Sieviete vīrieša piedeva cilvēkos?

Vai sievietei jabūt neglīta vīreša skaistuma piedievai un otrādi ?Vai virietim tas ceļ pašpziņu ? Trampam nepiestāvētu Tečere , bet Melonija izskatās labi . Kapec virieši tik loti grib smukas un slaidas sev blakus draugu un pazinu acīs rādīties ? Zems paškritisicms ? Un ko darīt ne tik smukām , visi sabiedrībā smejas bet ja daba tadas ira radījusi tad taču tā ir jānodzīvo .

Stika  Tramps...Tramps... Onslovien, re kur šepat vēl viens ar T - brīvs, skaists un gudrs kā peļu vanags😃 - ņem tik ciet Torpēdi un daudz neprāto!😄😍😜

Melisa  Vīrietim, kuram nav pietiekoši augsta pašapziņa, īpaši nozīmīgi - jaunā, slaida un izskatīgs sieviete pie sāniem, lai nav jākaunas iziet sabiedrībā! Lai arī var pazīmēties ar paziņām, biznesa partneriem. Kā viens no iemesliem. Ir vēl vairāki citi iemesli...

gundega19  Varbūt vajadzētu iemācīties sevi mīlēt tādu, kāda esi. Un arī sievietes spēj celt savu pašapziņu. Metodes dažādas. Tad arī vīrieši uz tevi paskatīsies citādāk. arī ne tik skaistas sievietes var būt skaistas.

Pusnakts_Orhideja  Kā dzīva sieviete var būt kaut kāda piedeva kaut kam?Sieviete pati izvēlās uz kāda vīrieša fona izcelties.Ja jau sieviete ir piedeva,tad vīrietis var būt tikai fons.

KrastaBura  Nu sievietei jābūt smukai, tas skaidrs! Un, jā, jāgrezbo vīrieti gan citu acīs, gan dzīvi vīrieśa acīs!
Bet korpulentajām tas izdodas vienādiņ labi!! un ir slaidās, kurām neizdodas...

Geisha  Un ko darīt sievietei, ja viņa ir skaista? Paraņdžu uzvilkt, lai skauģi neredz viņas daiļo seju?

KasEs  Vīrietim vajadzīgs sex, ar neglītu ne vienmēr sanāks, kādi izskatīsies pēcnācēji, ko teiks apkārtējie. Skaistas lietas ap mums padara dzīvi skaistāku. Neglītas sievietes, bieži vien, apzinādamās realitāti, arī pēc rakstura nav viegli paciešamas- greizsirdība, ātri apvainojas utt...
Kaut gan, par gaumi nestrīdās. Dzīvē, visbiežāk, tieši neglītās tiek pie vīra un ģimenes. Mazāk prasības, piekāpība, apziņa, ka jābpriecājas par to, kas ir. Skaistās izvārtās pa simtiem gultu un bieži paliek pie sasistas siles. Kas grib daudz, var nedabūt neko.
Kaut kā tā...;)

Kurts69  ja tehniski, tad skaistu no glīta vai pat neglīta atdala milimetri. Kādas proporcijas un izmērus katrā no gadījumiem māte daba ir devusi, tā nu arī ir.
Bet ja blakus ir skaista sieviete vai vīrietis, tad bez šaubām tas ceļ pašapziņu, jo tomēr šā vai tā, bet norāda uz zināmām kvalitātēm, kas liek tam skaistajam atrasties blakus. Bagātība, stāvoklis sabiedrībā, gudrība vai kas cits, bet iemesls ir.
Un protams runa ir par subjektīvu vērtējumu. Kā man teica reiz draugs - mana dzīve esot izdevusies, jo tobrīd bija blakus skaista, garkājaina blondīne. Un viņu neinteresēja nekādas citas konkrētās sievietes kvalitātes. Vērtējums bija gatavs vadoties no kāju garuma un matu krāsas. Tāpēc mans secinājums ir, ka liela daļa sabiedrības pavelkās uz skaistiem spīgulīšiem, kas ir būtiskāki par visu citu.

Eurika  .. viņu neinteresēja nekādas citas konkrētās sievietes kvalitātes. Vērtējums bija gatavs vadoties no kāju garuma un matu krāsas. Tāpēc mans secinājums ir, ka liela daļa sabiedrības pavelkās uz skaistiem spīgulīšiem, kas ir būtiskāki par visu citu.
Skumji, bet fakts ! Lai vai ko te stāstītu par dvēseles skaistumu un rakstura labumu ... realitāte parāda to patieso vīriešu " vērtību " skalu.
žēl, ka sievietes to nesaprot un sevi māna...

Labrador  Visaa postpadomju telpaa sievieshu veelamie viirieshi ir paarsvaraa no krimanaalajaam un varas aprindaam ceelushies primaati, kuriem maz kopeeja ar civilizeetaas pasaules VIP slaani. Postpadomju bagaatnieku skatiijumaa sieviete ir materiaals , galjas gabals.Taapeec taadiem interesee vien dumjas jaunietes no fotomodelju agjentuuraam ar kuraam var papontoties korporatiivajos shodnjakos pirtiis ar sev liidziigiem. Maskavaa ir speciaala skolas , kur gatavo oligarhu mednieces un pavadones.Intelekts tur nav svariigs.Vairumu kriminaalo oligarhu piesaista neprognozeejamas , uzkriitoshas un histeeriskas sievietes. Tas noveerojams bagaato postpadomju turistu uzvediibaa.

Līdzīgi jautājumi
Uzdot jautājumu
Iepazīšanās internetā Vēlies iepazīties vai meklē draugus? Iepazīšanās internetā - viss par iepazīšanos internetā, atsauksmes, padomi, kā arī plašākā iepazīšanās sludinājumu datu bāze. www.iepazisanas-interneta.lv
Kontakti: info@jautajums.lv | Lietošanas noteikumi
jautajums.lv sadarbojas ar iepazīšanās portālu oHo.lv.
© 2010
Lietojam sīkfailus, lai personalizētu saturu un reklāmas. Sapratu