Dzimšanas diena

Kā Jūs svinat savu dzimšanas dienu?

Piektdiena  Mana pieredze rāda, ka svētku sajūtu pirmkārt rada būtnes tev apkārt, nevis lietas. Ir izmēģināts svinēt dzimšanas dienu ar iekšēju peldbaseinu apveltītā un dzīvu baltu liliju klēpjiem rotātā daudzzvaigžņu viesnīcā edinberē, kuras cenā iekļautais brokastu zviedru galds pārspēj jebkuru latviešu kāzu galdu greznā divvientulībā ar cilvēku, kas neko nenozīmē un ir izmēģināts tas pasākums lielā jautrā kompānijā "pa vienkāršo", ja neskaita tik latviskos izēšanās priekus. Nākotnē gribu otro variantu. Tie, kas saka "nesvin", ir gan pamatīgi aizvērušies komunikācijai! D: Bet nav mana darīšana, apspriest svešas karmas.

Torpedo  es nevaru - ko tās sievieC var plātīties ar materiālo, ko viņām par viņu pīī sagādājušio vīrieši - nu, ar to tiešām nebūtu ko lielīties. Es saprastu, ja lielītos, cik grāmatiņas izlasījusi vai cik stundas sporta zālē pavadījusi. Njā, gara nabadzība na ļico - dzīvi veltīgi izķērnāta :(
Un es domāju, ka no vecuma baidās sievietes, kurām nava vīra, jo apzinās, ka novecojot, nevienu sakarīgu vairs nesavaldzinās, aiz to arī nesvin vairs dzimšanas dienas

Dzelzene  Īstam vīrietim sievietei dāvana nav jāpērk, jo tā vienmēr ir līdzi (sk 00.31) titulbildi)

valmierietis333  Nesvinu ...

Man katra diena kā Dzimšanas diena , kamēr vien elpoju !

Dzelzene  Garlaicīgi.

Būtībā zināmā vecumā vajadzētu saprast, ka dzimšanas dienas esence ir kopābūšanas priekā ar tuvajiem, ne materiālās lietās. Kaut vai tāpēc, ka tas, kas tev ir gada notikums/ izcilākais gada ēdiens, citam ir ikdienas sastāvdaļa.Mēs ar manu vācu draugu gājām uz tenisu piektdienu vakaros, bet uz boulingu sestdienās. Tāpat tā ir slikta zīme attiecībām, ja svin svētkus divreiz-ar partneri atsevišķi un pēc/pirms ar vecākiem. Man NAV lielas attiecību pieredzes, bet visi puiši ir mēģinājuši piebraukt maniem vecākiem. Nu kaut pa telefonu parunāt. Nu vismaz lietuviski :))

Vaukskis  Dzelzene, es ļoti labi saprotu, ka ir tā- kas vienam īpašs, tas otram ikdienišķs, tādēļ es domāju tikai par sevi un tiem, kurus aicināšu atzīmēt, nevis par kaut kādiem nepazīstamiem vai attāliem paziņām. Savā dzimšanas dienā domāju un gribu darīt to, kā man labpatīk, citiem viņu dzimšanas dienas kārtībā necenšos iejaukties un salīdzināt. Attiecībā uz svinēšanu ar vecāko paaudzi atsevišķi- es esmu rosinājis kopā, bet viņi atteikušies un paši nav vēlējušies būt kopā ar maniem "+/-" vienaudžiem, jo cita paaudze ar savām interesēm un patikšanu, nebūtu ērti ne vieniem, ne otriem, jo nav tik tuvi pazīstami un, visbeidzot, pašiem būdamiem manā vecumā nav bijusi laba pieredze ar ļoti dažādu gadagājumu cilvēkiem pie viena galda. Te jau nav runa par kādu vienu izredzēto -tas ir kaut kas pavisam cits, jo ar to vienu cilvēku var notikt reāla saradošanās, bet tikai tikšanos ar maniem, nevis vecāku draugiem, labiem paziņām bez jebkāda zemteksta... .

Geisha  Jau daudzus gadus saku saviem vecākiem sirsnīgu paldies par vārdu ko viņi man deva.

Savā dzimšanas dienā nestrādāju, jo tāpat pastrādāt nevar, jo visu laiku vai nu pienāk īsziņas vai zvana telefons. Ar katru sveicēju ja parunā kaut vai elementārās 2 minūtes puse dienas jau ir čau. Uz īsziņām arī jāatbild. Tad vēl paldies sveicējiem jāpasaka arī Feisbukā, Draugos.

Vakaru pavadu ar saviem mīļajiem. Kur un kā to nu sarunājam.

piladzoga  Svinu,pa dienu aizeju uz kino.Vakarā ar draugiem pie kamīna pasēžam,kāds uzspēlē ģitāru...ja nav ar ko tad eju pasēdēt pludmales kafejnīcā vai vnk aizeju līdz molam.Priecājos ka esmu piedzimusi un izbaudu šo pasauli.

marmorakaraliene  "Drausmīgajos" padomju laikos, kad mācījos pamatskolā, dzimšanas dienā katrs bērns uz skolu nāca ar konfekšu tūtu. Un tad bija brīdis, kad gaviļnieks ar tūtu rokās apstaigāja solu rindas un katrs varēja paņemt divas kompetes. Man tas šausmīgi patika! Tikai savu apstaigāšanas reizi nekad nesagaidīju, jo mana dzimšanas diena iekrita vasaras brīvlaikā, un man tas kā bērnam bija briesmīgs pārdzīvojums. Iedomājieties - nekad ar tūtu rokās nedalīt kompetes!

bagi  Svinu, bet vienatnē. Tie ir tikai mani svētki un nevienam (ai) gar to nav nekādas darīšanas.

alvis25  Dzimšanas dienā sēžu mājās un ne vienu negribu redzēt .

eli123  Svinu tikai apaļas jubilejas. Man ir bērni, svarīgi, lai tiem ir fantastiskas jubilejas. savējās jau sen kā nesvinam. :) Reiz gan 30 gadu jubīli nosvinēju tā, ka vēl tagad ir ne tās pozitīvāķās atmiņas. ik pa laikam vīra kungs pārmet. :D :D :D

bika  Svinības izvēršas nedēļas garumā. Jautri!

Piparkuka  Kā kuru gadu.
Agrāk mājās, ar ģimeni vai skolas biedriem- pie galdiem un ar pastaigām pa āru un bēniņiem:))
Citreiz- braucot ekskursijā Latvijā vai ārzemēs. Savās, personīgajās ekskursijās.
Citreiz - nekā, majās un bez galdiem.
Citreiz- ar ģimeni un restorānā, iekļaujot kultūras pasākumus.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu