vai tas ir VTO?

Pēdējā laikā īpaši asi novērojami strīdi sieviešu starpā. Dažādas cīņas un asas reakcijas pat uz visai nevainīgiem komentāriem. Vai tādā veidā izpaužas vīriešu trūkums organismā? Vai arī ir kāds dīvains astroloģiskais stāvoklis kaut kāds merkūrs čikā vai kas tāds?

ocelots_parastais  Tantu ķildas te ir bijušas vienmēr, ne tikai pēdējā laikā.

Kurts69  Man ir tāda teorija, ka pērnā vasara bija lietaina, tāpēc cilvēkiem organismā trūkst uzkrātā siltuma un pozitīvisma:), tāpēc daudzi tik kašķīgi.

Eurika  esmu ievērojusi , ka ir te tādas agresīvas, negatīvas ...uz visu ! Tās ir ar dzīvi neapmierinātas, negatīvas sievietes. Savu negatīvismu , agresiju izvemj publiski ....acīmredzot vieglāk paliek...kā jau pēc organisma attīrīšanās - vemjot.

C_hloe  Katrs, kurs šeit ir pamanījis "agresīvo, negatīvo, vemjošo" (C) nez kads ir pats?
izbrīna, ka intereprētējot lasīto tekstu pa savum, seko agresīvs komentars un savas domas ielikšana svešā tekstā.
kopēja agresija ir jūtama, bet procentuāli maza devā. ir personas, kuras uz parejiem skatas no augšas un ielikušas sevi guru limenī. nez, vai vnk vietejie troļi vai kas....
ja leopoldīne tēmu atvēra par mani, tad pati leopoldīne man uzklupa ar nepatiesiem apgalvojumiem par manas bildes vecumu un ilgstošu atrašanos šeit. te esmu nepilnu gadu ar 3 profilu - bilde ta pati viena, ta pati bilde bija arī op, taja pašā laikā. iespējams autorei gads par trim vai pieciem skaitas, bet ne es te taisos attiecības skaidrot, ne ko pierādīt, viņa atnaca iekosts un tad izcepa tēmu par VTO
starp citu - sekss ir dabūjams arī bez attiecībām, ta ka formulējums nekorekts, neprecīzs un nevieta :)
jauku jums visi " pūkainie un nevainīgie" dienu!

elsa  Cilvēkam ar nestabilu psihi netā nav ko darīt. Nemēdzu runāt caur puķēm, esmu tieša, konkrēta. Ja kādam, tostarp autorei tas nepatīk, vai nu jādeletējas vai jādzer trankvilizatori.
/ nelielāz s, bet dabon tad, kad prasās/

fargo  tas ir kā cikloni un a-cikloni. uznāk, pāriet. sākas viss ar vairākām maznozīmīgām nesaskaņām. tad eskalējas. cik atceros, tad divas reizes admins bija spiests sarīkot inkvizīciju. viss apklusa. veselai rindai bani. dažiem uzpavisam.

ieteikums no manis - ignorēt, ja iespējams.(iesaistītajiem)

solvitas  Jāuztaisa eksperiments, kā ir ja tikai labu un labu runā. Varbūt dzīvē arī sāk notikt kas labs?

edding  Ne merkurs ne čiks. Tikai katru dienu ir vismaz pāris cilvēkiem jānorāda virziens. Bez tā diena velti nodzīvota.

riebekle  Nu, pat ātrās palīdzības mediķu vidū figurē tādas diagnozes VVZ, VHVZ, VTO un KKF. :D Tāpēc domāju, ka te daudzām VTO ir aktuāls. :D

Geisha  Ar šodienu Merkūrs ir direktīvs. Var iet kurpes pirkt, riepas mainīt, jaunas attiecības veidot, doties ceļā.

Ir te cilvēki kuri gatavi matus skaldīt, lai tikai pierādītu savu taisnību.

Sava taisnība tavam novērojumam ir. Ko darīt kad hormoni trako? Bet zvirbuļi no rīta čivina uz nebēdu, gulēt traucē.

neko  Vairāk izklausās pēc GTO (globāls vīrieša trūkums): nav neviena kas iepatiktos, nav neviena ko izlamāt, un tie kas strādā pēc izsaukuma arī nekam neder (atbrauc un pasaka ka neko te iesākt nevar, lai ko ar nepaprasītu).

siikaa16  Trūkst organismā vitamīns B6.

KostaPinta  Kaut kur profesionālām zāģētājām, agresīvām savas taisnības cīnītājām un histēriskām sazvērestības teoriju attīstītājām ir jāmītinās! Domāju, ka šī ir piemērota vieta, jo ir iespēja noņemt spriedzi virtuāli, bez reāliem līķiem. Savukārt pārējie var mēģināt ķert kaifu vērojot šo bezgalīgo sparingu. :))

coldlands  Vai VTO ir vitamīnu trūkums organisma? Ja tā, tad te kaut kāda nestikovacka sanak.
Es vēl ziema nopirku puzerjoku ar vitamincikiem, bet kašķēties tāpat vēlme.
Varbūt man kādi citi trīs burti?

Alionushka  Spriežot pēc komentāriem, daudzi vīrieši ir nepamatoti augstās domās par savu neaizstājamību sievietes dzīvē. Bet daudzām sievietēm derētu pievērsties, piemēram, mazbērniem, lai neizskatītos pēc vecām, kārīgām... nu ja.

neko  "daudzām sievietēm derētu pievērsties, piemēram, mazbērniem" ;
nedomāju gan ka vīriešu badā esoša vecāmāte būtu laižam pie mazbērniem, nav ko bērnus traumēt.:)

Alionushka  Neko, tu domā, ka viņas tiešām fiziski alkst pēc vīriešiem? Es par to stipri šaubos. Viņas tikai domā, ka tā vajadzētu, un attiecīgi uzvedas. Patiesībā viņas ir mīlīgas kukažiņas.

Tessa  skaidrs, ka VTO, vai ka tur vinju. ja nav tas veteo, tak piplz nebus ne kkados tinderos, ne vel hren vinj zin kur. un nekliegs par savu sapi pa visu PA.
raideris ka Aerosmitham, bet pati nevelk pat uz, atvainojos, vietejo kantri.

Emma45  Ne tikai mazbērniem jāpievēŗšas, bet mazmazbērniem. Kamēr pie piecstāvenēm soliņi eksistēs, tikmēr aprunāšana būs, un jo vecāka ome, jo niknāka un dusmīgāka uz jaunatni.

av2  to jau vinnas tikai te, virtuaalaja videe, kasskkojaas. Ikdiena tak nedziivo kaiminnos, reaali nepluucaas....nav intresanti :(
Jaa, piekriitu , ja cilveeks ir laimiigs savaa dziivee , vinnss smaida no sirds , vienkaarssi ir laimiigs. Bet ja taa nav, tad ......tad vissi vissapkaart ir pamullkki , aber kuriem oblegaati janoraada vinnu tak vieta ( zem galda ) maksimaali daudzreiz, un ja nu veel kaads saak spirinaaties pretii...nu tad te , oHo , ir jautri paarejiem :))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu