Augstākās izglītības nozīme attiecībās un seksā.

Bieži te ir nācies dzirdēt ka tie kam nav tās augstākās izglītības ir vairāk aprobežoti.Ka nebūs plašs interešu loks, nebūs par ko parunāt un t.t.Tad vai ar tiem kam ir augstākā izglītība būs labākas attiecības un sekss?Jo kā nekā gudras grāmatiņas tak lasa.

av2  radikaali atsskkiriigi izgliitiibas liimenni...nebuus labi. Viens par leeto ssnnabi/zaceni sapnnos sestdienas vakaraa , otrs par..... Pavarotti koncertu , ko nepaspeeja apmekleet, jo tenors...aizgaaja labaakos mediibu laukos :(
Bet ir iznneemumi. Love dara briinumus.

burleska  Tas Pavarotti un šņabja piemērs kā izglītības līmeni raksturojošs gan nebūs īsti labs. Izglītības līmenis vairāk nosaka ienākumu līmeni, ne tikai tāpēc, ka izglītības papīram tomēr ir nozīme, bet arī tāpēc, ka cilvēks ir pierādījis savu spēju kaut ko apgūt un kaut ko arī līdz galam izdarīt. Bet var vienkārši dzert dārgākas lietas un klausīties diskus, jo nav naudas koncertam. Tie, kam zems izglītības līmenis, gan procentuāli biežāk nāk no ģimenēm, kas nav varējušas atļauties bērnus izskolot- lūk, tas gan ir rādītājs.

Geisha  Uzzīmēju ainiņu - 2 cilvēki mīlējas....... uz muguras viņiem ir diplomi? Un ja vēl saliktu virsū godarakstus......

quimera  Emporio armani,starpcitu ir sen zaudējis savas pozicijas.
Made in China!

Kurts69  Cilvēks var būt ar trim augstākajām izglītībām un tai pat laikā bezcerīgi garlaicīgs. Citam pabeigta videne un knapi aizsākta kāda augstskola, bet var uzturēt sarunu gandrīz par jebkuru tēmu. Ja cilvēks ir komunikabls, asprātīgs, pozitīvs un zinātkārs, tad visdrīzāk būs patīkami pavadīt laiku viņa kompānijā, neatkarīgi no viņa izglītības.
Seksā izglītībai manuprāt ir ļoooti maza nozīme.

Jurijs1962Augums163  10:01 Kā seksā izglitībai maza nozīmē? ! Ļoooti liela - jo zemāk jo labāk, kad būs jāizvēlas starp studentu un profesoru.

Vassermans  Ja tu vadies pēc papīriem, nevis cilvēka, tad turpini aizpildīt anketas iepazīšanās saitos. Katru gadu un godīgi 😂

burleska  Kurt, arī tam ir izskaidrojums. Ja cilvēks strādā tur, kur zināšanām ir nozīme, tad viņam visu laiku nāksies attīstīties, mācīties, sekot tehnoloģijām un tml., un mazāk laika atliks apgūt pļāpājamās tēmas. Tāpēc var būt situācija, ka ļoti gudrs cilvēks kādā jomā cilvēkiem no citas jomas šķitīs garlaicīgs. Un arī sarunas- kas nu kuram šķitīs interesanti :)

quimera  Sen zināms fakts. Kā ar izskatu ne tik ļoti pievilcīgi cilvēki,ir izcili gultā!
Bet iepazīšanos portalos,to grūti kādam ieskaidrot!

Kurts69  burleska, nez vai tev būs baigi interesanti kopā ar cilvēku, kas būs izcils vienā konkrētā jomā. Man šķiet ka svarīgs ir redzesloka plašums. Cilvēks var būt zinošs arī bez augstskolas, BET, viņa zināšanas nez vai būs profesionālas. Tomēr mēs jau vairāk runājam par interesantiem un inteliģentiem cilvēkiem. tādiem, ar kuriem būt kopā ir forši, viegli un patīkami.
Mūsdienu jaunatnes situācija ir atšķirīga, bet manas paaudzes cilvēku redzesloku ļoti iespaidoja grāmatas. Gandrīz droši, ka inteliģents cilvēks daudz lasīja. Jau no bērnības. Pēc manām domām tam ir milzīga nozīme.

burleska  Jā, lasīšanai noteikti ir nozīme, un tie, kas daudz lasījuši, atstāj inteliģenta cilvēka iespaidu neatkarīgi no izglītības. Par interesantumu- ja tā joma būs tā, kur es arī esmu speciāliste, tad noteikti būs interesanti. Jo tās bla, bla, bla tēmas jau ātri izsmeļas.

ocelots_parastais  Kāds var būt sekss, ja gultā jāņem līdzi svešvārdu un skaidrojošā vārdnīca gadījumam, ja pēc tam sagribētos parunāties?

Kurts69  nu tad ir jautājums kas ir "bal bla bla" tēmas?:) Man piemēram darbs agrāk bija saistīts ar jaunākajām tehnoloģijām,bet neteikšu, ka baigi ar kādu pārrunājām profesionālās tēmas. tikai tik, cik nepieciešams darbam. Jā, ir interesanti, bet tomēr ilgam laikam ar to sarunai nepietiks. Domāju ka pat vienam vakaram ne. Tā vai citādi, bet saruna aizplūdīs pie kādām citām aktualitātēm:)

burleska  Katram laikam tās bla, bla, bla tēmas citas :) Man, piemēram, dikti neinteresanti šķiet apspriest politiskus jautājumus, par sportu arī ar mani nebūtu, ko runāt. Iepirkšanās tēma vispār garlaiko, ko gatavosim vakariņās, nu labi, pāris teikumos :D Vispār man šķiet, ka es esmu ļoti garlaicīgs cilvēks :D

quimera  Labāka tēma ,par ko var parunāt ir sexxx !
Jā runāt atsakās. Tad tur nekas kopīgs nevar būt! Garlaicība!

EsparTevi  Jo augstāka izglītība jo sliktāks sex, tas ir skaidrāks par skaidru! Neviens grāmatu ķirmis nav praktiķis, tie dzīvo fantāzijās! Plus klāt, ja nāk zināšanas par mikrofloru un STS, tad vispār lielākais sasniegums būs erotiska pārspriede par gumijas izstrādājumu lietderību laikmetā, kad vides piesārņojums nogalina pat kašelotus! :)

Kurts69  burleska, traki ar tevi...,laiks sākt paplašināt redzesloku...:D

burleska  Kurt, Tu varētu ieteikt, kurā virzienā to redzesloku plašināt, lai būtu vīriešiem interesanta ;) Kāda tā aktuālākā tēma? :)

Kurts69  es jau nevaru te visu vārdā runāt un vēl uzņemties tādu atbildību! samācīsies kādu nepareizu tēmu, bet es pēc tam būšu vainīgs:)
komunicējot ar vīriešiem laikam derēs auto, sports un sekss. Ja šīs trīs spēsi pavilkt, tad randiņam vajadzētu izdoties:D, bet svarīgi lai tavas zināšanas nav plašākas par vīrieša, jo kaut kā tas mēdz daļai vīriešu nepatikt:D
Ā, un vēl - ja nemaz neesi tēmā, tad vajag māt ar galvu un smaidīt. tas varētu būt pietiekami:D

Paula6  Ļoti sasmīdināja EsparTevi(11:41) komentārs: jo augstāka izglītība, jo sliktāks sex, tas ir skaidrāks par skaidru! Ja cilvēks ir izglītots un var runāt par jebkuru tēmu(izņemot specifiskās), arī par seksu, politiku, attiecībām, psiholoģiju u.tt. tad viņam seksa vispār nav??? Aizspriedums..tieši otrādi! Diez vai varēsi interesanti parunāt arī 8 h no vietas un diez vai seksa procesu pats spēs izturēt. Izskatās, ka pašam tas sekss ir tāds nekāds:))) Nevajag būt tik aizpriedumainam un runāt to, ko nezin:D

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu