Dāmas, kādas jums ir attiecības ar draudzenēm?

Atsaucoties uz kādu no iepriekšējām tēmām.Vai jūs uzticaties savām draudzenēm?Vai tomēr ar vīriešiem un draudzenēm izklaidējaties atsevišķi, lai draudzenēm nav iespējas veci nocelt pat ja gribētu!Tāpat arī vai izvēlaties par sevi nesmukākas draudzenes lai nav nekāda konkurence?Jo ļoti smuka draudzene tak var būt potenciāli bīstama?

Geisha  Manas 2 draudzenes gan ielīda manu vīriešu gultā. Tāpat neko nepanāca.

edding  Man ir vairākas draudzenes. Draudzēties ir jāprot, dažreiz jāpaklusē, dažreiz jāpietaupa skarbāku viedokli, jāatrod laiku utt. Protams, tas ne katram dots, tādēļ gadās, ka draudzeņu nav.
Ja man draudzenes vīrs kaut ko piedāvātu, es to uztvertu kā spļāvienu sejā, jo gan vīri un viņu brāļi manā uztverē ir kā radinieki.

antikrize  Ir labi, ka ir kāda uzticama draudzene, daudz nemaz nevajag. Situāciju pavērot vajag, arī draudzeņu vīri nav bez vainas. Gadās, ka paši piedāvājas uz draudzēšanos.

Geisha  Oi, visas te tādas baltas un pūkainas. Nezin kur tās maitas klīst? Ir tādas draudzenes kuras pie tava galda ēd un tad ielien pie tava vīrieša gultā, izlien no gultas un turpina sēdēt pie galda. Tāpēc man ir palikušas tikai 3 draudzenes par kurām esmu droša ka nenodos. Bez tam esam jau tajā vecumā kad diez vai vairs līdīs mana vīrieša biksēs.

Dzelzene  Ir tāda optiska parādība, kā summēšanās. Proti, divi trīs skaisti cilvēki kopā izskatās labāk, nekā viens. Tāpēc ja jāizvēlās starp neglītu un fotogēnisku draudzeni, tad otro. Kaut gan vispār neuzticos cilvēkiem, ne vīriešiem, ne sievietēm, ne glītiem, ne neglītiem.
Vīrieti vēlams atrast tādu ... goda vīru, ne mauķeli biksēs. Starp citu, nav teikts, ka godavīrsbūs obligāti kā Šreks, bet mauķele biksēs-grieķu dievs!

preilene  Draudzenes jāpārbauda. Un vīrieti arī. Ja ir nost cēlējas un tāds, kurš ļaujas celties, tad ar mani viņiem nav pa ceļam. Man pašai draudzeņu vīrieši ir tabu – nekad. Uzaicinājumus no viņiem, diemžēl, saņemu, bet visus pārvēršu jokā.

Slēpt nevienu pat nedomāju – visi izklaidējamies kopā. Man ir svarīgi, lai mans vīrietis iekļaujas manā kompānijā.

Draudzenes izvēlos smukas, jo ar viņām jautrāk kopā piedzīvojumos doties.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu