ja neinteresē jaunas attiecības...

Kā nepārprotami norādīt, ka nav vēlmes uzsākt dēku, kur nu vēl jaunas attiecības? Manuprāt sievietēm vajadzētu būt lielākai pieredzei šai ziņā! Ir kādi ieteikumi?

zaiciks  Ignorēt kāds tevi var tikai tad,ja tu pats tam cilvēkam raksti. Tātad,neraksti,neskaties nevienas profilus un tādā garā. Ja tev raksta un neesi ieinteresēts,tad vienkārši ignorē. Ja nepalīdz,nobloķē - te tādas iespējas arī ir. Un galvenais jau profilā sarakstīt,ko meklē un ko nē.

Liga2  ierskati anketa iepazities nevelos, un problemmas atkritis pasas no sevis.

KostaPinta  Vieds vēstījums- naudas nav, palīdzēt nevaru- acumirklī atšūs gan sievietes, gan vīriešus, gan citplanētiešus :)))

OnslovaMaargrieta  Nevaig tik pievilcgam individam būt profailā tapēc arī tev raksta . esi kretīns aprakstā un tev nerakstis . Logiski pat es gribētu tevi satikt tik smuku gan ārišķi gan pēc aprakstatā kads esi . Saki ka šnabi dzer divreiz nedēļā un kotletes vajag ik pārdienas tad būs uzmanība ne no tās puses .

zigmars_uk  Kurt, te protams citi Tev caur puķēm to saka, bet taisnība vien viņiem ir - tu esi totāls .... !:)
Tātad ieliki modeļa foto, kurš tēmē tikai uz seksu un beigās vēl uzcep šo topiku, lai sevi reklamētu! Lai sieviete Tev rakstītu, viņai jābūt totālai .... !:) Īsāk sakot, tāds tādu atrod!:) Veiksmīgi!:)

Edgars37  14:59
...nav iecepusies😃, vnk reka par izvirzito problemu un galiga neponatka😃, ko tu ar to gribeji pateikt/panakt/utt😃

solvitas  Varētu jau nu padomāt, ka te vispār eksistē kāds čalis, kuram būtu tāda problēma, ka nevar vien atšūt visas gribētājas. Cik esmu dzirdējusi, tad labi ja reizi mēnesī viņiem vispār kāda pati uzraksta un tad tā pati mātes vecumā un gaida tālāko iniacitīvu no čaļa. Un pat ja masveidā rakstītu, tak var tās vēstules vispār nelasīt un pēc tam izdzēst ar vienu klikšķi visu pastkastes saturu.

zigmars_uk  solvitas, precīzi!:)

neko  Varētu jau nu padomāt, ka te vispār eksistē kāds čalis, kuram būtu tāda problēma, ka nevar vien atšūt visas gribētājas.
---
Tādu ir daudz. Un pat pazaudējot sievas vai draudzenes vienalga nespēj to iemācīties. Nāk nākamā un viss atkārtojas.

Eneile  "kā jāuzvedas cilvēkam, lai pretējais dzimums ignorētu"

kā! Nu, protams, kā kretīnam! Loģiski, ka normāls vīrietis izraisa interesi - a kas tas tāds? Ja nu kaut kas laps mētājas nepiesiets!

zigmars_uk  To saka eneile, kura nevēlās iepazīties:) Labs vai slikts - tas ir subjektīvs viedoklis:)

Anita73  Tā arī pasaki.

Piparkuka  vienkārši pasaki, ka patreiz ir dažādas prioritātes, galva ar tām aizņemta, kamēr viss sakārtosies, varbūt ap Ziemassvētkiem vai tml.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu