Kā aizmirst cilvēku?

Vai ir kādas metodes, kā pārslēgt uzmanību brīžos, kad domā par cilvēku, par kuru nevajadzētu domāt?

ne_meklejumos  Laiks dziedē visas retas, sāc ko jaunu, kaut vai kādu svešvalodu mācies. Lai cik stiprs raksturs, smadzenēm nepavēlēsi un tās no aprites neizslēgsi.

DanaL  Aizmirst nevar. Bet var mainīt attieksmi.

Stika  Ja fokusēsies vairāk uz pozitīvo atmiņās, vēl ilgi atcerēsies, ja vairāk uz negatīvo, - ātrāk aizmisīsi viņu.

Piparkuka  Laiks! Jāpaiet laikam un nekas cits nepalīdzēs. Cik ilgi, nu ja ļoti iespiedies sirdī, laikam jau ilgi. Un tomēr jāatrod ko citu, par ko domāt! Jo- ja jau viņa nav blakus/nav sakontaktējams- tātad viņa NAV! Tāpat jāpaiet kādiem pāris gadiem...

Torpedo  Nu, es domāju, ka, ja mēs būtu zinātniski attīstīta valsts, tad aizietu pie ārsta, lai tas tevi nohipnotizē, ka aizmirsti to cilvēku tā, ka pat uz ielas satiksusi nepazītu, un dzīvo mierīgi tālāk. Nu, ir tak liela atšķirība, vai, teiksim, zobu rauj atsāpinot vai pa ciema kalēja ar stangām. Rezultāts jau viens un tas pats, tikai liekas mocības

neko  "ja vairāk uz negatīvo, - ātrāk aizmisīsi viņu"

aha, un pēc tam 5 gadus oho cepsi vispārinātas tēmas par briesmīgajiem vīriešiem:))

Dzelzene  Nu man pietika redzēt ex idola šodienas foto uzņēmumu, nez, varbūt vēl kādam metode palīdz.

Dzelzene  p.p.s. Būtu jaunības simpātija kļuvis par manu vīru pirms citas mātītes apprecēšanas /apsēklošanas (secība neinteresē) un pirms sačervelēšanās, tad droši vien man šodien būtu vienalga, kā tas izskatās. Gan jau staigātu eiforijā kā pirms 20 vasarām un pasniegtu čības un kafiju gultā. Bet šodien šamējs ir tikai viens no tiem, kas labprāt iz# mani krūmos. Nu kā precēts apbērnots draiskulis var aiziet priekšā tiem, kuru ziedu laiki ir tagad. To materiāli patstāvīgo babuļu, kas izpilda fixos ar veciem jākļiem, kļūst arvien mazāk.
Tikai komiski, ka novērojama tāda kā lūpas uzrullēšana no ex simpātiju puses. It kā neizvēlētā sieviete būtu parādā palikusi, ka izdzīvojusi un aizmirsusi. To, ka tā otrā ir tikai manīga fundamenta pircēja, to neredz. Ja nebūtu kopīga knēveļa un nespīdētu iespēja tādu uzčinīt, diez vai kafiju tam uzsauktu. Tūkstošveide, ne ZZ. D:)

av2  buutu jau labi, ja buutu taadas ...vienkaarssas metodes.
A taa, kas reaali darbojaas, ir tikai dazzas .....jaunas, forssas attieciibas, vai ierakties darbaa liidz ausiim.

Geisha  Ja dziļi sirdī tad neaizmirsīsi. Pilnīgi piekrītu Danai, ka jāmaina attieksme. Nedrīkst sēdēt un raudāt. Tev nav tādu tiesību. Tātad piecelies, pasmaidi sev, iespraud puķi matos un ej iekarot pasauli. Iedomājies, ka esi Minhauzens kurš velk sevi aiz matiem ārā no purva. Būsi priecīga, ar dzirkstelēm acī varbūt arī promgājējs atgriezīsies, jo negribēs tādu burvīgu spīganiņu zaudēt.....

preilene  Aizmirst kādu - tas, manuprāt, ir nepareizi.
No ikvienām attiecībām mēs iegūstam - labu vai sliktu pieredzi, bet tā mūs veido par tādiem, kādi esam.
Ja pašreiz sāp, tas pāries. Un pēc tam varēs novērtēt, ko tas cilvēks mums ir devis. Bet, ja mēs visus aizmirsīsim, būs baigais tukšums. Es tā negribētu dzīvot - bez pagātnes.

Astronaute  Grūti. Mana metode saucās - izravēt no domām. Pa kriksim vien. Vienlaikus lietoju arī atsaldēšanās metodi - mēģināju visu tā kā sasaldēt - lai nav dzīvs. Izskaidrot tās nevaru, bet sanāca. BET ... daži gadi pagāja.

Dzelzene  Uzmanības pārslēgšana ir simptomātiska ārstēšana, jebkurs doktors pateiks, ka tā nav efektīva un lietojama tikai tad, ja etioloģiskās (cēloņu likvidēšanas) ārstēšanas metodes sevi izsmēlušas.
Etioloģiska ārstēšana nelaimīgas mīlestības gadījumā nozīmē saprast, kas vispār ir mīlestība. Kas izraisa šīs jūtas. Iespējams, atbilde būs neglaimojoša-mīlam kādu, jo viņš vislabāk no visiem tiem, kas pārskrējuši mūsu ceļu, apmierina kaut kādas mūsu prasības. Tad nu cienījamie nelaimīgie mīlētāji sastādiet brutālu sarakstiņu (var uz rūtiņu lapas) 1) ar savām ekspektācijām no partnera-kādām īpašībām jāatbilst jūsu sapņu partnerim.Zilas acis, blondi mati, daudz netirš pretī utt 2) Ko sagaidāt no attiecībām?
Pēc tam apakšā ar sarkanu pierakstiet to, vai jūsu no-galvas-izmetamais subjekts var/grib apmierināt kaut vienu no jūsu vajadzībām.
Ar zaļu pierakstiet (cerību krāsa kā nekā D:) lejāk kandidātus, kuri atbilst jūsu ekspektācijām, bet pagaidām nav vēl jums pietirsuši dvēseli.
Atstājiet brīvu vietu ļaužiem, kas negaidot ienāks jūsu dzīvē.
Un kas svarīgi-ja bijušais/ bijusī sāks maisīties pa kājām turpinot palikt uzticīga/uzticīgs saviem nelieša/maukas principiem attiecībā pret jums (90%, ka frukts nemainīsies), tad padzeniet to ar kaunu. Kaunu uztaisiet pietiekoši lielu, lai tam, kurš negrasās neko labu jums piedāvāt, vairs negribētos nākt un traucēt jūsu laimei tikai aiz egoistiska apsvēruma dēļ , lai jums nesāk iet bez viņa labi.
Paradīze, elle, enģeļi un vampīri ir tepat, uz zemes. Kas nemāk izšķirot who is who, tas arī ir atpazīstams pēc sērīgās sejas izteiksmes((
Visriebīgākie ir tieši emocionālie vampīri, un šajā virtuālajā mauku mājā to netrūkst. Kā atpazīt? Vēlās tika papļerkstēt, un vislabāk ko neķītru.

Geisha  Es nu gan ne vienu īsti aizmirsusi neesmu. Vienu atceros ar siltu smaidu, par citu pasmaidu skumji un nosaku, ka muļķis. Ne vienam neko sliktu neesmu vēlējusi. Tagad gan rodas nostaļģija un gribētos vienu otru satikt, parunāties, bet diemžēl dzīve nedod tādu iespēju, jo kāds vairs nav šajā saulē, cits citā valstī, cits pazudis kā ezītis miglā. Un mani viņi labi atceras. Ne jau tāpēc ka būtu ar akmeni pakaļ metusi vai citas neģēlības darījusi. Vienkārši vīriešiem labāka atmiņa.

EzitisMiglaa  Torpedi - nu bija vecums , kad pārdzīvoju , tagad - kaut kas nesanāk - aizveru acis , paceļu labo roku gaisā , Ievelku dziļi elpu un metot roku iz leju nosaku - hren snjim! Un eju tālāk .

Rodnijs  Protams, metode it tieši tik pat vienkārša kā jautājums. Pārslēdz uzmanību uz ko citu un noturi, līdzīgi kā meditācijā.

VecmeitaARrunci  Vislaabaakaas zaales ir darbs.vai arii-iedomaajies,ko vakar redzeeji vai ko izlasiiji.kad man uznaak raudiens nu pavisam neatbilstosaa vietaa un laikaa,tad iedomaajos par savu runci ,vina dziives jociigaakaas epizodes.

Torpedo  Kad nāks lielāki tūdi, šitie aizmirsīsies. Tipa, kad sāksies reālas problēmas: bads, karš, slimības utt. A to "siltumnīcu stādiņi" sadomā sev aristokrātiska problēmas aiz reālu neesamības

Piparkuka  Pēc dažiem gadiem visu un visus varēsi atcerēties ar smaidu un prieku- par to, ka bijuši, ka piedzīvots, kas piedzīvots.
Viss ir forši un tu ej tālāk.

EsparTevi  Viena no metodēm ir izanalizēt situāciju, to jādara atmetot ´´rozā briļļu´´, ´´nerealizēto sapņu´´ u.c. visai pavelkošu iedomu iespaidā! Parasti, kad skaidrā prātā analizē jebkuras attiecības atklājas, ka savā būtībā tās skelets ir tieši tāds pats, kā pārējais vai iepriekšējās attiecības ar to izņēmumu, ko piešķīrām svarīgu un nozīmīgu paši savā iztēlē. Kā zināms iztēle ir izdomu auglis, tādā izpratnē, ka ja mēs visu dzīvē uztvertu tādu, kā tas faktiski ir mums nerastos ilūzijas. Pēc tam grūtsirdības brīžos atsauc prātā attiecību skeletu izšņauc degunu un smaidi! Laiks visu saliks vietās un nākamreiz, kad izdomāsi attiecībām piešķirt nokrāsas, kuras esi iztēlojies, padomā vai tās atbilst, ko šīs rada reālajā dzīvē, 99% gadījumos viss ir daudz vienkāršāk, kā mums šķiet! :))

Dzelzene  10:37 mesidžs tik vērtīgs... nekad nebūtu iedomājusies, ka var tik precīzi pateikt! D:))

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu