumaa,...kurshs uz to ir speejiigs?? Varbuut, labas idejas uzrodas,...bet tas viss atduras pret pashu speeciigaako Religjiju,,...MONEY.....nauda....,tu nevari neko izdariit bez naudas,...un nauda ir taa, kura ievelk tajaa zankjii dziljaak un dziljaak, liidz kameer cilveeks vienkaarshi kalpo naudai...,aizmirstaas moraales principi,...cilveeks vairs Nav vins pats! Vari uztaisiit testu,...papeeti pashus situeetaakos ljaudis pasaulee...un tad padomaa, kurshs no vinjiem iisti var atljauties buut vins pats..?! ....un KO taads cilveeks ir speejiigs vairs izdariit sabiedriibas labaa../?
Bljin,,,..zinu, tas izklausaas crazy,...bet nevar, nevar vnk., skatiities uz lietaam virspuseeji...tas ir Ceelonis visaam nelaimeem,,...diemzheel,....ir tikai divi celji ejami,...vai nu tu izveelies skatiities Patiesiibai aciis...vai vai buut...kaa saka, upurim ne upurim...vnk. NEspejigam redzeet PATESIIBU! Tas buutu tas pats ja piem., iedomaasiies, tu atrodies datorspeelee...vari tur iziet vairaakus liimenjus, diezgan varonigs...ciinies...bet......neredzi, ka taa ir tikai Datorspeele!!!!
Sorry,,...par kaadu Stiprumu mees runaajam...?
Peec maniem uzskatiem, stiprms ir sastiits ar moraali,...cilveeks apzinaas, kas vins ir.. jebkaadaa staavokli atrodoties...u

MrJones  Peec maniem uzskatiem, stiprms ir sastiits ar moraali,...cilveeks apzinaas, kas vins ir.. jebkaadaa staavokli atrodoties...un redz kaut ko mazliet vairaak, kaa tikai Iluuziju,..t.i., Realitaati,,.Pariesiibu....ari paust savu nostaaju atsevishkjaas sitaacijaas,,,...NEBAIDOTIES..no SABIEDRIIBAS (nedomaajosha puulja).....un protams, ari savtiigi noluuki buutu jaaatstaaj malinjaa,,...jo runa ir par kaut ko citu, vai ne,....dizhaakaam lietaam?!
Jaa,,,..interesanti, kuri ir tie cilveeki, kurus mees vareetu panjemt no veestures plauktiem, kaa savaa zinjaa stipriibu izraadoshus...vai daudz vareetu vispaar nosaukt..? Tikai nesakiet visaadus Cheerchilus un taml. h*inju....Tesla,,...Kenedijs....es domaaju, ka ir....varbuut pat daudz, bet tikai, tie ir tie cilveeki, par kuriem mees vismazaak dzirdam! Eugene Mallove....cold fusion zinaatnieks, tika nosists liidz naavei,,...daudzi daudzi ir kas, tieshaam gribeejushi paliidzeet sabiedriibas attiistiibai, bet ir vnk., nonaakushi zem spiediena, tikushi ietekmeeti,,.bremzeeti un visaadi citaadi..,liidz pat neskaitaamiem, mistiskiem, naaves gadiijumiem...,varbuut vairaak par to vajadzeetu runaat, jums taa neskiet..?
Sabiedriiba, peec kopeejaam vrziibas tendenceem skatoties, nav laba,..un ir pelniijusi to ko ir pelniijusi,..taapeec, ka nav speejiigi domaat...PASHI...,katrs individuaali,...politikji...vai Dievs tur grib, lai buutu taa...kur mees ar visu to esam tikushi.......? Meeslainee, daargie draugi.....MEESLAINEE!!

MrJones  Jurks,..man skiet, tas ir tieshi tas Dievs, kas Pievilj! Piekriitu, ka daudzi ir tikai sekotaaji,..bet to pashu jau vareetu ari attiecinaat uz kristiigaas dogmas sekotaajiem,,..ja ari ir Biibelee patiesiibas, tad vinja ir kodeetaa veidaa,...akli izlasiit, sekot, piesleegties visaadaam sektaam,,..tas ir kaitiigi! Ne velti vinja mums ir briivi pieejama,...jo jaa...patiesiibaa, sabiedriibai ir pieejamas okultaas (SLEEPTAAS) zinaashanas, kuras vienkaarshi cilveeks diez vai savas dziives laikaa izlobiis,,...ja tu atreferee tieshaa veidaa, tad viss ljoti jauki iederas Zionistu plaanaa, peec kunga un avs scenaarija,..tur ari ir visa taa sleepataa burviiba!!
Cilveekam IR tiesiibas ieskatiities patiesiibai aciis...un jaa...materiaalisms ir tikai maza daljinja, buutiibaa, nieciiga, lai uz to pamataa koncentreetos,,..ne velti piramiidas augsheejie slaanji ir apseesta ar okultismu un simboliku...tas NAV taapat vien tikai taapeec, ka smuki izskataas, izklaides peec..! Lai manipuleetu ar NEzinaashanu,...okultisms, pats par sevi nav saatanisms,,..universaalaas zinaashanas, kuras var tikt izmantotas gan labos gan sliktos noluukos,...a ja esi pakljauts shiem rituaaliem, tas nepavisam nav labi!!!
Kaa tev, Jurks, liekas....kaadu plaanu Tramps veelas iistenot...,speeciigs Izreelas fanaats,..skatoties no Biibeles perspektiivas...,vai nevareetu vilkt savas paraleeles?? Ar Benjaminu Netanjahu:
´´Sometimes they HAVE to be BOMBED into going to WAR´´
..kaa salaulaats paaris,...ar to pashu 9/11 autoru!!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu