Laulības dzīves nogurums

Cilvēki agri apprecas, izšķiras, atkal apprecas, ir pusaugu bērni, pašiem tuvojas 40, gribas beidzot dzīvot dzīvi - traukties ar jauno smuko draudzenīti kabrioletā pa dienvidu valstu kalnu serpentīniem, klaiņot pa naktsklubiem, uzdzīvot un dot dzīvei vaļu. Jaunas laulības vairs neinteresē,vismaz nākamos 20 gadus gribas nodzīvot pašam sev, kāds piekrīt šādam viedoklim?

piladzoga  Jauna gribēs ,lai viņu uzturi. Bet te bērni pusaudži,kuriem lieli tēriņi, visa naudiņa alimentos aizies.Ar kabrioletu un jaunu varēsi braukt pēc 10 gadiem. Tagad paliek sapņi :D

anis  Nu,sasmīdināja gan-kā sešdesmit ,tā diagnoze-vecuma nespēks, impotence un nodzīvots prāts...

Vanesa15  Atkal kaut kādu dzīves traumēto runas, kas pretējo dzimumu uztver par ienaidnieku un laulības dzīvi par verdzību.
Kur problēma triekties pa pasauli un dzert vīnu Monblāna pakājē ar savu otru pusi, ja atrodi sev piemērotu un mīlamu partneri? Pavisam cita dzīves garša trakot kopā un dalīties iepaidos.

studentka  Varētu padomāt, ka līdz šim dzīvoji ne priekš sevis. Bērnus dzemdināji piespiedu kārtā, "po zaļotu"precējies? Piespiedu kārtā biznesu organizēji? Droši vien jau gribēji arī to izdzīvot. Nu un tāpat arī uzpriekšu-viss tikai priekš sevis mīļotā. Ja bērni paliek paēduši,naudas pietiek, biznesu ir kam atstāt, ņem draudzeni un brauc vizināties, ja baidies visu uzreiz atstāt, aizbrauc uz pāris nedēļām, tad jau redzēs sirds nomierināsies, gribēsies vēl vizināties vai tomēr pie bērniem un biznesa vilks atpakaļ.

Felde  Tuksam cilvekam-tuksi sapni! Ko var prasit no primitiiva teevina,kuram smadzenes iestregussas pusaudza vecumaa! Skaisti dziivot,sportot,celot,baudit dziivi-var arii ggimenes dziivee! Par autora domu gajienu-nu skumiigi,ka tadi staigaa pa sso zemiiti!

Tessa  es negribu nekur traukties ar jauno smuko draudzeniiti un kabrioleta mati lien deguna un es škjaudu, da nu.
bet nu sapnjot nevienam nav aizliegts, man ir citi sapnji, citas velmes, kuras piepildas un ta man arii vajag.

coldlands  ...bērnus dzemdēji piespiedu kārta, apprecējies pa zaljotu......
Spodri, pastāsti ka Tu to dabūji gatavu, jo man šķiet, ka studentka fleite.

spigana1964  Pazīstu pārīs tādus vīriešus.Iecirta zobus jauno beibju pēcpusītēs,viņas apkāsa večuku līdz apenītēm un aizgāja pie jaunākiem,večukiem vēl vecumdienās jārūpējās par maziem kinderīīšiem.Pamēģini Tev arī tas var izdoties.

Eurika  Spodris sapņo vaļējām acīm... Neizprotu kur tava problēma , ja tā vēlies dzīvot- dzīvo !
Pilnībā piekrītu Vanesas 15 un Feldes viedoklim.

medusbite3  Katrs dziivo kaa maak.....laulaatie katru gadu atpuussas AAE...abi staro no laimes...par ko ne? Meitas laimiigi izprecinaatas, mazbeernu pulcinss jau....

edding  anis, ja pat bagāto eksprezidentu Bērziņu pameta un pie jaunāka aizgāja, tad laikam tas jebkuram večukam gaidāms. Es te tā padomāju un nesaprotu, kādēļ sievietes nesapņo par jaunu puisīti blakus, bet paveci vīrieši sploš i rjadom. Viņiem ar prātu nav kaut kas riktīgi, jeb pašvērtējums tādos augstumos, ka pat zemi neredz. Ir daži miljonāri, kuriem jaunas meičas turas, bet OHO sapņotāji taču ne tuvu nav miljonāri. Varbūt vispirms tādu mantisko līmeni vajag sasniegt un tad sapņot. Cik reizes gadā spēsi viņu uz Maldīvām vest, kādus X5 vai 6 sapirkt, kurā vietā māju nopirksi, Jūrmalā vai Gostiņos.

Torpedo  Nu ja, te notiekošais atgādina kaut vai šodienas rakstu Delfos par amerikāņu raķešu uzbrukumu Sīrijai. Tur arī Kremļa troļi ar vietējiem troļiem villojas uz vella paraušanu. Tik te dašādo grupējumu troļu vietā sievietes un vīrieši. Sievietes, protams, jem ar masu. Nu, viss kā te vienmēr ir bijis

anis  Nu tak nā,edding! Savu mūžu neesmu sapņojis par citu,par jaunāku nerunājot! Mani par diagnozi smiekliņš parāva!

Alionushka  Spodri interesē attiecības "just for fan" - tikai VENTILATORAM?! Kā tas ir?

Karmensita  kamēr būs nauda un kabriolets un 40 gadi tikmēr trauksies

Rodnijs  Nepiekrītu tādam viedoklim protams, katram vecumposmam ir savi uzdevumi. Tas, ka nepaspēji izdzīvot visu ko varētu būt spējis līdz saviem 40, nevaino par to citus, tikai sevi. Cilvēks ap 40 ir ieņemis stabilu vietu sabiedrībā, vai nu kā profesionālis kāda jomā, vai kā vadītājs. Ir izveidojis ģimeni un kopj attiecības, nevis katru gadu sāk visu no jauna un attopas pie tukšas attiecību siles. Uzņemies atbildību un esi godīgs pret sevi. Saprotu ka tas skan kā tukši vārdi tev tagad, nekas pēc gadiem 20 varbut...

neko  "un attopas pie tukšas attiecību siles."
----
hmm... nepazīstu nevienu vīrieti, kas attiecības uztvertu kā sili (reālajā dzīvē).

Rodnijs  neko, tas jau nav rādītājs.. tava personīgā pieredze ir vienīgi tava lieta ;) tā ir metafora, kad cilvēks nav realizējies pāra attiecībās.

neko  Jebkura metafora sevī ietver tomēr konkrētu lietu redzējumu. Pieļauju ka sile ir metaforisks apzīmējums vietai no kuras kaut ko var pasmelt. Jautājums ko vīrietis var "pasmelt" no attiecībām? Viņš tomēr ir vairāk nevis smēlējs bet gan tas kas to sili pilda.

Alionushka  Nevis pie tukšas, bet pie sasitas siles. /Precizē garāmejot./

burleska  Vispār jau metafora nāk no pasakas par zelta zivtiņu, un tur bija nevis tukša, bet sasista sile :)

Rodnijs  Šoreiz gan tieši tukša sile, ne sasita. Jo tā ir tukša vieta, kā trauks, ko vienmēr vēl var pagūt piepildīt, kamēr dzīvs. Neko- metaforiski, tas ir trauks, kas mums katram ir paredzēts piepildīt ar sirdi sildošām attiecībām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu