Nu gan te izmisums

Ilgu laiku nebiju ne bijusi. Ienācu palasīt pieredzes apmaiņu, gribēju iekomentēt un uztaisīju profilu. Var apskatīt. Tajā NEKĀ nav. Kas to būtu domājis, ka uz tādu absolūtu neko salidos tik daudz mušu. 15 vēstules dienas laikā. Protams, ka visi, absolūti visi precēti un ātri ātri grib padraiskoties. Par ko tas liecina? Ka šajā svingeru gultā vispār vairs nevienas nav, kam uzrakstīt?

Eny_Deny  Ja cilvēkam ir viss, viņa iekšs oho nav, bet, ja šeit ir, tātad to laimi tomēr meklē, tikai, kāda kuram tā laime 😎

Geisha  Loģiski, ka precētie ir aktīvākie. Mājas darbus padara sieva, brīvdienās arī var zvilnēt uz dīvāna neviens netraucē. Vot tad kad sagribās tad var jau arī medu kādai uz ausīm paliet. Bonusiņus savam ego pielika un atpakaļ pie sievas kotļetām. Kāpēc kaut ko mainīt, ja tāpat ir labi?

AivarsN  Geishai taisnība. Pa kuru laiku lai brīvais vīrietis pa randiņiem skraida, sevišķi jau pavasarī,kad vienam pašam jāpaspēj apdarīt visi darbi,gan mājā,gan dārzā? Un vēl pie tā visa, pietiekami jānopelna,lai kāda ņemtu pretī. Nē,nē! Tādas ekstras,kā braukāšana pa randiņiem,sevišķi jau pavasarī,var atļauties tikai precētie. Nu, varbūt vēl kāds brīvs absolūtais pilsētnieks.

preilene  Bet kā Tu zini, ka viņi tiešām ir precēti un noteikti grib padraiskoties? Rakstīt jau var visu ko ;)

Naktenee  kaķu liks :)

nazis  Geisha 8:49
Kas tad ir tie mājas darbi, kas neprecētam/šķirtam vīrietim tik ļoti daudz būtu jādara? Mājas darbi ir sieviešu izgudrojums, lai norobežotos no problēmām un sev radītu citas problēmas. Trauku mazgāšana trīs šķīvji dienā, mājas uzkopšana ar mitru lupatu izskrienot pa grīdu, pa kuru tāpat neviens nestaigā. Puķes nokalta mēnesi pēc šķiršanās, un tās vairs nav jālaista. Saujiņa veļas jāiemet veļas mašīnā, ikdienas apģērbs jāizmazgā reizi nedēļā, un randiņu ancuks jāaiznes uz tīrītavu, neaizmirstot to laicīgi izņemt. Ēst gatavošana? Kad naba pielipusi pie mugurkaula, tad arī bez pavārgrāmatas rodas apgaismība, kādi produkti un kādā secībā jāliek katlā, lai tiktu pie ēdamas zupas. Dzīve ir vienkārša un brīva laika, ko baudīt daudz.
Nevajag pārspīlēt. Sievietes pašas izvēlas šo kalpones lomu.

edding  Varēji tik traki necensties un jaunu niku nereģistrēt, dot tik vaļā no kāda esošā.(nu jā, sev plusošanai noderēs, tas gan)

Joprojām neatbildēts paliek jautājums, kādēļ interesē citu intīmā dzīve.

Kurts69  nu goda vārds nesaprotu, te kāds tikumības sargu klubs?:D precēts, neprecēts, bagāts vai nabags - nu kāda starpība? Ko te var ņemties? Piedāvā seksu? Ak Dievs, kādas šausmas! Precēts vēl? Vai, vai, vai! Ja negribās to seksu, ja nepatīk cilvēks, nu nav tak spiesta lieta iet uz randiņu vai atbildēt uz vēstulēm. Cik var vaimanāt par vienu un to pašu. Visi pieauguši cilvēki un derētu jau pieņemt to, ka katram sava dzīve.
Ja kāds grib tikai seksu, nu super. Ir iespēja tikt pie seksa. Ja kāda grib dibināt ģimeni, nu ok - uz priekšu. tikai tas būs sarežģītāk, jo nez vai būs dikti daudz to brīvo lielisko vīriešu. Lieliskie jau ir kādai pie sāniem:)

Labrador  Latvijaa ir izteikts sievieshu deficiits.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu