Precējies, nedzīvo kopā. Vai ir vērts satikties?

Draudzene nupat izšķīrās ar vīrieti, ar kuru dažas nedēļas satikās, jo uzzināja, ka viņš nav juridiski noformējis šķiršanos, kaut arī dzīvo atsevišķi no ex (dažādos kontinentos) jau 7 gadus. Pati pārdzīvo, jo vīrietis patīk. Es pateicu, ka, manuprāt, viņa ir mazliet pārsteigusies, bet viņa uzsver, ka baidās, ka ja jau tas joprojām nav izdarīts, kāda (vai abas) no iesaistītajām pusēm nav ar mieru šķirties un tas var agri vai vēlu novest pie tā, ka viņi salabst un viņa paliek ar salauztu sirdi.
Manuprāt gan, ja nav salabuši 7 gadus, diez´ vai pēkšņi tas notiks. Lai gan, ja ir kopīgi bērni... Īsak sakot, aizdomājos, ko pati darītu tādā situācijā.
Kādas ir jūsu domas/pieredze saistībā ar attiecību veidošanu ar cilvēku, kas ir šādā juridiskā statusā?

Edgars37  15:27

Gunita, parasti cilvekiem jau ir manta, kam vajag vel;D? Nu ne viens ar visiem ipasumiem nav vel ne nokremets, ne zeme ierakts;D. Ja es tiri teoretiski iedomajos sevi situacija, kad nopietno attiecibu partnere atsauj asti:), nu nebus man vajadziga ne vinas dzives vieta, ne ari kas cits;). Ta papiru kartosana mantas del...zini, godigi sakot, oz pec tadas pusmuza p...didu filozofijas;D.

Epifanija  kā tad šī tā uzzināja? ragi šim izauga pierē? man šis jautājums ir aktuāls jau pašā pirmajā randiņā, lai nav pēc tam jālec Daugavā... nu re, tur nešķiras, kaut ragus liek! es nedomāju, ka pēc septiņiem gadiem kāda, kura ir aizbraukusi ar visiem bērniem un jau ir atradusi tur sev vietu zem saules atgriezīsies uz mežoņu zemi, bet uz šo jautājumu atbildēt var tikai viens konkrēts cilvēks, tas ir šis vīrietis, jo mēs no malas neko nezinām un arī šis jautājums būs jāuzdod viņai pašai, ja jau tik ļoti patīk...

Piparkuka  Teiktu vai prasītu, lai izšķirās. Tas varbūt pat ir sliktāk, nekā precēts reāli. Tad zini 100% ko darīt.
Ar šādu neizšķīrušos ir tāpat kā dzīvot ar kādu un neprecēties- ne šis, ne tas.

Spodris  baigi pareizā draudzene, sex ar noteikti tikai pēc kāzām ieplānots

Minkans22  Ar precētu nevajadzētu pīties.

Geisha  Tagad pat zīmogu pasē neliek. Vīrieši vispār necenšas sakārtot savu statusu. Par to vairāk cepas sievietes. Kaut gan šodien kaimiņiem, radiem , kolēģiem neinteresē kāds tev statuss, ar ko guli, kāda sex orientācija. Statuss bija svarīgs pirms 100 gadiem.
Lai nebūtu jāsatraucas par bijušo tad jākļūst labākai par bijušo.

Mia__Mia  Neiesaistītos. Liecina, ka cilvēks nespēj sakārtot un novest lietas līdz galam, nevar pieņemt lēmumus, velk garumā. Nejauka rakstura īpašība, kas ne pavisam neraisa vēlmi ilgākām attiecībām.

Geisha  Šķirtenis izšķīrās no sievas tātad izšķirsies arī ar tevi.
Atraitnis iedzina sievu kapā. Arī tevi iedzīs kapā.
Precētais mīl sievu. Arī tevi mīlēs.
Vecpuisis nevienu nav noprecējis. Arī tevi neprecēs.

av2  teoreetiski....zeme var saakt griezties uz otru pusi arii.
Ja 7 gadus nav salaPussi, tad nu nebuus tur nekas.Ja nav love, tad nav ! Dziivot kopaa, jo beerni, iipassumu, slinkums vienam ciiniities pa dziivi, o jaaa, to daudzi maak, bet tad nesskkiraas uz 7 gadiem !
Draudzene pasteidzaas.

Edgars37  10:09
...vienas no patiesakajam👍 atzinam, kadas vien esu lasijis👍😉

edding  Kad šis noliks karoti un visu mantu dabūs viņa ekssieva un esošā paliks tukšā, tad uzzinās atbildi, vajadzēja vai nevajadzēja kārtot papīrus.

Edgars37  12:18
...kad nospragusa veca mantu dabu vina bernu mate (ekssieva vai vel kaut ka) un vina berni, tas ir tikai normali un pareizi, lai ka ir bijis, bet vina ir vecim bernus dzemdejusi. Gribi dalu-ludzu, laid pasaule bernu un bus ta laime, savadak prieksroka istajai bernu matei😉.

Epifanija  ..a kāpēc ne bērniem?

Anita73  Viennozīmīgi - nē.

Dzelzene  10:09= kā būtu ar šo spārnoto teicienu-stulbam putnam stulba dziesma?

Postremo  ir.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu