"Sieviete-Dieviete, sieviete-velns...

....vīriets bez sievietes maziņš un melns."
Cik lielā mērā piekrītat šai sentencei? 😊 (Interesē abu dzimumu viedoklis) 😍

Tessa  vot tiiri hipotetiski es gribetu zinat, kapec ir japrot adiit zekjes. nu piemeram. dikti gribas pamatojumu.
par pusdienam pat nejautaju, uz katra stura estuve.
par majiigumu majas. tagad jau kadu laiku mode ir minimalisms, loft un eklektika. man gruti iedomaties majigu interjeru shada stila.
tatad, ja nav majiguma dziivoklii,nav adiitu zekju un edam restoranos, attieciibu kvalitate nenormali ciesh?

Epifanija  adīt zeķes tā jau ir romantika, kad pati ar savam rokām uzadi savam mīļotajam zeķes, māk visas, skolu nevar pabeigt, ja neprot adīt.. tas tā pat kā par ēdienu, kad tu pagatavo kaut ko pati, ne nopērc veikalā ir atšķirība, jo klāt ir arī pielikta mīlestība... es pati esmu adījusi zeķes un ir procesa laikā radušies kuriozi šajā, nevaru pat tagad vēl smieklus noturēt to atceroties, bet galvenais jau nav rezultāts, galvenais ir pats process, cik daudz pūles tiek pieliktas, lai radītu noskaņu..

anis  Tā gan-attiecības var attīstīties mājīgumā! Rūpēs par otru. Cietumā un kazarmās kāda gan attiecību attīstība ,ja viss pēc reglamenta un kalkulācijas-pēc vidējās vajadzības...?

rokons  Lai cilvēce neizmirtu, vajag abas daļas, bet mūsu platuma grādos reizēm sievietes ar dažādiem paņēmieniem grib gūt lielākas noteikšanas tiešibas.
Ne vienmēr tas ir saprātīgi un lietderīgi :)

Virgo  Ne jau pilis un tilti , ne jau kosmosa kuģi un elektronskaitļotāji ir grandiozākais ko spēj vīrietis , bet gan bērniņš..... un te nu sievietes bez vīrieša ir melnas , maziņas un vispār izmirstoša suga...:)

Piparkuka  Ļoti daudzi vīrieši ir patstāvīgi, "lieli", nav maziņi un melni, bez sievietes. Varbūt un iespējams- viņos ir mīlestība pret kādu sievieti, kas palīdz uzturēt šo lielumu un spēki.
Un pēc rakstura daudzas sievietes nav dievietes. Tā nu ir, kaut gan savējais mīlēs arī raganiņu.

Rodnijs  Jā, tā ir taisnība. Vīrietim sasniegumu, panākumu pamatā ir mīļotā sieviete, tieši viņa dod to dzirksteli lai viņš gribētu kaut ko sasniegt. Var daudz sasniegt arī viens, bet tad viņš strādā caur citu enerģiju (arī dziļš apvainojums var kalopt par enerģiju), ne no iedvesmas. Tad attiecību ziņā iekšā ir tukšums, ko cenšas aizlāpīt citā veidā.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu