Dzīve bez skūpstiem.

Jūs varētu būt attiecībās ar tādu cilvēku,kuram riebjas skūpstīšanās un viņš to nekad nedara?

Geisha  Tātad mamma savu zīdaini nebučoja tāpēc arī pieaudzis negrib maigoties. Kas bērnībā ir bučots, lolots, ucināts un bužināts tas arī dzīvē bučojas un maigojas.

elsa  Torpēda, kā tu zini tik daudz par smirdīgiem bābiešiem , ja mēs zinam, ka tev neviena nodod?
Un izlasās , ka ja nu kāda reiz iedevusi, tad tev no tā ir psikoloğiski zeksuāla trayma. Nabadzīc.

elsa  Bet ja par tēmu- man skūpsti ir ļoti svarīgi. Un tā kā neskūpstos ar da jebko, bet ar cilvēku, kas mani uzrunā fiziski, tad tā ir pat nepieciešsmība.
Pēr vienās kāzās jaunam pārim uzsaca "rūgts" un līgava tā savam līgavainim piesūcās, ka likās- tūliņ izsūks sausu. Tad gan šķěrmu dūšu uzsita. Bet jādomā, vīram tas patika. Neba velti precēja. Svarīgi , lai abiem patīk, kā otrs to dara.

Paula6  Izlasot tēmu nobrīnījos..tiešām tā tas arī dzīvē ir?! Nezinu nevienu, kuram tāda liga būtu, jo...skūpsts, pieskāriens, glāsts ir tāds mīļums, ko jau ar pirmajām dzīves stundām izjūt cilvēkbērns un tā līdz pieaugušam vecumam un līdz pat nāvei. Jā, skūpsti ir ļoti dažādi..uz vaidziņa, uz pieres, uz lūpām u.tt. franču, gaisīgie un īstie..ļoti daudzveidīgi...tie ir mīlestības izpausme un ir vajadzīgi ikvienam, bet kā kurš tos izpilda...kā nu bērnībā ir izjutis, vērojis un kaut ko no sevis arī pielicis.
Piekrītu Geishai...jo vairāk bērnībā būs mīlēts, tad arī pieaugušā dzīvē tāpat darīs, bet ja "riebjas" un nekad nedara, tad nekad nav bijis mīlēts vai arī kāds ir atļāvies pasmieties...rupjš žests.

Luusila  Torpedo 15:18, tā laikam saucas andropauze. Seksu sen vairs negribas, sievietes kā suga kaitina, bet kaut kādas senas atmiņas par to, ka vispār kaut kad tā bija labi, pamudina tomēr procesā piedalīties. Tak liecies mierā,- skaista bij jaunība, tā nenāks vairs.

Aukstums  Zinu vīrieti, kurš neskūpstās, viena iemesla dēļ, lai nekļūtu emocionāli tuvs ar sievieti. Man kā jūtīgai (:D ) dvēselei , tas ir traucējoši, jo man vajag bučot savus mīļos, rītā vakarā... Vīrieti it sevišķi... hm, varbūt tēmā minēto vīrieti, ja viņš ir ĻOTI SVARĪGS, var lēnām pieradināt pie tā un atrast abiem kopīgo patīkamo skūpstu veidu?>?

edding  Ot, piekrītu Torpēdim. Man ar 69 vispār nepatīk, tikai katrs cipars atsevišķi.
Bučoties patīk, bet ne ar kuru katru. Gan jau dažas dūras tūlīt sāks spārdīties, visvisādi locīt un komentēt visur kur tik iespējams, pok-u-uuj, bet man patīk mēreni iesmaržojies vīrietis ar odieri, kura notis vai kas tur, man tīkamas. Ar tādu nevaru iedomāties attiecības bez skūpstiem.

furnitura  Man arī riebjas skūpstīties. Secināju, ka visiem vīriešiem ir vienāda sāja siekalu garša, un tas piebesīja. Fu. Turklāt vēl daži par īpaši svarīgu uzskata iebāzt savu mēli pēc iespējas dziļāk, tā lai rastos rīstīšanās reflekss. Vēl dažiem patīk kost un zīžļāt lūpas kā paliek gluži vai zilumi.
Iespējams, ka iemesls ir tāds, ka nevienu nemīlu, bet dzimuaktiņu vajag, citādi kā veidosi stabilas attiecības? Vieglāk arī ir atdoties fiziski nekā garīgi, ti. skūpstīšanās tomēr vairāk ar sirdi saistīta.

Jurijs1962Augums163  20:08 Да уж ... как говорил Киса Воробьянинов (12 Стульев)

edding  20:08
nu nezinu gan Atdoties bez skūpstīšanās tikpat kā ēst zupu bez sāls

siikaa16  Skūpsti ir ļoti svarīgi. Ja nemāk otru orāli apmierināt līdz orgasmam, tad tiem var būt riebjas 69. Forša poza! Ja kāds laiza dupsi, tad var tādu kaifu noķert. Kā desmit orgasmi kopā. Ja nav pieejams ūdens, nav ko ar seksu nodarboties.

Piparkuka  coldlands: "lasi pārvietojusi ledusskapi, ieslēdzu televizora kanālu"
vai tiešām?! pārvietojusi. :)

P.S. Var būt kopā, taču agri vai vēli tas izbeigsies. Jo skūpsts ir kā tāds kopā saturošs elements, viens no svarīgākajiem.

EzitisMiglaa  😂 esmu pie kategorijas - reti Kad un ar ko skūpstās . Sekss -iekāre , bauda . Mīlestība - vnk otra cieņa. Visas trīs lietas varu kā apvienot , tā ar atdalīt .

dodekaedrs  Man šķiet, ka tieši skūpstam ir izšķirošā nozīme, lai dotu akceptu tālākām attiecībām. Ja nepatīk otra garša un smarža, tad diezgan nereāli ir realizēt baudpilnus mirkļus.

eli123  Pēc gandrīz 11 gadu laulības dzīves, mums ar vīru arī nav skūpstu. Ir garāmskrejošas bučas ikdienā. Bet skūpstu gandrīz nav vispār. Apmēram pec 3 gadu laulības perioda, es to tā kā bišķi pārdzīvoju, bet jāsaka, ka tagad nemaz pašai nav vēlmes skūpstīties. Un kad vīrs izrāda iniacitīvu, kaut kā vairāk vai mazāk novēršos. Nē, man šis cilvēks ir ļoti svarīgs un mīļš, bet ir lietas, ko nevēlos darīt.

Aukstums  11:27... nu nez... es savējo arī pēc 15 gadiem gribēju skūpstīt un iekāroju kā pirmo reizi,... jo ik pa laikam atcerējos, kāpēc es šajā vīrietī iemīlējos... bet, katram savs,

Piparkuka  eli123- iesaku paraudzīties uz vīru savādāk, kā uz vīrieti!! Lai viss pamazām neizjuktu. It sevišķi, ja viņš gribētu....
Svarīgs un mīļš nav mīlēt! Uzmanies.

eli123  Piparkuka- es zinu, ko tu ar šo gribi teikt... Bet... ir tā kā ir. Un man ir labi, vismaz šobrīd. :)
Un ticu, ka arī turpmāk būs labi. Es nez, neticu mīlestībai mūža garumā, vispirms pirmie gadi ir tā mīlestība, bet tad jau sākas rutīna, cita veida mīlestība. Skūpsti tur ņepričom. Arī ar citiem nav vēlmes skūpstīties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu