Vērtības

Pie komentāriem par Šomases seju bez grimma izlasīju lietotāja "vīrietis" viedokli, ka sievietēm vispār neesot jākrāsojas, galvenais esot klūt stiprao, izglītoties un nest naudu mājās, tās sakrāsotās derot tikai kā bērnu iznēsāšanas masīnas, bet bērni jau mūsdienās nevienam nav jagadzīgi, jo tie ir tikai lieki tēriņi un lieka atbildība. Tad jau sanāk, ka sabiedrība pieprasa lai sieviete ir vīrietis? Ja jau viņas pamatfunkcija ir būt stiprai un nest naudu? Un nekādā gadījumā nevairoties un neizrādīt vājuma pazīmes. Uz kurieni mēs ejam?

Luusila  Ar tik ļoti aizpampušām acīm noteikti ir jākrāsojas. Jeb jābeidz dzert. (tiktāl par nemālēto Šomasi)
(piemet savu artavu oho pulka ļaunīgajiem komentāriem,- tūlīt labāk palika.)
Bet uz leopardines jautājumu, uz kurieni mēs ejam, tad es eju mazgāt logus. Kur viņa iet, ta piķis viņu zina.

Edgars37  09:15

A man Solvitas pieeja patik - nevajag muldet, bet rikoties;)!!! Ja varetu, sim komentam kaut 100...0 ikskus uzspiestu;)!

Drole  Anglju zinaatnieki gan piekriit atzinjai, ka uz gjeeniju atvaseem daba atpuushas.

"In a society in which status achievement is related to any appreciable extent to individual qualities (“merit”), genetic inheritance will thus produce a degree of intergenerational mobility as individuals with low qualities born to higher strata will tend to move downward in status, whereas individuals with high qualities born to lower strata will tend to move upward. "
http://www.oxfordhandbooks.com/view/10.1093/oxfordhb/9780190299323.001.0001/oxfordhb-9780190299323-e
-22

Jurijs1962Augums163  Egoistiskā "leopardine" izrok no kaut kādas čupas kārtejais mēsla gabals, pacēļa augšā, visiem rādā, "pārdzīvo", līdzjūtnieces jau sev atradusi - ko tik velk cilvēciņus uz mēsliem kuri atrodami starp jebkuriem komentāriem ?!
Neesmu egoists, arī zinu vārds "paldies", laikam tāpēc mani nevelc.

Margriete  No mūžības viedokļa nozīme ir tikai tam, kas ar ko kopā bērnus ir atstājuši, nevis kurš kuru ir mīlējis. Tāpēc sievietēm, kuras citai līgavaini aizvilinājušas, vajag viņu arī uzturēt līdz mūža beigām, jo TAI viņš pilnīgi droši nebūs vajadzīgs. Un cita vietā dzimušajam knēvelim polisi var pirkt, ja daudz blatot gribās netā.

neko  Nu lēta provokācija šī tēma.

Nepaslinkoju, apskatījos: oriģinālais komentārs skan "attīstīt humora izjūtu un iegūt labu izglītību, attīstīt biznesu, kļūt par patstāvīgu un stipru sievieti."

Tur nav neviena vārda ka bērni nav vajadzīgi. To visu Tu pati izdomāji.

Ja tevi tik ļoti aizkar fakts, ka sieviete tiek vērtēta pēc viņas darba tikuma/čakluma vai kā nu to nosauc, tad tā viņas ir gadu tūkstošiem vērtētas un tas nekad nav traucējis lielas un spēcīgas ģimenes vedot.

makonjstumejs  Tādi ir dabas likumi, Y hromosoma paliek īsāka.

Jurijs1962Augums163  Kāpēc par kaut kādiem "tirliņiem" (pat nezinu ko tas nozīmē) tikai mūs, vīriešus sauc ?!

Drole  Nepaslinkoju, apskatījos: oriģinālais komentārs skan: "Vidusceļš ir attīstīt humora izjūtu un iegūt labu izglītību, attīstīt biznesu, kļūt par patstāvīgu un stipru sievieti. Šīs te nošpaktelētās lellītes ir ļoti neizdevīgas ekonomikai, jo pārsvarā nav ar īpaši augstu IQ kā arī pārsvarā funkcionē tikai kā bērnu iznēsašanas mašīnas. "

Kad bizneswomenes buus sevi visu atdevushas ekonomikai, naaksies ievest gastarbaiterus no austrumhanisteem, kas staasies stipro sievieshu vietaa stuteet ekonomiku un maksaat pensijas.

Margriete  Skatos, kāds salīdzina jēdzienus "āboli" un ´´sarkani", un secina, ka labāk būt sarkanam, nekā ābolam D:)
Neredzu neko sliktu, ja sieviete ir jauna un skaista, un sakopta. Tas nav pretrunā ar viņas veiksmīgumu karjerā. BTW, ir bijis pētījums par godu blondīņu anekdotēm, kura rezultātā uzrādījās blondīņu intelektuālais pārākums pār brunetēm.

Piparkuka  Interesanti gan- ja Torpedo ir 2 mantinieki, kur tad sieva palikusi?!:)) Tad jau, gan jau, turpat vien ir.
Un- meitenei labāk mazāk krāsoties, jo tā ilgāk āda paliek laba, arī pati ilgi jauna izskatās. Viennozīmīgi!

Labrador  Latvijaa , kaa visaa postpadomju telpaa , sievietei , lai piesaistiitu resnu , spalvainu , rupju un bagaatu viirieshu uzmaniibu , jaalieto peec iespeejas vairaak grimma un silikona. Paveerojiet muusu taa saucamaas elites kungu daamas! Peleekaas peles , kaut arii simpatiskas ,izgliitotas , galma broileriem neinteresee. Pirmais solis broilera piesaistei ir jauniibaa uzsaakt apmekleet kaadu fotomodelju studiju.Taas nereti piegaadaa preci (galju) pirtiim ,kur tusee bagaati , resni , plikpauraini broileri. Noskatiijos raidiijumu par Maskavaa organizeetajiem kursiem sievieteem - golddigereem. Tur to visu maaca. Turklaat veel , izraadaas , taadiem broileriem ljoti patiik histeerikjes!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu