Sievietes, cik jums svarīgi?

Sievietes, cik jums svarīgi, lai jūsu esošais vai potenciālais vīrietis lasītu grāmatiņas?

Felde  08.37 Piekriitu. Ja cilveeks satiekoties-saak apspriest izlasiito literatuuru,un akadeemiskas zinasanas-un nekaa cita,par ko parunat,nebuus-skumiigi! Piekriitu,ir jalasa,bet,tas nav jaauzsver,vai japieprasa,lai citi lasiitu.... Te izskaneeja-ja otra majas neredzu graamatas-beegu... :) nu nez.....

Geisha  Man bērnībā tēvs lasīja Ringlu. Ļoti patika kad lasīja vai stāstīja pasakas. Arī es savām meitām bērnībā lasīju vakaros pasakas. Ļoti patika Skaidrīte Kaldupe, Anna Sakse, protams Andersens. Tu jau prasīji par grāmatiņām. Vīrietim tehnisko literatūru jāmāk lasīt un saprast.

solvitas  Ai nu Torpēdi ko tas dod, ka tu lasi Jūlija Krūmiņa grāmatu? Tas jau ir tas pats, kas šķirstīt "Privāto dzīvi" un klačoties par to pēc tam. Ja tu vismaz kā Ādolfs Hitlers lasītu Nīčes garadarbus un kaltu idejas par sociuma gaišo nākotni, bet tā tik lētas klačiņas un medību stāstiņi pensionētiem onkulīšiem.

gertrude  ja iepazītos ar vīrieti, kurš tāpat kā Torpēdis lasa Rudzīti un Kuģi, muktu prom, neatskatoties, tāpat arī ja cilvēks lepni paziņotu, ka kopš skolas laikiem nav izlasījis nevienu grāmatu. patiesība ir kaut kur pa vidu, nav interesanti ar cilvēku, kurš ir ,,pārlasījies´´, bet arī drusku gudrāks par zābaku, nav patīkams.

elsa  Grāmatiņas nav obligāti. Lai lasa jebko,kas viņam interesē un galvenais- lai saprot, par lasāmvielā ir runa. Vīrietim jābūt dzīves gudram.To no grāmatām neiegūsi.
Man svarīgāk,lai aiz vīrieša muguras ir droši. Lai viņš prot dažādus saimniecībā noderīgus darbus.

Aukstums  pilnīgi aizdomājos, jo nezinu nevienu vīrieti, kurš absolūti neko nelasītu... ja , man personīgi tad mums jābūt uz viena viļņa.vai blakus viļņos, bet ar kopēju vērtību sistēmu ..

riebekle  Ja vīrietis lasa, tad tas ir ārkārtīgi patīkams bonuss. Vienmēr ir interesanti apmainīties viedokļiem par to vai citu grāmatu. Man patīk, ja man iesaka kādu grāmatu, kura ir lasīšanas vērta. Ja nelasa grāmatas, nu tad... nelasa. Skumji, bet ja tas kompensējas ar kādu citu man interesantu sarunu tematu, tad var iztikt, tāpēc vien jau vīreiti nevar norakstīt zaudējumos, ja viņš nelasa. Ir lasītāji un ir nelasītāji, un tas ir normāli.

DanaL  Ļoti svarīgi. Pat ja tā ir tikai tehniskā literatūra par auto uzbūvi vai kāda sēņu grāmata. Tas nozīmē, ka viņam ir interese par dzīvi, un viņam nepietiek ar kaut kur internetā vai "viena tante teica" sagrābstītām gudrībām (dumībām). Esmu tādus pseidogudriniekus atklausījusies līdz nelabumam - var gvelzt visuko par visuko, tikai galīgi garām. Mūku no tādiem atpakaļ neatskatīdamās.
Es pati un visa mana vecāku ģimene, arī vecmāmiņa, kas dzīvoja kopā ar mums, bija grāmatu lasītāji. Tā nu tas man ir viens no vīrieša kvalitātes kritērijiem.

DanaL  P. S. Tagad mani vairs neizbrīna, kāpēc šeit dažu komentētāju viedokļi ir svaigi, oriģināli un lasāmi. Man jau pasen radies vismaz aptuvens priekšstats par to, kuri šeit ir lasītāji, un kuri raksta tikai "plusiņu" medībās.

Drole  Svariigi, lai nelasa visaadus ugjuskugjus, bet gan graamatas, kas neruusee, piem., https://www.goodreads.com/list/show/109006.Dr_Jordan_Peterson_s_Book_List

Vassermans  Tas noteikti būtu bonuss, tāpat kā māka spēlēt uz bajāna un izcila māka veikt kunilingu:D

ne_meklejumos  Nav svarīgi, tagad visu var izlasīt internetā. Pati kādreiz lasīju ļoti daudz, jo nebija citu iespēju uzzināt ko jaunu, bet tehnoloģijas laikmetā to vairs nedaru, palēnām arī žurnālus atmetu.
Šodien bez interneta nav iespējams izskoloties, man vajadzēja bibliotēkā rakņāties, meklēt izglītojošo literatūru, mazdēls to visu atrod internetā. Tak ar visu tā, kādreiz tehnisko rasēju uz papīra,dzēsu un no jauna līnijas vilku, tagad AutoCad ātri un viegli to visu paveikt.

Eurika  Svarīgi ir tas KO viņš lasa. Reālā dzīvē, attiecībās tomēr vērtīgas ir tieši vīrieša kā cilvēka kvalitātes. Attieksme pret apkārtējiem,empātijas spēja un kultūras līmenis. Kā arī spēja mīlēt un rūpēties par savējiem. Tātad ne grāmatu lasīšana(nelasīšana) ,bet domāšana,gudrība,attieksme.

studentka  DanaL-sasmējos par to sēņu grāmatu. Mans gadījums no dzīves-kad nopirku vasarnīcu, savā mežā pirmoreiz mūžā ieraudzīju murķeļus tādā daudzumā, ka būtu vērts pagaršot. Lasījusi jau biju, ka var ēst, bet man tomēr drošāk bija izprašņāt tantiņu tirgū, kas tās sēnes tirgoja un noskaidrot pie dzīva cilvēka kā tie murķeļi gatavojami, lai ar garantiju paliktu dzīvs un vesels.Tagad tās ir vienas no manām mīļākajām sēnēm un pati varu pastāstīt kā gatavot. Lasīt grāmatu jau ir labi, bet ja tu netaisies sēņot un tās sēnes ēst, tad-priekš kam.
Cits gadījums -iepazīnos ar oho onkuli, kas kā teica ir elektriķis ar maģistra grādu-tai pašā vasarnīcā palūdzu pielikt sensora lampu pie durvīm-tad ko viņš- sāka rēķināt ampērus, vadu šķērsgriezumus un ko tik vēl ne, bet to lampu man tā arī nepielika, vada šķērsgriezumu uz aci nemācēja noteikt, redzējis tikai grāmatā, baidījās. Nu un priekš kam tādam tas maģistra grāds?

DanaL  Studentka, (nevis "sasmējos", bet "pasmējos" vai "izsmējos"), man prieks, ka tev prieks un grāmatas nav jālasa :)

Luusila  Es pati lasu diezgan daudz, bet cienītais gan, diemžēl, ne visai. Tas nenozīmē, ka viņš ir nekam nederīgs cilvēks; man tikai jāsaprot, ka ir tēmas, kuras es ar viņu neapspriedīšu.
Viņš izdarīs visu vajadzīgo saimniecībā, savāks ap sevi visus bērnus, zinās, kas kuram ir vajadzīgs, smalki atcerēsies, ko sievasmāte ir lūgusi, pestīs savējos no visādām ķibelēm un mācīs no tām izsargāties, manas slimošanas laikā reizēm burtiski ir nēsājis mani uz rokām, ...
nu bet izlasīto es pārspriedīšu ar māsu vai mammuci. Man pietiks. Savukārt viņam atļaušu skatīties visādus viņu interesējošus sporta raidījumus, un nepīkstēšu, kad šie abi ar meitu iet skatīties basīti sporta hallē.

lapukoks  Kā jāsaptot termins "grāmatiņas"? Var lasīt e-grāmatas, audio-grāmatas, lasīt internetā tiešsaistē, var arī pa vecam - papīra formātā. Par kurām " grāmatiņām" iet runa.

_Krasula_  Nav svarīgi. Var lasīt arī ziņas, sēnes, ogas, tējas zāles.

burleska  Lasot komentārus, sapratu, ka tas, kas mani tiešām kaitina, ir nevis nelasīšana, bet muļķība un uzspēlēta inteliģence ar tādu pārākuma pilnu skatienu uz apkārtējiem.

Discreta  Viņam ir jāinteresējas par šo un to un jābūt domājošam. Tāds, kas iedziļinās lietu būtībā. Protams, ka jābūt kautko izlasījušam, bet tas nenozīmē, ka viņam obligāti jālasa grāmatas.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu