Jautājums precētajām meičām

Cik psiholoģiski viegli vai smagi bija pirmo reizi pārkāpt laulību? Kas uz to pamudināja - ljubovnika neatlaidība un šarms, kādas reibinošas vielas, vai kādi citi faktori?

Delfinija  Es biju uzticīga vīram pilnībā. Sķiršanās bija ļoti sāpīga.

Marija_Anna  Aiz ko tāds konkrēts spriedums un pārliecība ?
"Ja vam ne skazhu za vsju Odessu ... " , taču 21 gada laikā tāds doma prātā nenāca. Redzi, bez dabas dziņām vēl ir arī morāle un principi, kas koriģē tās dziņas.
Un no Spodra topikiem vēdī tāda nicināšana, augstprātība... Kura tad tevi tā apbižoja ?

Edgars37  19:19

Es a nesaprotu - konkrets, forss jautajums un atbilzu vieta Toricelli tuksums;(...a dzive tadus Marksa?Engelsa sejumus var saklausities, ka maz neliekas;)!

Torpedo  Varētu jautāt, kurš no vīriešiem atteiktos pārgulēt ar skaistu precētu sievieti, ja neviens par to neuzzinātu, tikai tāpēc, ka viņa ir precēta, tas ir, vadoties pēc morāles apsvērumiem?

coldlands  Esmu 100% pārliecināts, ka lūk onkas nekad nav krāpusi un nekraps.

Maribella15  Kādēļ tad paši nepajautājat tai precētajai sievietei, ar kuru guļat?! Tieši un konkrēti.

Edgars37  21:41
...bet jauta jau par Jusu pieredzi, ne jau par to, ar kuram gulam...par vinam mes pasi jau visu zinam;).

kvarts  No savas pieredzes varu teikt, ka vienīgais ko precētās sievietes nožēlo ir tas, ka viņas to nav izdarījušas jau krietni agrāk.

solvitas  Kvartam taisnība, kad sieviete to izdara, tad nožēlo, ka tik ilgi vilcinājās pirms tam. Jo sievietes sānsolis nozīmē attiecību beigas, tas nav kā vīrietim apskriet pa kvartālu, pavējoties un tad lavīties atpakaļ ar nolaistu asti. Ja sieviete iet uz sānsoli, tad viņai ir skaidrs ka ar tagadējo vīru attiecības ir beigušās un nebūs tur nekāda ilgi un laimīgi vairs. Tas ir beigu sākums.

Vassermans  Solvitas tu mazliet neidealizē sieviešu dzimumu? Neesi nu tik divkosīga, arī sieviešu dzimumā netrūkst vienkārši mauķeļu :D

solvitas  Vassermans, nu kad nākošreiz satiksi kādu, kuru uzskati par vnk " mauķeli" , nu parunā sirsnīgi un mīļi ar viņu. Esmu diezgan pārliecināta, ka tādu viņu būs izveidojusi skarbā dzīve. Un ka arī viņai ir sapnis par laimīgu ģimenes dzīvi un cieņpilnām foršām attiecībām. Sievietes tāpat kā suņi nepiedzimst ļaunas, ļaunas viņas kļūst tad ja pret viņām izturas kā pret ķēdes suni.

Vassermans  Solvitiņ, man tālu nav jāiet, zinu pat te dažas :D un ne no sliktas dzīves, bet no tā ka pārāk labi dzīvojās, tad sākās vāvernieze jo gribās vēl un vēl tos asumiņus, jo vīra kungs strādā un pelna, bet nu sievietei taču vajag vēl uzmanību un nekogurušu krānu :D

solvitas  Vassermans, runā jau, ka tu esi tas, kas ir tavi draugi. Un ja jau tavas draudzenes ir preceltas sievas, kuras alkst tavu nenogurušo krānu un pēc taviem izteikumiem esot mauķeles, tad izdari secinājumus pats, kas tu esi. Es pati vispār uz randiņiem neeju un nekāda seksa man nav, i neprasās. Un jo vairāk šeit palasu Vassermana tekstus, jo vairāk priecājos, ka man nav nekāda vīrieša. Domāju, ka es kā Olga Dreģe varētu turpmāk dzīvot viena. Komplimentus un uzmanību es tāpat saņemu no vīriešiem, tā kā ar pašapziņu viss ok. Drīzāk suni varētu paņemt mājās, tas vismaz neviltoti un pa īstam mani mīlēs un gaidīs.

burleska  Piekritīšu solvitas, ka, ja precēta sieviete iziet uz tādu soli, tad tas ir beigu sākums. Vismaz mana pieredze ir tāda.

aija_69  (c) Ja precēta sieviete iet uz sānsoli, tad viņai ir skaidrs, ka ar tagadējo vīru attiecības ir beigušās un nebūs tur nekāda ilgi un laimīgi vairs.
P.S. Sānsoļa fakts arī netiek slēpts.

av2  jaapiekriit, ka lielaaka dalla sievietes saak laist pa kreisi tad, kad maajas ir viss ...over. Viiriessi veel tajaa faazee...saak dzert tikai.

EsparTevi  Tas ir tāpat, kā ja vīrietis izdara kaut ko egoistisku, tātad viņam ir sūdīgs raksturs. Taču, ja sieviete parāda savu sūdīgo raksturu, tas tiek pasniegts, kā baigi neatkārtojama, unikāla un dievināma sievietes īpašība! Tāpat arī te, maukas sāk saukt par taisnības revolucionārēm, bet maukurus par nozēlojamiem dzīvniekiem! :D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu