Kas ir, vai var būt, jūsu stimuls mainīt dzīvi?

Ļoti bieži esam neapmierināti ar savu dzīvi, taču vajag kādu ārēju faktoru vai grūdienu, lai to patiešām mainītu, lai sāktu rīkoties.

riebekle  Kad ir galīgā dupsī, un saproti, ka tālāk vairs nav kur, tad arī motivācija dzīves mainīšanai uzrodas. Būtībā kaut kam ir jāsasniedz kritisko punktu, lai noklikšķētu tām pārmaiņām.

spigana1964  MAN parasti vajag nospraust mērķi,ja tād ir -tad es to dabūšu.

sandra111  ehhhhh,,,man iet labi,pat parak labi,kapec lai ko veletos mainit?

Piparkuka  Kaut kā šķiet, ka cilvēkam nemaz tā nevar būt, ka nav apmierināts ar dzīvi. Jo tu taču to veido, ej, izvēlies, atrodies tur, kur esi izgudrojis, izvēlējies. Arī tik daudz vai maz sasniedzis vai ej/brauc tur, kur sagribi utt.
Piekrītu tam, ko janisb saka- kaut ko gribas mainīt vai esi spiests mainīt- samaini. Tas netraucē būt apmierinātam ar savu dzīvi vienmēr.

Luusila  Jā, jā, man ar tos ļimonus vajadzētu. Tikai nedod neviens. Un tad tie ļautiņi vēl ir tik nekaunīgi, ka saka, ka vajadzēja pašai smadzenes kustināt, lai pie tiem miljoniem tiktu, nu kā tā var,- viņiem tak ir man tā miljonu alga jādod par to vien, ka es esmu.
:)

Vaukskis  Var būt akūts naudas trūkums, smaga slimība vai pat nāve, garantēts ilgi lolota sapņa par bezmaksas seksu ar iekārotu daiļavu piepildījums u.c.

Piparkuka  "Piešķiriet sev tīru audeklu un esiet gatavi visām iespējām..."

rikititikitai  Es esmu dzirdējusi, ka pamatīgu motivāciju dod bērna piedzimšana.

dzzekiss  Tas, kas pietrūkst vai nepatīk. Ar visu esot apmierināts tikai idiots.

Rodnijs  Vienīgais stimuls būs nokrišana cik zemu vien cilvēks var nokrist, pēc tam paliks kauns par to kā pats nolaidies kā cūka, tas paliks sāpīgi, tas liks saņemties un seko atkal kāpiens uz augšu. Normāls tāds cikls mūsdienu cilvēkam vidējajam kas ir pilns ar psiholoģiskām problēmām.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu