Vai mīlestība dzimst uz mūsu klupšanas akmeņiem?

Citāts no kādas filmas: "..Mīlestība ir skaistas jūtas, bet tā vienlaikus arī uzrāda sliktāko mūsos, taču nomierinieties, jo uz mūsu klupšanas akmeņiem dzimst mīlestība"

av2  zinu tikai vienu, ka vinna atnaak...negaidot, neplaanojot...

shining  Jēga tai teicienā tomēr ir, jo neviens nav tik universāls, lai attiecības ritētu tik gludi, kā pasakās. Dažkārt pietrūkst prāta, zināšanu, biežāk - vieduma sava ego menedžmentā, kas ir galvenais šķērslis īstās mīlestības iepazīšanai. Jebkurās attiecībās iespējams daudz ko saprast, iemācīties, novērtēt, taču tikai tajās, kurās atkailinām savu dvēseli, tātad caur klupšanu, iespējams pietuvināties cilvēka (sevis un otra) eksistences pamatiem, lai pakāpeniski sāktu mīlēt. Kamēr tas nav saprasts, tikmēr mums viegli ietirgot dažādus mīlestības surogātus: hormonu reiboni un aprēķinu - kā smadzeņu ķīmija nomainās, parādās izdevīgāki varianti, tā arī "mīlestība" noplok.

Eurika  Feldei ir taisnība..turpinot viņas sacīto. Tādus vīriešus vada emocijas,instinkti. Viņu psihes attīstība ir iestrēgusi puberitātē. Viņi nespēj mīlēt !!! Tikai iekārot un mainīt partnerus. Tie arī ir tie kas slavina "brīvās attiecības" !!!. Galvenais viņiem ir seks - uzskata par "mīlestību". Iesaku sievietēm palasīt dr. zālīti. Lai neizniekotu laiku,dzīvi tādiem slimniekiem.
Šeit oho komentāros var redzēt reālus piemērus tādiem vīriešiem.

burleska  Oj, tas vēl labi, ja galvenais sekss :D Reizēm galvenais mēdz būt nauda...

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu