Vai lietas (īpašums un priekšmeti), paturētas no iepriekšējām attiecībām, jums traucē dzīvot tālāk?

Vai un kādos gadījumos lietas vai īpašums, kas ir kopā sarūpēts attiecībās, kuras pēc tam izjukušas, jūs saista pie pagātnes tā, ka tas traucē dzīvot tālāk?

burleska  KostaPinta, kāds tur sakars ar mazohismu? Izmet tos krāmus un miers :)

VECA_PIEPE  ...un atkal par tiem "+" un "-":

Vai jums tik tiešām nekļūst skumji pašiem par sevi, ja jūsu pirksteļi ir niezējuši uzklikšķināt #23:09, lai atbalstītu šo atklātību ar zaļu īkšķi?
Sev pajautājiet:"Vai es esmu reiz bijis laimīgs attiecībās un vai es esmu izjutis patiesu prieku esot attiecībās ar mīļotu (ta kauč uz mirkli mīļotu, kurš ir vērts atmiņām) cilvēku?
Vai es vispār esmu spējīgs atpazīt un novērtēt laimīgas attiecības?"

PA ir bēdu ieleja- kārtēji uzskatāms fakts, kas apliecina tikai to, ka paši izvēlaties būt neveiksmīgi un nelaimīgi,...tāds ir jūsu dzīves stils un ikdiena!

av2  Hmm, vinnai palika dziivoklis ar vissu, kas nu bija iekssaa. Man autinnss.
Nekaadas atminnas nebojaaja miegu :)

nazis  Palasīju šīs atklāsmes PA. Vai tiešām cilvēki pat normāli izšķirties nespēj? Kādreiz taču dzīvojāt kopā un mīlējāt (vai nē?) viens otru.

labaka  Traucē gan...bijušais bija juvilieris,strādāja pamatā ar sudrabu....tagad atdāvinu draudzenēm.....ja būtu zelts droši,ka netraucētu...

una32  Nekas netraucē, jo tā ir mana dzīve ar visu ko tajā esmu piedzīvojusi, dāvavas ir mīļas, bildes jaukas, atmiņas arī...tikai uzvārdu gan nomainīju savu bijušo, jo svešu man nevajag.

arturo1963  Kas par mulkiibaam,kas tur var trauceet-savas bijusaas apenes izmetu [orientaacija ne taa,lai izmantotu],bet divgulamaa gulta noteikti netraucee,bet pilda savas funkcijas pat neieciikstoties [pats taisiiju,iisi pirms ´´briiviibas´´ iestaasanos.]!
Traucee psihologiski??? Nu,tad visu aaraa un jaunas meebeles+eiroremonts+sveetais uudens!

RRAGANA  Vecais matracis. Pirku jaunu.

Sallija2  Mēs visu veco izpārdevām un sākām katrs jaunu dzīvi. Tajā laikā bija sajūta, ka viss jūk un brūk un no visa gribējās tikt vaļā. Sākumā, protams, ir grūti atrast jaunu vietu, iekārtoties, bet tagad es priecājos ka tā. Manuprāt cilvēki laika gaitā apaug ar milzumdaudz nevajadzīgām lietām un rodas sajūta, ka vietas kļūst par maz un tas ir arī viens no strīdu iemesliem. Un ir tikai svētīgi laiku pa laikam visu to lieko mantu atdot.

Rodnijs  Kā jau tikko rakstīju vienā tēmā, tas aizvainojums un sāpes no tā, ka tas bijušais, plerzaks tāds, nespēja novērtēt jūsu majestātisko, cēlsirdīgo un labsirdīgo un visādi citādi neatkārtojamo personu, un ņēma un iespļāva jums sejā. Nu, kā tā var rīktoies ar mani, ar šo brīnišķigo, neaizskaramo personu. Nodarīt MAN sāpīgi!!! MAN!!! Pasaules nabai.

Alionushka  Rodnijs - visi jau nevar būt mazohisti un gūt baudu no spļāvieniem sejā. Karogs tev rokā un bungas kaklā, ja tev tas patīk! Sauc sekotājus!

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu